Відпочити без табу. 16 нудистських пляжів України

Gloss 10 августа, 2016, 10:07
 0
Найпоширеніше товариство українських нудистів розташувалося в Одесі.

Це місто на Чорному морі – беззаперечний рекордсмен за кількістю нудистських пляжів і відпочивальників.

Одеські пляжі, разом із більш ніж десятком інших, формують топ-16 найкращих місць для оголеного відпочинку в Україні.

Чкаловський пляж (Одеса) – один із найбільш людних нудистських пляжів в Україні. Він розташований майже у центрі міста, у курортній зоні, праворуч від пляжу санаторію імені Чкалова. Приїхати можна від залізничного вокзалу трамваєм №5 (зупинка "Санаторій Чкалова").

Дикий пляж у районі Кароліно-Бугаз (Одеська область) розташований між базою відпочинку "Чайка" і пансіонатом "Одеса". Їхати потрібно від залізничного вокзалу на електричці Одеса – Білгород-Дністровський до зупинки "Студентська".

Малолюдне місце для натуристів у Южному (Одеська область) можна знайти за 15 хвилин ходьби від міського пляжу. Його особливість – викладене півколом з каменів укриття, що нагадує ширму, яку спеціально спорудили місцеві жителі, для уникнення зустрічей зі знайомими. Дістатися можна від автостанції маршруткою №68 або пішки від міського пляжу до холодного джерела.

Головні переваги острова Джарилгач (Скадовськ, Херсонська область) – чистота і відсутність цивілізації. Нудисти їдуть туди від селища Лазурне.

Нудистський пляж на острові Дзендзик (Запорізька область) розташований у заповідній зоні і оточений заростами очерету, тому надійно приховує тих, хто тут відпочиває. Туди довезе маршрутне таксі № 15 від автовокзалу, зупинка "Середня коса".

До місця для натуристів у Бердянську (Запорізька область) можна дістатися можна на автобусах №2 і 15 (зупинка "Курорт") та пройшовши пішки вздовж лиману.

Пляж у Кирилівці (Федотова коса) – це кілометри дикого узбережжя від села Степок до острова Бірючий. Від траси берег надійно захований високою травою і валом. Туди потрібно їхати по трасі вздовж узбережжя у бік села Степок та повернути за автокемпінгом.

Острів Хортиця (Запорізька область) також має своє місце для нудистів. Наумівський пляж розташований за санаторіями та профілакторіями місцевих підприємств. Доїхати можна на маршрутці, що йде до Бабурки.

Свій пляж є на косі у Миколаєві, на березі житлового мікрорайону Намів. Накинувши одяг, можна зайти у літнє кафе або бар на сусідньому громадському пляжі. Маршрутним таксі можна приїхати до мікрорайону Намів, а потім пройти до піщаної коси.

Місце для натуристів на Оболоні (Київ) – на березі затоки "Собаче гирло" за яхт-клубом. Місце просторе, можна розташуватися навіть з наметом. Кияни й гості міста можуть їхати туди на тролейбусах №24 і 44 до кінцевої зупинки.

"Довбичка" (Київ) – найпросторіший і найвідоміший нудистський пляж столиці, розташований у південній частині Труханового острова. Йти потрібно від станції метро "Гідропарк" до венеційського мостика, потім дійти до річки й на човні переправитися на острів.

Магістратське озеро – єдине місце, де були помічені нудисти у Чернігові. Він розташований недалеко від проспекту Миру, звідки треба йти по пішохідному мосту, минаючи Чернігівський парашутний клуб. Від мосту до пляжу між 2 озер – пішки.

Нудистський пляж у селищі Безлюдівка (Харківська область) – за 13 км від Харкова. Приїхати можна автобусом або автомобілем до селища Безлюдівка. Маршрутні автобуси ходять від станцій метро "Спортивна" і "Проспект Гагаріна".

Дикий пляж на Монастирському острові (Дніпропетровськ) видно відразу за офіційним міським пляжем, у самому кінці острова. Їхати потрібно маршруткою або трамваєм №1 до парку імені Тараса Шевченка, а потім пройти через парк у кінець острова.

Щоб приєднатися до кременчуцьких нудистів на пляжі "Під мостом", потрібно приїхати у мікрорайон Крюков і йти ліворуч від мосту до острова Шаломай

Нудистський пляж на Митниці (Черкаси) розташований між міськими осередками відпочивальників "Рів'єра" та "Митниця". Мешканцям Черкас потрібно йти від скверу Богдана Хмельницького по вулиці Розкопній до Гагаріна, а далі – у бік води.

  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 29 января 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 29 декабря 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 27 декабря 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0
  • 31 октября 11:55 Синоптики рассказали, как изменится погода в Украине в первые дни ноября    0
  • 30 октября 14:14 До 100 тысяч гривен: в Украине хотят ввести штрафы за нарушение комендантского часа    0
  • 25 октября 12:23 В Украине внесли изменения в Правила дорожного движения: что нужно знать    0