Майстер-клас/дегустація “Молекулярна кухня” у Freud House

Наука не стоїть на місці, розвивається техніка і технології. Не відстає й кулінарія, грунтуючись на останніх наукових дослідженнях, створюються все нові і фантастичні поєднання смаків, надаються неймовірні форми і текстури звичним для нас продуктам.

Як вам:

- Звичний коктейль «Мохіто» в сферичному образі;

- Спінена полуниця з відтінком свіжого коріандру;

- Або поєднання баранини з ваніллю і шоколадом?

Мова піде про інтригуючу, часто піддатливу  медіа-критиці і до сих пір незвідану українськими гурманами - молекулярну кухню! Що ж це за феномен, завдяки якому вже багато років поспіль найкращі ресторани світу міцно утримують першість в ресторанному рейтингу «Топ 50».

Чому ж вітчизняні кухарі досі не освоїли настільки популярний гастрономічний тренд? Відповідь проста - дефіцит російськомовних джерел інформації і в'ялість нашої пострадянської кулінарної освіти.

Але команда Академії Успішних Кухарів робить перші кроки в цьому напрямку, і знайомить не тільки кухарів, але й вас з новими відчуттями від звичної їжі. На даному майстер-класі ми розіб’ємо міфи пов'язані з кулінарної наукою, дегустуючи сферичні коктейлі, фруктові спагетті і спінені ягоди.

Запропонуємо технології, з якими ви легко, навіть в домашніх умовах зможете заворожити своїх гостей.

 

Детальніше про ресторанний рейтинг у блозі академії: http://chefs-academy.com/blog

Обов’язкова реєстрація:  https://docs.google.com/forms/d/1dxv_bZlV6LB-6ygYAZQXP4A0Hq1UGOUoLifgcvc7coM/viewform

Gloss21 октября 2013, 11:08  

Ресторан: Freud House

В центре внимания

Freud House

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии
Наверх