«Дивовижне місто»  – подарунок від Lipton «Дивовижне місто»  – подарунок від Lipton
Город

«Дивовижне місто» – подарунок від Lipton

Gloss 08 октября, 2014, 11:58
 0

Облагороджено та відреставровано понад 40 елементів міської інфраструктури у Києві. І все це відбулось завдяки ініціативі міжнародного бренду Lipton, який реалізував проект «Lipton City – Дивовижне місто». Обравши шлях нестандартної рекламної кампанії на підтримку нової лінійки земного чаю (Lipton Green Tea) та залучивши власний бюджет на благоустрій столиці, чайний бренд віддав перевагу cтворенню та відновленню звичних місць відпочинку киян. Комплексний проект «Дивовижне місто» включає в себе декілька складових: реставрація міських бюветів, благоустрій вже існуючих та відкриття нових зон відпочинку.

Опікуючись якістю питної води, Lipton відновив та відреставрував 12 міських бюветних комплексів у 9-ти районах Києва. До ремонтних робіт одного з бюветів а саме, по вул. Тичини, до команди проекту долучилися й кияни, яки на передодні обрали для ремонту цей бювет шляхом on-line голосування. Загальний обсяг робіт по реставрації бюветів складався з очистки іржі споруд (кранів, стовпів), шліфувальних та ґрунтувальних робіт, фарбування, а також реконструкції сходів, дахів, прибирання навколо споруд.

Окремої уваги заслуговує ініціатива по відкриттю нових зон відпочинку. Піклуючись про здоровий спосіб життя та мотивуючи киян до занять спортом Lipton відкрив новий спортивний майданчик просто неба у парку «Феофанія». Відтепер серед мальовничого природного ландшафту парку розташовано новій куточок в яскравих фарбах для фізичних занять спортом просто неба. Майданчик облаштований тренажерами для всіх груп м’язів та має свою затишну зону відпочинку на якій встановлено нові ковані лавки з оригінальним малюнком, де ви зможете у перервах між заняттями перепочити та поспілкуватися.

Завдяки проекту «Lipton City» у Національному ботанічному Саду ім. Гришка на Печерську, з’явився «Сад Каменів». Це оазис кам’яних скульптур, який виготовлен з ексклюзивного ландшафтного органічного каменю - мармуру, та за філофією східної культури має магічні властивості.

Завдяки проекту «Lipton City – Дивовижне місто» були проведені роботи по прибиранню паркових зон, які включали в себе реставрацію та встановлення лавочок, збирання сміття, і навіть миття ліхтарів, а також творче оформлення зелених зон. Яскравим прикладом таких робіт став майданчик найпопулярнішої вулиці столиці, Андріївського узвозу – вхід на Замкову Гору. Наразі, завдяки проекту кияни мають оригінальний art-майданчик з яскравими eлементами street-art, який став не тільки яскравою та облагородженою зоною відпочинку, ще його використовують як локацію для проведення мистецьких заходів.

- Під час реалізації ми отримали багато позитивних відгуків. Наша команда впевнена, що мета нашого проекту досягнута. Кияни та гості Києва отримали додатковий привід для позитивних емоцій, отримали нові міста відпочинку. На деякий час люди відволікались від проблем буденності. – Ділиться своїми емоціями від реалізації проекту бренд-менеджер ТМ Lipton в Україні, Ольга Зеневич, - Окрім того, проект «Lipton City – Дивовижне місто» став яскравим та показовим прикладом державно-приватного співробітництва. Дуже важливим в реалізації проекту став факт підтримки наших партнерів Спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства КМДА «Київводфонд» та комунального підприємства «Київзеленбуд». Хочеться подякувати всім структурам та кожній людині, хто підтримав та долучився до нашої шляхетної справи.

Lipton своїм проектом «Lipton City» продемонстрував як легко можна перетворити своє місто у ДИВОВИЖНЕ .Дізнайся більше на http://www.lipton.com.ua/liptoncity

  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 27 декабря 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 28 ноября 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0
  • 31 октября 11:55 Синоптики рассказали, как изменится погода в Украине в первые дни ноября    0
  • 30 октября 14:14 До 100 тысяч гривен: в Украине хотят ввести штрафы за нарушение комендантского часа    0
  • 25 октября 12:23 В Украине внесли изменения в Правила дорожного движения: что нужно знать    0