Еда и Рестораны

Майстер-клас та дегустація: Молекулярна кухня у FREUD HOUSE

Gloss 27 августа 2013, 11:17
 0

Молекулярна кухня - це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрямок в кулінарному мистецтві, яке пов'язане з вивченням фізико-хімічних властивостей їжі.

З-під рук кухарів високотехнологічної молекулярної кухні виходять страви дивовижної форми, кольору, неповторного смаку - як знайомого і звичного, так і абсолютно авангардного.

Правда ж, дивно представляти кухню хімічною лабораторією? Але ж і в повсякденному приготуванні їжі ми займаємося нічим іншим, як хімією - змішуємо різні інгредієнти, змушуючи їх вступати в хімічні реакції. Так що, хімія на кухні - основа основ. Тим більше що молекулярна хімія використовує тільки натуральні інгредієнти. Тож, такий авангард, насправді, природний і натуральний.

І на нашому майстер-класі ви зможете не лише дегустувати витвори нашого майстра, а й долучитися до магії молекулярної кухні. Ви зрозумієте, що шедеври можна створювати не лише в кулінарних лабораторіях, а й у себе вдома підручними засобами.

План заходу:
1 частина (1:30)
Яблучні перлини на банановій піні
Лимонна гранітта з ялиновою сферою
Манго равіолі з кокосовою піною

перерва-практикум - 30хв

2 частина (1:30)
Морські призми з шоколадним мусом і вафлею
Медова ікра з сиром "Fourme d'Ambert"
Цитрусові спагетті зі сферою з Горгонзолла і крихкими листочками троянд

Ведучий майстер-класу Артур Протченко - організатор Академії Успішних Поварів

Обов'язкова реєстрація: 096-471-75-40; 063-757-87-82; 099-538-76-58
Або за формою: https://docs.google.com/forms/d/1iedFKhsL7UaUm8JJT27BwvBS5rb7o2ee_WAyVpFBBHU/viewform

Успіхів Вам в освоєнні нових кулінарних горизонтів!
Команда Академії Успішних Кухарів

Вартість участі - 280 грн.

  • 17 апреля 17:31 Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)    0
  • 11 апреля 18:11 Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)    0
  • 10 апреля 13:40 Користь і шкода суші та ролів для здоров’я    0
  • 09 апреля 18:16 Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)    0
  • 29 марта 18:17 Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров    0
  • 27 марта 18:44 Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»    0
  • 15 марта 17:55 6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день    0
  • 11 марта 17:01 Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину    0
  • 08 марта 17:28 McDonald's в Японии выпустил духи с запахом картошки фри (фото)    0
  • 27 февраля 15:45 Простой рецепт намазки на хлеб из сала — лучшее дополнение к борщу    0
  • 23 февраля 16:13 Пять видов орехов, которые действуют на организм лучше, чем лекарства    0
  • 20 февраля 16:52 Топ-5 продуктов, богатых белком, которые могут заменить мясо в ежедневном рационе    0
  • 12 февраля 18:36 Рецепт идеального теста для пиццы, которое получится с первого раза    0
  • 24 января 17:38 Идеальны для детей и как закуска к пиву: рецепт сырных палочек в хрустящей панировке    0
  • 12 января 17:35 В Южной Корее официально запретили есть собак: почему корейцы отказались от вековой традиции    0
  • 11 января 18:44 Самый простой маринад, с которым куриное филе получится вкусным и ароматным    0
  • 03 января 14:27 5 кулинарных лайфхаков, которые помогут нарезать лук без слез    0
  • 28 декабря 13:43 Как выбрать самые вкусные мандарины    0
  • 26 декабря 15:32 Сколько стоит приготовить оливье в 2023 году: сравнение цен в разных магазинах    0
  • 20 декабря 18:35 В Украину завезли сыр, который может вызвать заражение крови, бронхит и смерть    0