Концерты

Українських рокерів прийшов оцінити британський «Deep Purple» (укр.)

Gloss 17 октября 2008, 15:06
 0

Вчора відкриття серії благодійних рок-вечірок, організованих радіостанцією ДжемFM, відвідали  кращі вітчизняні непопсові музиканти. Сенсацією першої рок-вечірки став прихід легенд світового року – гурту Deep Purple, які схвально оцінили  виступ гуртів Таршис і Диверсанти.

Українські, популярні рок-гурти Таршис та Диверсанти не лише відкривали вчорашню серію рок-вечірок, а й представляли публіці свої нові пісні з майбутніх альбомів. Оцінити вечірку та підтримати колег прийшли: гурт Братья Карамазовы, Едуард Приступа (НеДіля), Олег Собчук (С.К.А.Й.), Марія Бурмака, Сергій Присяжний (МоторРолла), Сергій Підкаура (The Вйо), Віталій Кириченко (Нумер 482) та інші українські музиканти.

Справжньою сенсацією став прихід на Джем-вечірку ветеранів світової рок-музики – Deep Purple!  Зірки вирішили зайти і ознайомитися з музичним меню в столичному рок-клубі Докерс АВС. Залишаючи заклад, музиканти Deep Purple небагатослівно, але влучно прокоментували почуте на першій Джем-вечірці  – «is very good ukrainian rock music».

 «Першу нашу вечірку можна вважати вдалою, хоча б тому, що її відвідали кращі люди, які сьогодні творять сучасну українську музику – коментує Олександр Стасов (шеф-редактор Джем FM). – А прихід легендарних Deep Purple можна вважати своєрідним освяченням дійства».

Джем-вечірки мають  в собі дві окремі складові – музичну та благодійну.  Творчий аспект полягає в презентації молодих перспективних музикантів відомими артистами. Благодійна ж частина направлена на допомогу хворим дітям. Весь касовий збір від рок-вечірок накопичується для покупки систем переливання крові відділенню  дитячої онкології однієї з київських лікарень.  Одна така система, на сьогодні, коштує понад 200 $. До того ж ініціативна група планує популяризувати донорство серед молоді та відвідувачів вечірки. Власне, ДЖЕМівська програма розвитку донорства вже має символіку та назву – «КРАЩІ ЛЮДИ». «Кращими» за логікою гуманітарного проекту є ті люди, що відвідали вечірки та заплатили за квиток, і,  звісно ж, музиканти які відіграли благодійний концерт.

Олег Карамазов – лідер гурту Братья Карамазовы: «Ми готові підтримати будь-які ініціативи Джем FM, адже, на сьогодні, це єдина радіостанція, що крутить непопсову музику,  та гуртує навколо себе рок-музикантів. А той аспект, що ці драйвові Джем-вечірки є до того ж благодійними, додає тусовці благородності, що не можна не вітати!» 

Борис Таршис, гурт Таршис: «Я в захваті. По-перше – мені подобається виступати на Джем-сесії, по-друге – на мою думку, дуже вдало підібрали тандем з гуртом «Диверсанти»: ми схожі за стилем. Сподобалася і атмосфера вечірки на якій було багато друзів. А коли виявилося, що там і «Deep Purple» – енергія переповнювала. Так я ще не виступав!»

Довідка:
Джем FM продовжує серію Джем-концертів «Живий звук. Твій рок-н-рол». Цієї осені відбудеться низка гучних подій, що приємно вразять слухачів Джему. Вже в середині листопада в рамках українського туру, в Києві відбудеться творчий вечір-концерт Світлани Сурганової.
29 листопада в Палаці Спорту Джем FM презентує великий сольний концерт уральської групи «Чайф».  Рік  закінчиться  сенсаційним туром «Агати Крісті». Гурт підготував для  українських прихильників три прем’єри. В наступному, 2009-му, ми продовжимо дивувати такими подіями, як творчий вечір Сергія Чигракова («Чиж і Ко»), концерт пітерського гурту «БіллізБенд». Інші подробиці Ви зможете дізнатися на частоті  Джем FM «95,6 FM», або за наведеними контактами.

  • 15 августа 15:46 Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты    0
  • 17 января 17:23 В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid    0
  • 01 ноября 13:00 В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом    0
  • 26 октября 16:03 Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)    0
  • 28 сентября 11:51 В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin    0
  • 01 июля 10:32 Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными    0
  • 18 апреля 10:22 В Киеве выступит CREW LOVE    0
  • 29 января 13:31 Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode    0
  • 08 января 14:57 Отпразднуйте День Влюбленных на концерте группы Depeche Mode!    0
  • 16:28 Концертное агентство «Аншлаг» в преддверии новогодних праздников проводит акцию    0
  • 13:18 Новый альбом KAZAKY уже в iTunes    0
  • 11 ноября 10:00 Леди Гага уже задумывается о детях    0
  • 21 октября 11:11 Виступ групи “Втрачаю контроль” у Freud House    0
  • 15 октября 11:14 19 октября состоится грандиозное шоу Ани Лорак при участии специальных гостей    0
  • 14 октября 13:50 Колектив “Al Andalus” у FREUD HOUSE cafe art club    0
  • 23 сентября 14:11 Эмика везет в Киев эротическое шоу    0
  • 16 сентября 11:37 Новый клип от Оркестра Дзержинского - Женщина    0
  • 11 сентября 15:05 На Нашем Радио начали разыгрывать людей    0
  • 02 сентября 13:35 Longer Party: Тимати едет в Киев!    0
  • 29 августа 17:00 Джастин Бибер ездил по Калифорнии без прав    0