Новий альбом гурту "Димна Суміш"

Димна Суміш - "Димна Суміш" (2009), Астра.

Кращий Друг Самурая
Кожної Весни
Повмирай Зі Мною
Танцюй Танцюй
Все В Його Руках
Згадуй Бійся Плач і Зви
Бийся За Життя
Шукай
Карма
Друг Повернись
Я Один
На Ножах
Геть
Р`н`р(bonus remix)

Димна Суміш випустила третій альбом.

На одній з кращих в Україні студій звукозапису "211" музиканти провели тиждень. Записував та зводив матеріал Ігор Пригоровський. В якості співпродюсера альбому вперше виступив фронтмен "Димної Суміші" Саша Чемеров. Не дивлячись на те, що платівка була записана в ювелейний, десятий в житті гурту, рік, вона виглядає дуже просто. На обкладинці фото музикантів і окрім слів "Димна Суміш", більше нічого - назва цього альбому співпадає з назвою гурту.

Альбом складається з 13 нових пісень та бонусу у вигляді реміксу на пісню "R'n'R". Починається звукова доріжка з подиху. Ні, це не назва пісні - саме схвильований подих наляканої людини відкриває подорож в аудіо-світ нової "Димної Суміші". Одразу складається враження, що ця людина сховалася в якомусь темному куточку на час альбому для того, щоб розповісти нам свою історію. З перших акордів "Кращого друга самурая" стає зрозуміло, що з саундом музиканти не жартували - потужні тракторні рифи ритм-гітари, зухвалі соло-пасажі та міцна ритм-секційна пачка приправлена сильним та відвертим вокалом. Далі з'являється трек "Кожної весни" - пісня, на яку було відзнято останній кліп "Димної Суміші". Що тут сказати - хіт, як він є. Потужний та гармонійний. Ще один хіт "Танцюй, танцюй" добре знйомий глядачам каналу М1 - саме там відбулася прем'єра кліпу на цю пісню. Рок-н-ролл чистої води, з фірмовими гітарними запилами та розриваючим співом.

"Повмирай зі мною", "Все в його руках", "Шукай" та "На ножах" - блок пісень, що заслуговують окремої уваги. При їх прослуховуванні складається враження, що лунають вони не з платівки, а з серця і потрапляють не в вуха, а одразу в душу. Можливо, справа в їх баладності - повільні та важкі мелодії зазвичай роблять свою справу як треба.Є на альбомі і добре відома по концертним виступам "Карма". Цікаво, що на альбомі вона лунає ні чим не гірше живого варіанту.

Повертаючись до вигаданої людини, що заховалася на час альбому в якомусь темному куточку для того, щоб розповісти нам свою історію, можна сказати, що розказала вона їх декілька. Головними темами, що лежать на поверхні, безумовно є теми кохання, дружби, боротьби, протесту, тощо. Не дивлячись на різноманітний ідейний спектр платівки, її загадковість і глибину та багатогранність змісту, все ж таки залишається відчуття того, що кохання врятує світ і "Димна Суміш" просто вирішила зайвий раз про це нагадати!

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться