"Звезды дарят надежду". Рассписание мероприятий

23 травня 2009 року на Майдані Незалежності під патронатом КМДА відбудеться доброчинний концерт для дітей з особливими потребами «Зірки дарують надію». Організатором концерту виступила благодійна громадська організація «Добробут і Єдність». Генеральним спонсором заходу стала компанія МТС.

У цей день Майдан Незалежності вперше за свою історію перетвориться на гігантське дитяче містечко, з необхідними для цього атрибутами – захоплюючими іграми та атракціонами. Діти зможуть взяти участь у корисних майстер-класах, побачити виступи дитячого театру та численних хореографічних та вокальних колективів. Окрім конкурсів та ігор, діти розважатимуться на надувних атракціонах та веселих батутах. Містечко дитячих розваг о 13-00 урочисто відриють мер Києва Леонід Черновецький та президент громадської організації «Добробут і Єдність» Анатолій Голубченко.

Протягом місяця до концерту зусиллями організації «Добробут і Єдність» у 20 спеціалізованих школах-інтернатах у всіх районах Києва проходили творчі конкурси, під час яких вихованці закладів готували малюнки, пісні та різноманітні вироби. 23 травня на Майдані Незалежності відкриється виставка найкращих робіт, а фіналістів творчих конкурсів урочисто привітають на сцені.

Після завершення роботи дитячого містечка, з 19:00 до 22:00 на Майдані Незалежності продовжиться концерт за участі зірок української естради. Взяти участь у концерті зголосилися такі артисти як Віталій Козловський, Наталя Валевська та інші відомі виконавці. Свято завершиться грандіозним феєрверком.

«Всі ми родом з дитинства – Екзюпері не міг поставити дорослим діагнозу точніше. Якщо людину недолюбили, недопестили і недотішили в дитинстві, він відчуватиме це впродовж всього свого життя. Упевнена, що радісні, добрі і світлі забави, які дорослі організовують для дітей, роблять всіх більш безпосередніми, щирими і відкритими один одному. І нагадають дуже заклопотаним, дуже важливим, дуже популярним і дорослим людям- звідки вони родом. Дякуємо організаторам за таку дивну ідею, реалізацію якої ми в МТС із задоволенням підтримали», – прокоментувала керівник відділу зв’язків з громадськістю МТС-Україна Вікторія Рубан.

Це яскраве дитяче свято не відбулось, якби не підтримка компанії МТС. Організатори проекту також висловлюють окрему подяку усім зіркам, які зголосилися взяти участь у концерті, відмовившись від гонорарів.

«Турбота про здоров’я дітей – одне з найскладніших та найважливіших питань, що стоять перед сучасним суспільством. Наші діти – це наше майбутнє, тож приділяючи увагу здоров’ю дітей сьогодні, ми закладаємо фундамент для майбутнього цілої нації. Ми подаруємо нашим дітям веселе свято, і тим нагадаємо всім українцям, що вплинути на ситуацію і допомогти дітям жити повноцінним життям може кожен з нас», – вважає один з організаторів свята, почесний президент організації «Добробут і Єдність», в. о. голови КМДА Анатолій Голубченко.

Як повідомив пан Голубченко, концерт «Зірки дарують надію» – стане офіційним початком всеукраїнського туру «Здорова нація – здорова Україна», з яким «Добробут і Єдність» планує відвідати 100 міст по всій Україні. Тур завершиться 24 листопада в Києві фінальним гала-концертом.

Про організаторів:

Організатор благодійного концерту «Зірки дарують надію» – громадська організація «Добробут і Єдність» – була створена у 2007 році з метою привертання уваги до проблем людей з особливими потребами. Почесним президентом організації є Анатолій Голубченко.

13.00-13.15 – Привітальне слово голови КМДА Леоніда Черновецького

13.15-13.25 - Привітальне слово першого заступника голови КМДА А.Голубченко

13. 25-13.30 – Привітальне слово Андрія Березного - директора з корпоративного управління та контролю МТС-Україна, генерального спонсора подіі.

13.15-13.50– Спілкування з представниками КМДА та генерального спонсора МТС-Україна у пресс-зоні

13.50 – Відвідування дитячого містечка

19.00-19.10 – слово голови КМДА Леоніда Черновецького

19.10-19.15– слово першого заступника голови КМДА А.Голубченко

19.10-19.50 – Спілкування з представниками КМДА у пресс-зоні

19.15-22.00 – виступи зірок української естради

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться