Руслана: «Мої танці нагадують раунди Кличка»

- У відео WOW ви зовсім нова. Куди поділась дика Руслана 2004 року?

- Я залишилася дикою в душі, у серці – це головне. Локація кліпу WOW та певний настрій навіть чимсь нагадують кліп «Дикі танці». Це свідчить, що Руслана змінюється, але маленьким кроками. Багатьом сподобався мій начос, зрозуміли, що я така сама дика ))). Вважаю, не можна чіплятися за старе. Цікаво експериментувати.

- Коли буде новий альбом? Чи буде тур?

- Я не можу точно сказати, коли вийде альбом. Ми зараз готуємо другий сингл. Хочу подивитися, яка пісня буде сильнішою. Ми вирішили новий матеріал невеличкими порціями. Випустити дві –три пісні подивитися на реакцію, а потім вже думати про альбом.

- Ви й надалі будете рухатись в бік гламуру? Зміните колір волосся?

- Мені подобається мій натуральний колір. Але життя покаже. Змін в бік гламуру я не помітила в новому кліпі. Ми об’єдналстріт одяг 1990-х та рокові 1980-ті. Але якщо ви маєте на увазі проект «Голос країни» - там я просто дуже романтична та грайлива. А це заборонено?)))

- Скільки буде коштувати запросити вас до себе в гості?

- Золотце, я в гості ходжу безкоштовно. В цьому житті і так треба за все платити. Тому вважаю, що між людьми повинні залишатися нормальні стосунки. Деякі мої прихильники мають мій мобільний телефон, контакти, спілкуємося в скайпі, через електронну пошту.

- Ти віриш у надприродні сили?

- Вірю. Я учениця Карпат. Там їх багато, але говорити про них не можна. Крим, Карпати, Слов’яногірськ – це унікальні зони.

- З ким з тренерів «Голосу країні» у вас найтепліші стосунки?

- Ми давно дружимо з Сашком Пономарьовим. Потоваришувала і з Діаною, й зі Стасом. Ми один одного дуже добре розуміємо. Всі тренери чудові, талановиті люди. З ними надзичайно приємно працювати та спілкуватися.

- Чи дивилися ви інші подібні проекти?

- Лише іноземні. Знаю, в Європі, конкурсати навіть співали Wild Dances. Аналогів цьому шоу в Україні ще не було! Це нове, спражнє, яскраве шоу про голос! Ми обираємо серцем. А це багато означає.

- Чого ти боїшся?

-Темряви, спати сама, довго не бачити батьків.

- Якої дієти дотримуєшся?

- Не дозволяю собі роз’їдатися. Спорт – це моє повітря. Легкі супчики і фрукти допомагають мені зберегти спортивну форму. Танцювальні блоки в моєму шоу нагадують раунди Кличка. Все по наростаючій. Після концерту скидаю кілька кіло.

- Яким має бути переможець шоу «Голос країни»?

- Продюсерських технологій, формул успіху не існує. В цьому краса проекту. Головне, щоб перемога визріла в серці. Я покладаюсь на долю.

- Яка твоя улюблена країна, крім України?

- Азербайджан. Мене захоплює Кавказ, Балкани. Може, Туреччина, але такі спогади як на «Євробаченні», важко пережити ще раз. На Кавказі я знайшла багато цікавої техніки для свого проекту. Вона музично цікава – етнічна техніка. Прикипіла душею і серцем до Азербайджану. Я багато його вивчала в мене були цілі фольклорні експедиції.

- Ти любиш тварин? Можна тобі подарувати собаку?

- Я страшно люблю тварин. Моя мама, якщо б могла, забрала додому всіх котиків з вулиці (посміхається). Вона дуже любить тварин, особливо котів. Піклується про безпритульних. Я вважаю, де в чому тварини унікальніші за людей. Коти таке можуть витворяти! Я за кордоном не бачила бездомних тварин у такій кількості. Так боляче. Якби подарували – я із задоволенням. Не важливо, якої породи. Головне, аби очі горіли в песика.

Читай также

Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты

Уже сейчас предлагают несколько концертов

В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid

Его первый концерт в Украине

В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом

Фанатов ждет новый альбом

Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)

Это не первая попытка победительницы попасть на песенный конкурс

В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin

Билеты в продаже уже будут скоро

Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными

Осталось только зарегистрироваться

Как будет звучать этот год: музыкальные наводки 2014

Музыкальные фестивали как пища для души

В Киеве выступит CREW LOVE

В конце апреля Киев ждет громкое музыкальное событие

Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode

Гитарист, певец, автор песен и просто гениальный музыкант легендарных Depeche Mode Мартин Гор записал видеообращение к украинским поклонникам группы

Depeche Mode возобновляют свой масштабный тур

Выступление легендарных британских музыкантов 26 февраля по масштабу шоу будет идентично июньскому концерту, но по музыкальному наполнению будет существенно от него отличаться