Концерты

23 грудня гурт «АнтитілА» презентує в «44» альбом «БУДУВУДУ»

Gloss 18 декабря 2008, 13:58
 0

Гурт «АнтитілА» працює у стилі поп-рок з елементами пост-панку, бріт-попу та з відтінками українського мелосу.

Альбом гурту «АнтитілА» виходить під назвою «БУДУВУДУ», як і пісня на яку вийшов нещодавно кліп в підтримку альбому. Платівка містить 11 треків та 5 бонусів, їх музиканти вирішили включити на проханням своїх найдавніших фанів, які підтримували гурт ще при його перших кроках на велику сцену:


                        1. Будувуду

                        2. Я не забуду першу ніч

                        3. Вода

                        4. Моя дівчина

                        5. Бери своє

                        6. Давай поговоримо

                        7. Стереодень

                        8. В твоїх очах

                        9.  А у неї

                        10. Вернути тебе

                        11. Маямі

                        Бонуси:

                        12. Птаха

                        13. Ми можем все (Max Sivolap inerpr.)

                        14. Я не забуду першу ніч (*2special* mix)

                        15. В твоїх очах (Rock Version)

                        16. Маямі (Max Sivolap inerpr.)

Презентація альбому – це, власне, сольний концерт гурту «АнтитілА», після чого відбудеться брифінг з музикантами,  фото- і автограф сесії, але і без сюрпризів не обійдеться. Також декілька пісень разом з Антитілами виконають їхні друзі - гурт «Пара Нормальних».

     Пряма мова:

     «На обкладинці  альбому «БУДУВУДУ» фото учасників  гурту, де наші тіла повністю зафарбовані в білий колір,  а червоною фарбою за допомогою рук ми зображуємо слово:  «АнтитілА».

      Білий колір  слугує  метафорою світла, символом чистоти і справжності.

     Червоний колір у  всіх  культурах символізує життя, яке народжується з любові і пристрасті.

     Цим ми хотіли на символічному рівні показати, що  АнтитілА за щирість та відвертість в музиці  і  в  стосунках. Сподіваємось, що наша музика буде надихати слухачів саме на таке - щире кохання.

     До зустрічі в арт-клубі 44, ми раді, що ви з нами.

                                                           Гурт «АнтитілА»

* Вікіпедія: «Антитіла використовуються імунною системою для ідентифікації і нейтралізації чужорідних об’єктів в організмі – наприклад, бактерій та вірусів».

Біографія гурту

21 червня 2004-го року київський гурт «АнтитілА» (назва пішла від однойменної пісні) дає перший сольний концерт у в одному з популярних на той час столичних клубів. Саме ця дата і вважається днем народження команди.

За чотири роки «АнтитілА» стали фіналістами фестивалів «Чайка» і  «Нова територія»,  двічі лауреатами першої премії фестивалю «Перлини сезону»,  постійними учасниками телевізійного проекту «Наша пісня». А також ведуть активну концертну діяльність – виступають в клубах, на центральних площах міст України, беруть участь у концертних турах.

25 Березня 2007 року «АнтитілА» стають першим гуртом, який взяв участь у проекті «ШАНС» на телеканалі «Інтер», виконавши свою власну пісню «Я не забуду першу ніч», створивши тим самим прецедент в історії програми. Кузьма та Наталка Могилевська були вражені рівнем майстерності досить молодих музикантів та «хітовістю» музичного матеріалу гурту. Кузьма навіть сказав: «Якщо зараз взяти і ось так випустити цих хлопців на велику сцену, з цією «піснярою», то багатьом прийдеться піти на пенсію...» Тільки за неділю після виходу програми в ефір, з офіційного сайту гурту «АнтитілА» пісню «Я не забуду першу ніч» скачали 30 000 разів.

Люди хочуть чути «АнтитілА», і це підштовхує радіостанції до ротації пісень гурту, зокрема радіо «Київ», «Джем ФМ», «Європа FM», «Шарманка», «RadioOne»  постійно заповнюють ефір піснями гурту, а на «Просто радіо» пісня «Я не забуду першу ніч» довгий час інтенсивно ротується! Хлопців запрошують  взяти участь в різноманітних інтерв’ю, радіо-ефірах та телеперадачах: «Дивись!» (ТЕТ), «Акули бізнесу» (ICTV) та інші. Все це дає хлопцям наснагу і сили для створення нових хітів.

З весни 2008 року розпочинається новий етап в житті «Антитіл»:  суттєво оновлюється склад гурту, репертуар, саунд набирає нового, більш якісного і сучасного звучання. А влітку підписується контракт з продюсерським агентством «Catapult Music».

Останні півроку насичений графік Антитіл не дає розслабитись ні на хвилинку: репетиції, концерти, гастролі, ефіри, фотосесії, зйомки кліпів на пісню «Маямі» та «Будувуду», презентації, робота над дебютним альбомом, тощо.

Найяскравіші враження - це звичайно  участь у фестивалях. А цього літа їх було аж чотири(!) із широкою географією: «Фортеця» (Бєлгород-Дністровський), «Фестиваль Меду» (Київ), «Міжнародний Фестиваль Феєрверків» (Ялта) та Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Перлини сезону-2008» (Запоріжжя) з трансляцією на Першому Національному, в якому музиканти вибороли звання Найкращий гурт фестивалю в серйозному конкурсі серед лауреатів минулих років. Цей виступ викликав яскраві враження не тільки у журі фестивалю (Євген Ступка (продюсер каналу MTV-Україна),  Дмитро Ципердюк (гурт «Dazzle Dreams»),  Едуард Приступа (гурт «НеДіля»), Юрко Зелений (ФДР), Леся Лущак (голова фестивалю), але і підкорив серця всіх запоріжців. Як сказав зі сцени ведучий фестивалю Сергій Притула (Тернопільський Сірий Comedy Club UA): «Я не знаю пам’ятаєте ви свою першу ніч, чи ні, але гурт «АнтитілА» ви запам’ятаєте точно на довго!»

Заключний літній акорд «Антитіл»  - це  подарунок киянам, виступ на open air на Майдані Незалежності, присвяченому 17-й річниці  Незалежності України.

Осінь виявилась не менш активною: «АнтитілА» беруть учать у Всеукраїнському концертному турі «Запуль зірку в Ліверпуль» в підтримку відбіркового етапу головної музичної події року – MTV EMA-2008 (Europe Music Awards), а також ведуть активну гастрольну та громадську діяльність – це участь в благодійних концертах та акціях, організованих за підтримки Гала Радіо, Національного Олімпійського комітету та багатьох інших, знімають та запускають у ефір кліп на одноіменну з альбомом пісню «Будувуду».

Склад гурту «АнтитілА»:

Тарас Тополя –  вокал, автор пісень,  засновник,  лідер гурту

Сергій Вусик – клавіші

Олексій Скурідін – ударні

Віктор Раєвський – бас

Нікіта Чухрієнко – гітара

  • 15 августа 15:46 Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты    0
  • 17 января 17:23 В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid    0
  • 01 ноября 13:00 В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом    0
  • 26 октября 16:03 Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)    0
  • 28 сентября 11:51 В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin    0
  • 01 июля 10:32 Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными    0
  • 18 апреля 10:22 В Киеве выступит CREW LOVE    0
  • 29 января 13:31 Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode    0
  • 08 января 14:57 Отпразднуйте День Влюбленных на концерте группы Depeche Mode!    0
  • 16:28 Концертное агентство «Аншлаг» в преддверии новогодних праздников проводит акцию    0
  • 13:18 Новый альбом KAZAKY уже в iTunes    0
  • 11 ноября 10:00 Леди Гага уже задумывается о детях    0
  • 21 октября 11:11 Виступ групи “Втрачаю контроль” у Freud House    0
  • 15 октября 11:14 19 октября состоится грандиозное шоу Ани Лорак при участии специальных гостей    0
  • 14 октября 13:50 Колектив “Al Andalus” у FREUD HOUSE cafe art club    0
  • 23 сентября 14:11 Эмика везет в Киев эротическое шоу    0
  • 16 сентября 11:37 Новый клип от Оркестра Дзержинского - Женщина    0
  • 11 сентября 15:05 На Нашем Радио начали разыгрывать людей    0
  • 02 сентября 13:35 Longer Party: Тимати едет в Киев!    0
  • 29 августа 17:00 Джастин Бибер ездил по Калифорнии без прав    0