У столичному клубі Egypt стартував новий телевізійний музичний проект «Зачёт!»

Проект має на меті «просувати» молодих музикантів та розвивати українську музику будь-якого формату – благородна справа, якщо зауважити, як мало в Україні подібних проектів. Умови такі, що 10 музичних колективів щоп’ятниці з 17-го квітня до 19-го червня будуть змагатися за так званий «залік» – найвищий бал, який дозволить музикантам-початківцям зробити перші кроки до професійного шоу-бізнесу.

17-го квітня у нічному клубі Egypt стартував новий телевізійний музичний проект «Зачёт!» продюсерського центру «101». Відкриття було емоційним та хвилюючим, а гурт Ellis – київська альтернативна команда, «першопрохідці» проекту – влаштували доволі сильний виступ, в порівнянні з минулими. Сильна альтернатива та жіночий вокал, що звучав чистіше і потужніше, тримали слухачів в напрузі весь виступ. Мабуть, частково і через напруження самих музикантів, адже за правилами проекту після виступу починається голосування, і «залік» отримує той гурт, середня оцінка якого перевищує 4 бали.

Деякі технічні негаразди не залишились поза увагою та ще більше рознервували музикантів, які, попри все, відіграли дуже майстерно, чітко та технічно.

Почалось оцінювання, і на сцену вийшов гурт Диверсанты, який не потребує зайвого представлення. Обравши лозунгом вечора «тверезий музикант – поганий музикант», банда з’явилась на сцені і змусила усіх присутніх розслабитися під легкий поп-рок.

Під час свого виступу, на якому зіграли усі хіти, музиканти влаштували веселе шоу, що змусило посміхатись всіх присутніх. А коли барабанщик заграв таке соло, якого ніхто й ніколи не чув, клуб «Egypt» ніби перетворився на першу фан-зону фестивалю «Гластонберрі». А хто пропустив це дійство – матимуть змогу надолужити згаяне, потрапивши 28-го квітня до київського клубу 44, де окрім концерту відбудеться презентація нового відеокліпу Диверсантів.

Зовсім скоро і підійшов час підведення підсумків першого «залікового» дня. Ellis отримали заслужені 3,8 балів – зовсім трохи не вистачило до перемоги! Музичний експерт пояснив гурту його недоліки, проте зауважив про неабиякий талант та творчий потенціал. А на знак цього музикантам була презентована велика пляшка шампанського.

Отже, відкриття відбулось і всі залишились задоволені, тож наступної п’ятниці ми продовжимо з молодою командою Thelen(ь) та хедлайнерами – гуртом Н.Три.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться