"Страшне горе": киян просять врятувати тварин після смерті волонтера

У київських волонтерів, що опікуються безпритульними тваринами, сталося горе. Вчора стало відомо про смерть відомого волонтера Віри Спітковської, господині притулку “VIRA”.

Жінка все своє життя присвятила порятунку безпритульних тварин. Вона самостійно лікувала та виходжувала всіх чотирилапих, котрі потрапили в біду.

У притулку “VIRA” наразі залишилося 60 тварин, яких немає куди подіти. Господарі землі просто виженуть з території собак та котів. Волонтерам дали 7 днів часу на те, щоб кудись їх забрати.

Тому вони просять усіх небайдужих допомогти, а саме забрати кота чи собаку на постійне проживання до себе або взяти тварину на тимчасову перетримку та знайти їй господаря чи хоча б допомогти в транспортуванні тварин в нові домівки (притулок знаходиться у Київській області).

Фотографії тварин, котрі терміново потребують нової домівки, можна знайти на сайті притулку.

За детальнішою інформацією телефонуйте за телефоном 066 767 47 47 (Юля) або пишіть у Facebook.

ИсточникGloss7 октября 2016, 14:55

В центре внимания

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии
дед

Новое на Gloss.ua

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Разбираемся, что такое ONUKA & НАОНИ и чего стоит ждать от этой программы
ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

Лучшее, что будут показывать в киевских галереях
Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Куда бежать в первую очередь, чтобы покуражиться и ничего не пропустить, читайте в этом материале
Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Единственное место в Киеве, где готовят блюда северо-восточной Италии по старинным рецептам 200-летней давности