Vapiano вдруге поспіль отримав престижну нагороду Mapic Award

Gloss 30 ноября, 2015, 16:34
 0

Бонн, 20 листопада 2015 – Vapiano став переможцем у номінації «Best Retail Global Expansion» на дев’ятнадцятій премії Mapic Award, яка проходила у Каннах. Це новий феномен , оскільки німецька компанія, заснована у Бонні, отримала нагороду «Best Food&Beverage Retail Concept» минулого року. Вперше Mapic Award удостоїв одну й ту ж компанію престижною нагородою два роки поспіль. Журі, до якого входили відомі особистості, визнали успіх компанії у 31 країні та відзначили нагородою потужну ринкову експансію Vapiano зі 162 ресторанами у Світі.

«Chi va piano, va sano e va lontano»: «Той, хто насолоджується життям в звичний та реклаксуючий, спосіб живе довше та здоровіше», згідно італійського прислів’я. Ця любов до життя відображається в усіх аспектах концепції Vapiano: у свіжій пасті та піці, у вапіаністах, у місці розташування та дизайні. Члени інтернаціонального Mapic журі нагородили Німецьку компанію у листопаді за її визначну та глобальну стратегію експансії в 31 країні світу.

«Mapic Award шанує зобов’язання та завзятість усіх наших співробітників, які докладали зусиль для розвитку Vapiano у світову успішну компанію у 31 країні світу з 162 ресторанами. Без допомоги спільних підприємств, партнерів-франчайзі та орендарів, які вірять в наш бренд, цей успіх був би неможливим. Ця нагорода належить всій сім’ї Vapiano» , - коментує Mario C.Bauer, CEO Vapiano з міжнародного франчайзингу та глобальної експансії, який отримав нагороду.

Рецепт успіху Vapiano у фрешності – у розрізі інгредієнтів, способу приготування та концепції. У більш ніж 160 ресторанах Vapiano по всьому світу гості можуть насолодитись середземноморським відпочинком у космополітичній та дружній атмосфері. На відкритій кухні Вапіаністи готують свіжі у повному розуміння страви, відповідно до індивідуальних побажань гостей. Стиль бренду існує в гармонії з гнучким та урбаністичним способом життя гостей, не беручи до уваги їх вік. У нас немає дрес-коду і резервація зовсім необов’язкова – точнісінько так, як у ситуації, коли ви прямуєте насолодитись стравами до будинку близьких друзів. Великі дубові столи, які заохочують до комунікації, оливкове дерево, свіжі трави та інтер’єрне оформлення, виконане у світлих кольорах, характеризують міську сприятливу атмосферу Vapiano. Дизайн та кольорова концепція була створена міланським дизайнером та архітектором Матео Туном.

Mapic Awards нагородив найкращих у 14ти номінаціях за найбільш успішні концепції та проекти у галузі торгівлі. Церемонія нагороди відбулася 19 листопада у рамках міжнародного торгівельного ярмарку, Mapic, у Каннах.

Mapic став місцем зустрічі інтернаціональних представників роздрібної торгівлі та розробників проектів. Завдяки виставкам, конференціям та мережевим заходам, пов’язаних з містом, торгівельними центрами, аутлетами, місцями для відпочинку та точками переміщення, ярмарок зібрав більше 8 000 відвідувачів.

Про VAPIANO

Спосіб життя бренду Vapiano відкрив нову категорію в системі гастрономії в 2002 році зі своїм інноваційним концептом – «Fresh Casual Dining». Він поєднує в собі елементи «Fast Casual» та «Casual Dining», що надає гостям більшої свободи для самовизначення. Якість, фрешність, відкритість та прозорість відображують основи концепції ресторану. Ресторан використовує лише ексклюзивно свіжі інгредієнти у кожному окремому відгалуженні Vapiano ( паста, тісто для піци, соуси, заправки та власноруч зготовані десерти), частково, навіть, у частині гостьової зони у вигляді скляної Manifattura. Всі страви готується безпосередньо на очах відвідувачів на відкритій кухні. Це, у поєднанні з космополітичною атмосферою, є рецептом успіху компанії. З часів започаткування у Гамбурзі, успішний концепт швидко поширився по всьому світу. На сьогоднішній день Vapiano має більше 160 ресторанів у 31 країні Світу на п’яти різних континентах. Спосіб життя бренду у майбутньому буде продовжувати фокусуватися на послідовності та зростанні контактів, насамперед, у серцевині Європейського ринку, а також, на нових ринках таких як Данія, Чеська республіка, Колумбія та Абу-Дабі. Тут запуск планується на 2016 рік. Основна подія, яка планується відбутися у першій половині наступного року, - відкриття ресторану- флагману у Парижі, який на даний момент будується в Rue Marbeuf.

  • 17 апреля 17:31 Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)    0
  • 11 апреля 18:11 Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)    0
  • 10 апреля 13:40 Користь і шкода суші та ролів для здоров’я    0
  • 09 апреля 18:16 Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)    0
  • 29 марта 18:17 Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров    0
  • 27 марта 18:44 Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»    0
  • 15 марта 17:55 6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день    0
  • 11 марта 17:01 Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину    0
  • 08 марта 17:28 McDonald's в Японии выпустил духи с запахом картошки фри (фото)    0
  • 27 февраля 15:45 Простой рецепт намазки на хлеб из сала — лучшее дополнение к борщу    0
  • 23 февраля 16:13 Пять видов орехов, которые действуют на организм лучше, чем лекарства    0
  • 16:52 Топ-5 продуктов, богатых белком, которые могут заменить мясо в ежедневном рационе    0
  • 12 февраля 18:36 Рецепт идеального теста для пиццы, которое получится с первого раза    0
  • 24 января 17:38 Идеальны для детей и как закуска к пиву: рецепт сырных палочек в хрустящей панировке    0
  • 12 января 17:35 В Южной Корее официально запретили есть собак: почему корейцы отказались от вековой традиции    0
  • 11 января 18:44 Самый простой маринад, с которым куриное филе получится вкусным и ароматным    0
  • 03 января 14:27 5 кулинарных лайфхаков, которые помогут нарезать лук без слез    0
  • 28 декабря 13:43 Как выбрать самые вкусные мандарины    0
  • 26 декабря 15:32 Сколько стоит приготовить оливье в 2023 году: сравнение цен в разных магазинах    0
  • 18:35 В Украину завезли сыр, который может вызвать заражение крови, бронхит и смерть    0