Подаруй «галактику»: чому випаровувач Logic Compact буде гарним подарунком для вашої коханої Подаруй «галактику»: чому випаровувач Logic Compact буде гарним подарунком для вашої коханої
Стиль жизни

Подаруй «галактику»: чому випаровувач Logic Compact буде гарним подарунком для вашої коханої

Gloss 02 марта, 2020, 11:41
 0

На правах реклами

8 березня, у Міжнародний жіночий день, жінки традиційно будуть оточені турботою, увагою і, звичайно ж, подарунками. А для чоловіків тиждень перед святом проходить у стресі й сум'ятті. Ми просто зобов'язані полегшити ваші муки вибору й допомогти визначитися з оригінальним і стильним подарунком для вашої другої половинки.

Порадуйте кохану новітнім і дуже красивим випаровувачем Logic Compact. То чому ж ми вважаємо цей гаджет гарним подарунком для вашої коханої?

Нове покоління вейпу

Навіть не думайте, що «епоха вейпів» минула. Багатьох зірок Голлівуду останнім часом усе частіше помічають з подібними гаджетами. Фотографії знаменитостей з вейпом у руках буквально десятками можна знайти в Інтернеті.

Такий метод споживання нікотину стає все популярнішим. Для багатьох вейперів – це гарний вибір, адже зазвичай до складу ароматичної рідини для випаровувачів входить нікотин.

Чому саме Logic Compact

Новітній випаровувач Logic Compact – це сучасний, компактний і стильний гаджет. На тлі великих агрегатів з важкими акумуляторами та громіздкими баками для рідини Logic Compact має вигляд акуратного девайса, який легко поміститься в невелику дамську сумочку або клатч. Крім того, тепер ви надовго можете забути про метушню з рідинами – просто вставте змінний картридж у випаровувач і почніть парити.

Це яскраво і красиво

Однією з головних «фішок» вейпів завжди були рідини з різними ароматами. З різноманітними картриджами для Logic Cоmpact смаки можна змінювати так часто, як забажаєте. Спробуйте їх усі: американська суміш, ментол, ягідний мікс, тропік.

Феєрію смаків чудово доповнює і розмаїття кольорів самого випаровувача. Вибирайте колір, який сподобається вашій коханій: класичний чорний карбон, загадкова блакитна сталь або ж ніжна димчаста троянда. А якщо цих кольорів вам замало, то вже 1 березня Logic Compact вийде на ринок у новому кольорі сезону – «золота галактика» – стильний, яскравий і оригінальний.

Це зручно і практично

Як тільки ви візьмете Logic Compact у руку, то вже не захочете з ним розлучатися. І це не дивно, адже завдяки лаконічному й ергономічному дизайну він легко поміщається в долоні. Розмір випаровувача лише 8,8 см, що робить його чи не найкомпактнішим вейпом. Це ідеальне рішення для тих, хто постійно в русі.

Система змінних картриджів позбавляє цей дейвас величезної вади інших вейпів – метушні з рідиною. Гаджет не забруднить руки або одяг, коли ви захочете змінити смак. Адже магнітні капсули об'ємом 1,7 мл миттєво фіксуються, варто тільки з'єднати їх з верхньою частиною гаджета. Один рух – і Logic Compact готовий до використання.

Окремо варто відзначити зарядний кабель Logic Compact. Щоб зарядити його просто з'єднайте магнітний зарядний кабель з гаджетом. За 74 хв пристрій буде повністю готовий до використання. А акуратний LED-індикатор, встановлений на корпусі, підкаже, коли треба знову зарядити Logic Compact.

Отже, Logic Compact стане чудовим подарунком для вашої другої половинки на 8 Березня, адже цей гаджет органічно поєднує неповторний стиль з простотою і зручністю у використанні.

*Електронний випаровувач 18+, містить нікотин, що викликає звикання.

Теги: 8 марта , подарки , праздники , девушки , вейпы