Від нашого столу – до вашого столу! Новорічна пропозиція від ресторану «Вулик»

Інколи приготування до свята займають набагато більше часу, ніж приємні години довгоочікуваного відпочинку. Скажіть відверто, чи дійсно ви хочете провести цілу добу на ногах посеред кухні, щоб подати до столу лише декілька улюблених страв?

Можливо, варто звернутись до професійних помічниць, які візьмуть на себе найважчу частину приготування до Нового року, залишивши вам тільки клопоти, пов’язані із вибором вечірнього вбрання. Кухарі ресторану «Вулик» вирішили зробити ваше свято максимально легким, і пропонують покластись на їхній досвід у підготовці найкращих святкових столів.

До вашого вибору – найулюбленіші національні страви, які, без сумніву, високо оцінять ваші рідні та близькі. Серед новорічних пропозицій – такі українські кулінарні шедеври, як Качка запечена яблуками, Фарширований  короп, Домашня ковбаса та Рулет із курки з шинкою, сиром та печерицями.

Дізнайтесь про повний список смачних пропозицій за телефоном: (096) 555-68-63

Gloss25 декабря 2013, 16:53

Ресторан: Вулик

В центре внимания

Вулик

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии
фыва

Новое на Gloss.ua

Открытые террасы лучших киевских ресторанов и кафе. Часть 1

Открытые террасы лучших киевских ресторанов и кафе. Часть 1

Обзор лучших из площадок, на которых вы смело можете провести свое лето
Кровать, рекорд и "Время и Стекло": как отлично провести выходные

Кровать, рекорд и "Время и Стекло": как отлично провести выходные

Невероятные развлечения, которые не встретишь ни в одном другом месте Киева
Каким будет лето на Арт-заводе Платформа: спойлеры от команды Ulichnaya Eda

Каким будет лето на Арт-заводе Платформа: спойлеры от команды Ulichnaya Eda

Что ждет нас летом, мы узнали у команды организаторов фестиваля
IT girl: глобальний тренд чи покликання?

IT girl: глобальний тренд чи покликання?

Зарплата у валюті, стабільна робота із іноземними замовниками і далі по списку. Розбираємося у тонкощах професії
Наверх