Марія Бурмака розповіла історію кохання з полярником

Марія Бурмака
Марія Бурмака
прес-служба

Читай также: Группа Время и стекло выпустила новую песню

Вона – у своїй затишній творчій квартирі, в вікно якої світить яскравою сонце, вентилятор ледве рятує від спеки. Він – мандрівник перебуває на станції полярників. У його кімнаті висять фотографії та карти, по кутах: радіо - станція, дерев'яне ліжко, примус. Єдине, що дає можливість спілкуватись героям – магічна поштова скринька.

Якщо людина любить, то неважливі навіть простір і час. Твоя любов відчувається і повертається теплом у відповідь. Хай навіть через фантастичний телепортаційний канал. Але навіть якщо в один момент ти врешті залишиш все і вирушиш до коханого... Ви можете розминутись! Бо він якраз в цей час може вирішив, що більше не може без тебе ані хвилини”,  – ділиться думками Марія Бурмака. 

Дивись онлайн кліп Марії Бурмаки на пісню Якби ми:

Нагадаємо, що раніше гурт Агонь влаштував незаконну вечірку на заводі заради нового кліпу.

 

ИсточникGloss20 мая 2016, 14:16

В центре внимания

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии
дед

Новое на Gloss.ua

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Разбираемся, что такое ONUKA & НАОНИ и чего стоит ждать от этой программы
ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

Лучшее, что будут показывать в киевских галереях
Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Куда бежать в первую очередь, чтобы покуражиться и ничего не пропустить, читайте в этом материале
Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Единственное место в Киеве, где готовят блюда северо-восточной Италии по старинным рецептам 200-летней давности