Майстер-клас/дегустація “Молекулярна кухня” у Freud House
Наука не стоїть на місці, розвивається техніка і технології. Не відстає й кулінарія, грунтуючись на останніх наукових дослідженнях, створюються все нові і фантастичні поєднання смаків, надаються неймовірні форми і текстури звичним для нас продуктам.
- Звичний коктейль «Мохіто» в сферичному образі;
- Спінена полуниця з відтінком свіжого коріандру;
- Або поєднання баранини з ваніллю і шоколадом?
Мова піде про інтригуючу, часто піддатливу медіа-критиці і до сих пір незвідану українськими гурманами - молекулярну кухню! Що ж це за феномен, завдяки якому вже багато років поспіль найкращі ресторани світу міцно утримують першість в ресторанному рейтингу «Топ 50».
Чому ж вітчизняні кухарі досі не освоїли настільки популярний гастрономічний тренд? Відповідь проста - дефіцит російськомовних джерел інформації і в'ялість нашої пострадянської кулінарної освіти.
Але команда Академії Успішних Кухарів робить перші кроки в цьому напрямку, і знайомить не тільки кухарів, але й вас з новими відчуттями від звичної їжі. На даному майстер-класі ми розіб’ємо міфи пов'язані з кулінарної наукою, дегустуючи сферичні коктейлі, фруктові спагетті і спінені ягоди.
Запропонуємо технології, з якими ви легко, навіть в домашніх умовах зможете заворожити своїх гостей.
Детальніше про ресторанний рейтинг у блозі академії: http://chefs-academy.com/blog
Обов’язкова реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/1dxv_bZlV6LB-6ygYAZQXP4A0Hq1UGOUoLifgcvc7coM/viewform