Творчість в Золотому Дукаті на Софійській

Кавярня Золотий Дукат представляє виставку робіт народної майстрині Тетяни Протчевої та художниці Наталі Азанової.

Київська майстриня Тетяна Протчева займається вишивкою з дитинства.У її роботах переважають квіти, посуд, національні орнаменти, які використовуються у вишиванні картин, листівок та краваток. Для відвідувачів кавярні Золотий Дукат випала можливість побачити унікальні роботи пані Тетяни виконані методом вишивки спеціальними нитками що світяться в темряві. Ви зможете побачити зображення ручною вишивкою яке світиться у темряві : ікона "Іісус Христос у терновому вінці а також інші роботи майстрині.

Також кавярня Золотий Дукат презентує роботи художниці Наталі Азанової. Пані Наталя - за освітою музикант, педагог ,за покликанням - художник. Серед багатоманітного сучасного мистецтва її творчість навіює нотки любові та романтики.Картини виконані різноманітними іф винятковими техніками захоплюють погляд.

Не пропустіть задоволення побачити квіти сучасного мистецтва.

В центре внимания

Количество просмотров: 3181

Золотой дукат на Софийской

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии
дед

Новое на Gloss.ua

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Анатомия шоу ONUKA и НАОНИ: концерт, который рекомендуем не пропустить

Разбираемся, что такое ONUKA & НАОНИ и чего стоит ждать от этой программы
ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

ART декабрь. Рейтинг выставок месяца по нестандартным признакам

Лучшее, что будут показывать в киевских галереях
Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Рождественская барахолка: 10 причин для настоящего Куража

Куда бежать в первую очередь, чтобы покуражиться и ничего не пропустить, читайте в этом материале
Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Обзор ресторана венецианской кухни Сasa Nori: чувствуй себя, как дома

Единственное место в Киеве, где готовят блюда северо-восточной Италии по старинным рецептам 200-летней давности
Наверх