Звички українських козаків – у щедрому ресторані «Вулик»

Воля козака – бути таким, як того вимагає серце, займатись справою, до якої лежить душа, кохати жінку, наскільки вистачає сил. Буди козаком – означає робити власний вибір. Вибір пити горілку чи медовуху, їсти м'ясо чи рибу, палити люльку або кальян. Ресторан «Вулик» підтримує усі побажання столичних козаків та відкриває нову сторінку свого меню – пропозиції з переліку найкращих східних кальянів.

Відомо, що повертаючись із довгих походів, прадавні сміливці привозили із собою до дому багаті подарунки. Одного разу, після чергової поїздки до сусідів із спекотного Сходу, у Запорізькій Січі з’явилася дивна забавка, що прийшлася до смаку багатьом отаманам. З того часу наргіле не покидає території України. Від сьогодні, переступаючи поріг щедрого ресторану «Вулик» ви зможете на собі переконатись, як щедрі українці навчились справно робити заморський кальян!

Телефон для бронювання:  (096) 555-68-63

Gloss30 декабря 2013, 11:09

Ресторан: Вулик

В центре внимания

Вулик

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии

Новое на Gloss.ua

Александр Гнилицкий. Художник, ожививший иллюзию

Александр Гнилицкий. Художник, ожививший иллюзию

О личности, жизни и творчестве культового художника современности и почему нельзя пропустить его выставку «Реальность иллюзии»
ВМЕСТО СМАРТФОНА: умная классика

ВМЕСТО СМАРТФОНА: умная классика

Мы провели один день с часами Samsung Gear S3 и теперь нам есть, что о них рассказать
Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Вспоминаем главные модные тренды из «хорошо забытого старого»
Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Здесь пластик можно видеть чаще, чем людей. И еще чаще животных, которые жуют этот пластик
Наверх