М'ясоїдам присвячується! Новий шедевр від шеф-кухаря ресторану «Вулик»

Якщо у трьох словах описати нову пропозицію від ресторану «Вулик», то вийде «Фантастичне м’ясне асорті». Фантастичне, бо смак цієї страви ви не забудете ще довго після його частування.

Вже через п'ятнадцять-двадцять хвилин після замовлення перед вами буде три дивовижні страви в одній. Почніть із соковитої курячої грудинки, запеченої у глазурі з солодкої паприки. Потім приділіть увагу неперевершеній свиній вирізці. Вона буде фаршированою курагою в маринаді з французької гірчиці, меду та духмяних спецій. На останок, коли ваші рецептори будуть готові до фінального акорду, перейдіть до третього компонента страви. Перед вами - медальйони з телячої вирізки, обсмажені на оливковій олії з додаванням ароматного розмарину та часнику. Перед частуванням пропонуємо звернутися то бармена. Він із задоволенням запропонує вам напій, який доповнить і без того багатий та насичений смак!

Gloss14 марта 2014, 12:22

В центре внимания

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии

Новое на Gloss.ua

Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Вспоминаем главные модные тренды из «хорошо забытого старого»
Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Здесь пластик можно видеть чаще, чем людей. И еще чаще животных, которые жуют этот пластик
Где перезарядить мозги: гид по лучшим событиям рабочей недели в Киеве

Где перезарядить мозги: гид по лучшим событиям рабочей недели в Киеве

Куда пойти после работы
Nando Muzi: жизнь как кино, обувь как искусство

Nando Muzi: жизнь как кино, обувь как искусство

История влияния итальянского киноискусства на моду и на стиль жизни в целом
Наверх