С.К.А.Й. повернувся з Польщі

В кінці травня гурт С.К.А.Й. виступив на Міжнародному Фестивалі у Польщі, в рамках заходів присвячених громадській акції «Бо я був чужинцем».

З-поміж усіх українських рок колективів організатори фестивалю запросили саме гурт С.К.А.Й. заспівати у Любліні.

Метою Фестивалю Культур перш за все було підняти тему життя іноземців в Польщі, познайомити поляків з багатством культур інших народів. Щоб підтримати українську спільноту в Польщі було запрошено гурт С.К.А.Й. Саме музиканти з цього рок колективу вели у Любліні міжкультурний діалог України з Польщею.

Гурт С.К.А.Й. впродовж години намагався зміцнити своїми піснями відносини іноземців, що перебувають в Польщі. Слова пісень «Не йди», «Виходьте з хати», «Подаруй світло» знали напам'ять чимало поляків. Молодь була настільки вражена запалом хлопців з гурту, що не хотіла відпускати музикантів з майданчика, і декілька раз викликала С.К.А.Й. на біс.  

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Я був розчулений щирістю польської публіки. Люди дуже активно співали і танцювали продовж нашого виступу, вони знали на пам'ять дуже багато пісень з репертуару гурту! Я побажав усім присутнім світла у душі і неповторності. Адже кожна людина, навіть якщо вона живе за кордонами своєї країни, має право на повагу в будь-якій точці світу. Впродовж виступу я вкотре зрозумів, що музика може і повинна об’єднувати світ!»

Місцем проведення фестивалю стала Концертна мушля – так у Любліні зветься майданчик, що знаходиться в Саському парку. Величезній парк, дещо схожий на Співоче поле в Києві об’єднав гостей з різних країн. Парк протягом заходу був розбитий на сектори. Кожна країна-учасник мала свою ділянку, де відбувались різні презентації культури свого народу.

Фестиваль має чудову медіа підтримку і триває з травня по вересень. Впродовж 5-ти місяців польське телебачення, радіостанції та інтернет розповідатимуть про учасників. На цьому участь гурту С.К.А.Й. не завершиться, у вересні хлопці виступатимуть знову у Польщі, на концерті, присвяченому завершальному етапу Фестивалю.

 

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться