Майстер-клас та дегустація: Молекулярна кухня у FREUD HOUSE
Молекулярна кухня - це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрямок в кулінарному мистецтві, яке пов'язане з вивченням фізико-хімічних властивостей їжі.
Правда ж, дивно представляти кухню хімічною лабораторією? Але ж і в повсякденному приготуванні їжі ми займаємося нічим іншим, як хімією - змішуємо різні інгредієнти, змушуючи їх вступати в хімічні реакції. Так що, хімія на кухні - основа основ. Тим більше що молекулярна хімія використовує тільки натуральні інгредієнти. Тож, такий авангард, насправді, природний і натуральний.
І на нашому майстер-класі ви зможете не лише дегустувати витвори нашого майстра, а й долучитися до магії молекулярної кухні. Ви зрозумієте, що шедеври можна створювати не лише в кулінарних лабораторіях, а й у себе вдома підручними засобами.
План заходу:
1 частина (1:30)
Яблучні перлини на банановій піні
Лимонна гранітта з ялиновою сферою
Манго равіолі з кокосовою піною
перерва-практикум - 30хв
2 частина (1:30)
Морські призми з шоколадним мусом і вафлею
Медова ікра з сиром "Fourme d'Ambert"
Цитрусові спагетті зі сферою з Горгонзолла і крихкими листочками троянд
Ведучий майстер-класу Артур Протченко - організатор Академії Успішних Поварів
Обов'язкова реєстрація: 096-471-75-40; 063-757-87-82; 099-538-76-58
Або за формою: https://docs.google.com/forms/d/1iedFKhsL7UaUm8JJT27BwvBS5rb7o2ee_WAyVpFBBHU/viewform
Успіхів Вам в освоєнні нових кулінарних горизонтів!
Команда Академії Успішних Кухарів
Вартість участі - 280 грн.