Українська співачка Катя Chilly підтримала акцію «Діти передусім!»


Весною цього року під час форуму дитячої і молодіжної фантастики діти-сироти з різних міст України придумали нове визначення творчості Каті Chilly – дитяча співачка. Хоча пісні Каті зовсім недитячі, але маленьким глядачам вдалось у них почити щось своє, щось для себе. І не лише почути, а зрозуміти і полюбити. Адже дитяче визнання не купиш ні за які гроші, воно є чи його немає. Катю Chilly дуже часто можна побачити серед почесних гостей на дитячих заходах: вона брала участь у концерті «Дитяча мрія», була запрошена на «Дні відкритих дверей до школи мистецтв Дарії Бернадської», була почесним гостем «Форуму дитячої і молодіжної фантастики» тощо. Молодіжний журнал «Стіна» провів опитування серед молодших школярів на тему: «З ким би ви хотіли прочитати інтерв’ю на сторінках журналу?» і вибір пав на Катю Chilly, саме цій співачці діти ставили питання про казки, чари, добро і зло, про чудеса. І ці теми Катя знає не понаслишці, вона серйозно займається дослідженням чарівних казок. На сьогоднішній день Катя Chilly працює над проектом відновленням дитячої передачі «Катрусин кінозал».
8 вересня 2009 року у Києві пройшов ІІ Міжнародний фольклорний фестиваль «Золоті ворота». У заході взяли участь дитячі танцювальні колективи Великобританії, Індії, Італії, Молдови, Росії і України. Унікальність фестивалю полягала в зібранні найкращих зразків національного хореографічного мистецтва різних країн на одній сцені. А головна мета – популяризація української культури у світі, обмін досвідом і зміцнення творчих зв’язків між країнами-учасницями. Почесним гостем фестивалю стала українська співачка Катя Chilly, яка приїхала на фестиваль з відомими музикантами Максимом Сидоренко (фортепіано), Аліком Фантаєвим (барабани) і Юрієм (Хоботом) Галініним (контрабас). На концерті Катя виконала дві пісні «Ти місяць» і «Крашен вечір» у супроводі дитячої танцювальної студії «Барвіночок».
Катя Chilly, на відміну від багатьох виконавців, окрім творчості має ще свою місію і може навіть не одну. Вона завжди підтримує дітей і робить для цього все можливе. Якщо таких людей в Україні буде більше – можна буде не хвилюватись за майбутнє нашої держави.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться