МузБат - конкурс молодих виконавців

МузБат - конкурс молодих виконавців, що проходить у вигляді змагання за глядацькі симпатії. Гурти на конкурс обираються після їх попередньої участі у Роктусі. Глядачі голосують квитками та грошами у cashbox'і з назвами команд. Команда, що набирає найбільшу суму - являється переможцем раунду, отримує свій cashbox та отримує безкоштовний концерт у "Раунді Переможців", що проводиться раз на 4-5 раундів МузБату.
Увага!! З 11-го раунду МузБат змінює правила. Тепер кожній команді буде віддаватися половина зібраного їй cashbox'у. Таким чином ми спробуємо віддячити гуртам за їхню працю.

 
Новий сезон – нова битва переможців. Розкажемо коротко про гурти, що приймуть участь у першій битві сезону:


Amores Perros – ліричний рок. Гурт, названий в честь геніальнішого фільму Алехандро Гонсалеса Иньярриту, грає уважну і приємну музику, фіксуючи блюз, рок та карибські мотиви. І хоч останнім часом подалися в експерименти, але вони, як кажуть, на краще.

J.T. Fresh – джазовий квінтет, організований 2001 року. Виступали в багатьох українських клубах та фестивалях, де обов’язково досягали успіху, в тому числі відміченого і в пресі. Головною особливістю бенду є їхній вокал – Катерина Пурциладзе. Її надзвичайна манера виконання класичних джазових стандартів, гарний діапазон і, не дивлячись на молодість, явний сценічний досвід дають команді непоганий шанс на вихід в перший ешелон джазменів України.

ЦеЛюліт – молода київська панківська формація. Але, за свої п’ять повноцінних концертів встигла побувати на відборі до „Таврійських Ігор”, прийняти участь у „ЧебурашкаФесті” та виграти 11-й раунд „МузБату”. Після цього намагалася прийняти участь у фестивалях „ЧебурБьозд”, “wnu-rock 8” та “День Незалежності з Махном”. Два перші, після подання заявки просто не відбулися, а організатори останнього, сходивши в церкву, наліпили на гурт лейбл „НеФормат”. Неформат, так неформат, радісно усміхнулися хлопці, і почали надалі грати свій безшабашний панк-рок. Родзинкою ж гурту є його директор, що виступає на сцені у ролі „артіста”. Видно, лаври Міши Кабанова з Оркестру ЧЕ не дають спокійно спати. Міші в тому числі.

Fun Fair - гурт засновано наприкінці 2006 року. 2007-го хлопці взяли участь у низці тематичних фестів, присвячених творчості Queen, Джона Леннона, Джима Моррісона та The Doors. Цієї весни активно приєдналися до руху Рок-тусів у клубі "Філін", перемогли у 12 турі Музичних баталій.
Мова виконання - англійська. Нинішня творчість гурту чимось нагадує музику таких грандів як "Queen", "Marillion","Van der Graaf Generator". Але уподобання у всіх учасників гурту доволі строкаті, а тому Fun Fair весь час перебуває на шляху експериментів зі стилем, гармонією та саундом.

Приходьте і зробіть свій вибір!

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться