Сергій Притула (“Підйом”) : в чоловічому тандемі «Притула-Педан» Сашко красивий, а я – розумний!

Три номінанти на одному шоу. Як проявляється конкуренція? Якщо двоє з вас стануть переможцями, третій буде на побігеньках?

Ольга Фреймут: Я дуже радію номінації. Педан мовчки пишається. Притула просить глядачів, щоб свої голоси віддавали мені. Тому, навіть якщо нам вдасться бодай одну перемогу принести до хати, це буде щастя!

Сергій Притула: Конкуренція проявляється шляхом її відсутності. Ми давно визначились з тим, що в чоловічому тандемі «Притула-Педан» Сашко красивий, а я розумний J Такий стан речей нас повністю влаштовує, тож у заочному суперництві я віддам "пальму першості" колезі. Ну а Олечка у нас взагалі поза конкуренцією. Думаю, єдина можливість неотримання нею титулу найкрасивішої жінки України - це ліквідація конкурсу як такого.

Олександр Педан: З самого початку шоу ми чітко визначили: Оля у нас однозначно гідна звання найгарнішої жінки України, це зрозуміло відразу. А що стосується нас з Притулою, то ми дійсно давно вирішили: він – розумний, а я – красивий (сміється).

Як зберегти красу в умовах затяжного недосипання та при таких низьких температурах?

С.П.: Дружити з хорошим гримером, яким у нас на «Підйомі» є Яна Голенок. Завдяки їй навіть при затяжному безсонні, котрим у мене завжди супроводжується цикл зйомок Файни Юкрайни, можна виглядати на всі 100%.

О.П.: Не зациклюватися на цьому. Особисто я просто прагну тримати себе у хорошій фізичній формі.

О.Ф.: Я щотижня ходжу до косметолога. Окрім коректора і туші, поза ефіром не користуюся декоративною косметикою, бережу шкіру. А ще ми багато сміємося, бо щасливі. А щастя робить еталонним навіть посереднє личко.

«Я ріс у селі. На м’ясі, молоці й гречаній каші...» (цитата з інтервю) – такий рецепт краси від Сергія Притули? Є ще секрети, якими ви готові поділитись?

С.П.: Навряд чи це рецепт краси, радше рецепт здорового харчування для дітей, якщо ви хочете, щоб вони виросли ростом понад 180см та з 45-м розміром взуття. А жодних порад як стати красивим я, на жаль, дати не можу, бо поняття це субєктивне. Знаю людей, які вважають мене страшним і некрасивим.

Яким має бути український чоловік, щоб називатися красенем? Хто з номінантів відповідає цим критеріям?

С.П.: Судячи з останніх переможців - невисокого росту, бажано віком за 50 і мати тотальну присутність на загальнонаціональних каналах J.

О.П.: Чоловічої краси, як такої, на мою думку, не існує. В усякому разі, я не знаю, за якими критеріями можна оцінити чоловічу зовнішність. Можливо, лише за реакцією жінок. Якщо їм чоловік подобається – напевно, він красивий. Судячи з їхньої реакції, красень, наприклад, - Влад Яма. Доречі у житті ми з ним товаришуємо, тому я проголосував за Влада на препаті.

А взагалі мені здається, що нас, чоловіків, потрібно оцінювати не за зовнішністю, а за нашими заслугами.

О.Ф.: Він має бути некрасивим.

Українське розуміння краси – яке воно?

О.П.: Як показує практика попередніх років, голосуючи за чоловіків - номінантів, люди у поняття «краса» вкладають значення «популярність». А що стосується жінок… Вони всі прекрасні, і кожна по-своєму.

С.П.: Ймовірно розуміння краси лежить у площині пошуку золотої серединки між зовнішніми даними людини та її розумовими здібностями.

О.Ф.: Мені подобаються люди-легенди. У таких навіть ніс-помідор не відволікає від унікальності внутрішнього світу.

Про те, кому має дістатися титул, зрозуміло вже після голосування гостей препаті*. Хто, на вашу думку, вартий 2-го місця?

О.Ф.: Прізвища не назву, бо не хочу когось образити. Але завуальовано опишу їх. У неї довге волоссячко, мудрі очі і розкішне декольте. У нього шевелюра темніша, ніж у неї й сюрреалістичне обличчя.

О.П.: Важливо ж не те, хто переможе. Приємно вже просто потрапити в номінацію. Адже це знак пошани і любові з боку глядачів і читачів. За це їм окрема подяка.

С.П.: Яка різниця, хто займе 2-ге, 3-тє, 12-те місця? Всі почесті ж переможцю! А решті з 2-го по 25-те місце - рік для того, щоб покрасивішати J

Давайте пофантазуємо і спробуємо “скласти” ідеального українського красеня і красуню з “частин” номінантів

О.Ф.: Ми вже пробували робити «ідеальний комплект краси» з голлівудських зірок в «Підйомі». Вийшло дуже страшно.

С.П.: Це нереально, в звязку з тим, що серед номінантів я не помітив Вітю Бронюка з групи ТіК і Юлію Тимошенко. Без них цей портрет буде недосконалим.

О.П.: Ідеальний красень: вуса – як у Притули, зачіска – як у Ями, ноги – як у Шевченка, плечі – як у Лисогора, удар – як в Узєлкова… А що стосується номінованих дівчат, то кожна з них і так – ідеальна.

* найбільше голосів набрали Олександр Педан та Ольга Фреймут.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться