Концерт "Прозорих" в "Бочці" на Хмельницького

Ще вирують емоції навколо несподіваного повернення групи «Прозорі» на сцену, а хлопці знову готові завойовувати серця небайдужих до якісної музики слухачів: черговий концерт відбудеться 12 листопада в київському арт-клубі «Бочка» на Хмельницького.

Це вже другий сольний виступ колективу після презентації напрацьованого під час довготривалої відпустки матеріалу, яка відбулася 18 жовтня в клубі «Авеню» і була схвально сприйнята як самими музикантами, так і прихильниками, що вже декілька років чекали відновлення концертної діяльності «прозорих».

І гурт стовідсотково виправдав всі сподівання. Потужний вокал та магнетичний погляд лідера групи Євгена, незвичайні звуки, що створює гітара Антона, смичок віолончелістки Наталії, який ніби малює філігранні візерунки у повітрі, руки перкусіоніста Михайла, що виробляють дивовижні па, наче дві половинки одного серця ритм-секція Дениса та Слави, зал, що натхненно виспівує кожне слово, - найкраще свідчення того, що хлопці не марно витратили час на вдосконалення власного репертуару. Кожна нота, народжена цими музикантами, гармонійно вплітаються у мереживне полотно стилю, який самі «прозорі» окреслюють як інді-ретро-поп.

Але не тільки сольна концертна діяльність групи набирає обертів. Колектив продовжує запис свого дебютного альбому під проводом бас-гітариста гурту Esthetic Education Юрія Хусточки та обговорює ідеї першого кліпу.

2 листопада «Прозорі» заграли на фестивалі Moloko Music Fest, хоча застуда лідера групи Могилевського та технічні проблеми зі звуком і завадили команді якнайліпше донести свою музику до прогресивної молоді, що зібралася послухати визнаних флагманів сучасної української музики та молодих зірок європейської сцени, а останню пісню взагалі довелося героїчно виконувати за майже зачиненими кулісами. Але це не перший фестиваль, в якому «Прозорі» брали участь. Свого часу вони встигли засвітитися у великих імпрезах, серед яких був і славетно відомий «Рейвах».

Якщо ж перед гучними концертними майданчиками ви надаєте перевагу інтимній атмосфері мистецьких клубів, де кожен може відчути себе у вирі музичного дійства, запрошуємо вас до «Бочки» 12 листопада о 20-00 послухати нову програму «прозорих».

Довідка

Група «Прозорі» утворилася в 2003 році. Композиція «Молоко» увійшла в збірку «Українська Сучасна Лірична Пісня - Шедеври Української Музики», впорядкованою Олегом Скрипкою. З травня 2007 року «Прозорі» співпрацюють з бас-гітаристом гурту Esthetic Education Юрієм Хусточкою. 

Склад групи:
Євген Могилевський – вокал, гітара;
Наталія Кукобнікова – віолончель;
Денис Левченко – бас-гітара;
Слава Васильєв – ударні інструменти, програмінг;
Михайло Стельмах – перкусія;
Антон Східний – гітара.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться