Концерты

В октябре начинается первый в Украине радиофестиваль (укр.)

Gloss 29 июля 2008, 14:59
 0

Провідна рок-програма «Овочі-Фрукти», яка щоденно виходить на хвилях ДжемFM, в жовтні місяці перетворюється на програму-фестиваль, з метою підтримки талановитої творчої молоді та пошуку нової  вітчизняної якісної музики.

Радіофестиваль нічим не поступиться звичайному: ті ж учасники, відбір, журі… в складі якого станція планує залучити  провідних вітчизняних музикантів, фахівців рекордингових компаній та лейблів.
Професійне журі визначатиме «групу-артиста місяця» із числа тих,  що надали для розгляду свої пісні до програми «Овочі-Фрукти». В такий спосіб формуватиметься  список з восьми груп-музикантів,  що потраплять у фінал радіофестивалю.  До їхнього числа будуть додані ще дві групи-учасниці програми Овочі-Фрукти,  що отримають найбільшу інтернет-підтримку  серед відвідувачів сайту ДжемFM. Пізніше, з десятки кращих молодих груп сезону 2008-2009 фаховим журі та Редакційною Радою ДжемFM буде обрано НАЙКРАЩУ НОВУ ГРУПУ, що отримає від радіостанції Музичну ДжемFM-Премію  НеПопса. Також, переможець фестивалю отримає право ротації своїх трьох синглів  в ефірі ДжемFM , можливість запису матеріалу на студіях партнерів радіостанції та видання пісень на аудіозбірках «НеПопса.UA», які станція планує започаткувати для розповсюдження кращих хітів свого ефіру. Саме на тих збірках просуватимуться у широкий загал пісні кращих нових груп та провідних вітчизняних непопсових артистів.
Фінал радіофестивалю відбудеться в Києві наприкінці травня – на початку червня 2009-го року великим гала-концертом лауреатів фестивалю та провідних вітчизняних артистів.

Умови участі: Для того щоб взяти участь в радіофестивалі програми «Овочі-Фрукти» потрібно надіслати демо-файл у форматі mp3 (не більше 5МГб, хронометраж треку не може бути більше (03 хв. 30 сек.) та  заявку з коротким резюме про групу на електронну адресу of@jamfm.com.ua
Також можна надіслати демо-файл та резюме на компакт- диску  кур’єрською поштою за адресою: 04080 Україна, м. Київ, вул. Фрунзе 39, радіостанція ДжемFM, програма Овочі-Фрукти з поміткою «на радіофестиваль».

До участі у радіофестивалі ДжемFM допускаються авторські твори вітчизняних музикантів написані українською та російською мовами. Музичний матеріал має бути записаним в професійній студії та бути прийнятним до ефіру ДжемFM, та відповідати форматним вимогам радіостанції (рок, поп-рок, інді, хіп-хоп, альтернатива).

Довідка: 8 березня 2007 року в ефір Джем-ФМ вперше вийшла програма Овочі-Фрукти.
Цей проект цілком присвячено,  вітчизняному музичному продукту його розвитку, історії та сучасним провідним персонажам сцени  та початківцям.Одразу зі свого старту в ефірі програма Овочі-Фрукти викликала резонанс у музичних колах та й серед пересічних слухачів. 

Програма Овочі-Фрукти є не лише ефірним проектом,   вже після свого першого сезону вона стала ініціатором і видавцем аудіо-збірки найпопулярніших «непопсових» вітчизняних пісень.
Наприкінці грудня минулого року спільно з рекординг-лейблом   Мун Рекордз було видано першу в Україні рейтинг-збірку «непопсової» вітчизняної музики «З Новим ROCKом!».  Та збірка увібрала в себе найкращі пісні 2007 року від гуртів: Естетик Едьюкейшн, Скрябін, Табула Раса, НеДіля, Нумер 482, Мандри, Qarpa, Океан Ельзи, Друга  Ріка, Тартак, С.К.А.Й.  та інших. Разом із хітами відомих музикантів на диск «З Новим ROCKом!» потрапили пісні маловідомих, але не менш талановитих  виконавців.
В такий спосіб  завдяки авторитету відомих артистів просувається в широкий загал музика початківців. Досвід збірки «З Новим ROCKом!» радіостанцією Джем-ФМ буде продовжено і надалі. Відтепер щосезону станція видаватиме компіляції найкращих пісень ефіру Джем-ФМ. 

Слід відзначити, що за рік існування програма Овочі-Фрукти перетворилася на головний стартовий майданчик  прем’єр від вітчизняних рок-музикантів.  На сьогодні стало престижним запускати свої новинки саме в Овочах-Фруктах , а вже після того треки віддаються на решту українських радіостанцій.

  • 15 августа 15:46 Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты    0
  • 17 января 17:23 В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid    0
  • 01 ноября 13:00 В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом    0
  • 26 октября 16:03 Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)    0
  • 28 сентября 11:51 В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin    0
  • 01 июля 10:32 Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными    0
  • 18 апреля 10:22 В Киеве выступит CREW LOVE    0
  • 29 января 13:31 Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode    0
  • 08 января 14:57 Отпразднуйте День Влюбленных на концерте группы Depeche Mode!    0
  • 16:28 Концертное агентство «Аншлаг» в преддверии новогодних праздников проводит акцию    0
  • 13:18 Новый альбом KAZAKY уже в iTunes    0
  • 11 ноября 10:00 Леди Гага уже задумывается о детях    0
  • 21 октября 11:11 Виступ групи “Втрачаю контроль” у Freud House    0
  • 15 октября 11:14 19 октября состоится грандиозное шоу Ани Лорак при участии специальных гостей    0
  • 14 октября 13:50 Колектив “Al Andalus” у FREUD HOUSE cafe art club    0
  • 23 сентября 14:11 Эмика везет в Киев эротическое шоу    0
  • 16 сентября 11:37 Новый клип от Оркестра Дзержинского - Женщина    0
  • 11 сентября 15:05 На Нашем Радио начали разыгрывать людей    0
  • 02 сентября 13:35 Longer Party: Тимати едет в Киев!    0
  • 29 августа 17:00 Джастин Бибер ездил по Калифорнии без прав    0