Музика і Море. Дія перша. ФОТОЗВІТ з фестивалю Джаз Коктебель 2016 Музика і Море. Дія перша. ФОТОЗВІТ з фестивалю Джаз Коктебель 2016
Стиль жизни

Музика і Море. Дія перша. ФОТОЗВІТ з фестивалю Джаз Коктебель 2016

poly ethylene 30 августа, 2016, 14:30
 0

В останніх зблисках літа вже легендарний фестиваль "Джаз Коктебель" кинув якір у водах Чорноморська - міста портового, затишного, маленького і, хочеться вірити, дуже доречно обраного. Зусиллями енергійної Лілії Млинарич і команди відданих справі людей дещо занедбана частина пляжу на чотири дні - з 25 по 28 серпня - перетворилась на кипуче царство звуків. В розлогому діапазоні від електроніки, дабстепу, чіллауту до електросвінґу, авант-джазу, ф'южену з відголосками психоделії ранніх 70-их а-ля Пінк Флойд - кожен міг знайти щось своє і відкрити для себе нове.

Blue Foundation, GUSGUS, Submotion Orchestra, Tonbruket, The Bad Pus, Tomcraft, Max the Sax & Peter Cruseder, Denys Dudko Sextet, Kadebostany, The Erised, Panivalkova - ось далеко не повний перелік гуртів і виконавців, які з чотирьох сцен дарували публіці свою музику під акомпанемент лагідного вітру і хвиль. "Це дуже органічний фестиваль. Нечасто випадає грати з видом на море. До біса затишно", - трубач Submotion Orchestra всміхається в той час, коли GusGus вибухає новою стіною звуку.

Справді, опцій споживання якісного музичного продукту море. Стояти. Сидіти. Лежати. Дрімати. Танцювати. Під сценою. Десь збоку. Коло фудкортів. Вештатись. Справді по-домашньому і вкрай далеко від формату концертів з широким набором умовностей і необхідностей. Шикарний звук. Чудове світло. Сцена, яку хвалять практично всі. Тобто - успіх. Але це все емоції. А деталі - в наступному матеріалі.

Дяка нашим друзям з НЛО TV за організацію поїздки і команді "Джаз Коктебель" за родзинки!