Сюзан Бойл пройшла до фіналу шоу, яке її прославило

Шотландська домогосподарка Сьюзан Бойл, яка здобула славу в інтернеті після участі в телешоу Britain's Got Talent (Британія шукає таланти), вийшла у фінал конкурсу. Появу Бойл на сцені назвали тріумфальним поверненням. Цього разу вона виконала композицію Memory зі знаменитого бродвейського мюзиклу Cats, повідомляє CNN.

Фінал реаліті-шоу Britain's Got Talent відбудеться 30 травня.

Водночас Бойл готується до запису сольного альбому. Вона виконуватиме арії з класичних бродвейських мюзиклів. У червні цього року вона приступить до роботи над диском разом з Чеським національним симфонічним оркестром, повідомляє газета Mirror.


Два тижні тому Сюзан Бойл відмовилася від зустрічі з президентом США Бараком Обамою. Учасниця британського телешоу через свою надмірну скромність не змогла прийняти запрошення на вечерю від глави держави.

"Бойл розповіла, що Обама захоплений її виступом. Вона в захопленні від цього. Вона була в шоці і крайньому збудженні від запрошення. Але сказала: "Ні, це буде занадто", - і вирішила залишитися вдома", - розповів друг Бойл.

Нагадаємо, 47-річна безробітна з Шотландії Сьюзан Бойл прославилася на весь світ після участі в реаліті-шоу Britain's Got Talent (Британія шукає таланти). Відеоролики з її участю або про неї на різних відеогостингах і в соціальних мережах переглянули в цілому 85,2 млн раз.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться