Мега-формат: у Києві відкрився супермаркет з максимальним вибором електроніки

Популярна мережа з торгівлі побутовою технікою й електронікою "Фокстрот" презентувала новий магазин-флагман на проспекті С.Бандери, 21 з купою інноваційних рішень і широкими можливостями для експірієнсу покупців.

Отже, чим же унікальний саме цей магазин і чому варто неодмінно його відвідати найближчими днями?

По-перше, це його розміри: 2 поверхи, 2700 м2 торгової площі свідчать про те, що тут вдалося розмістити понад 5500 одиниць техніки. Звичайно, такі масштаби і кількість асортименту вражають!

"Ми прагнули до принципово нового, справді унікального формату. І цей магазин поєднав в собі найкращі рішення, ідеї та пропозиції. Особливу увагу приділили зонуванню і спрощенню навігації. Розподілили товари так, щоб покупець міг зробити вибір в одній локації, а не витрачав час, переходячи від полиці до полиці", - відзначають у "Фокстрот".

Тут представлений асортимент товарів від максимальної кількості виробників: SAMSUNG, LG, SONY + SONY PlayStation, APPLE, ELECTROLUX, ВЕКО, PHILIPS, HUAWEI, Орро, HISENSE, PYRAMIDA та десятки інших, що означає, що можна прийти, подивитися, помацати, протестити новинки і топові моделі техніки і гаджетів, вибрати й одразу купити з доставкою додому. А це:

Окремо виділена ​​зона товарів для геймінгу. Тут пропонуються найостанніші рішення для фанатів ігор: ноутбуки, системні блоки, монітори, ергономічні миші, аксесуари тощо. Це сприятиме кращому розумінню і вибору найоптимальніших поєднань різної техніки.

Звичайно ж, нікого не залишить байдужим стильний, зручний, сучасний, яскравий дизайн, що, безумовно, є другою важливою "фішкою" магазину. Фірмовий формат "білого хаба" (який об'єднує в собі зону отримання інтернет-замовлень, розрахунку, надання сервісних послуг) вдало реалізований як на першому, так і другому поверхах магазину.

Третя перевага: в цьому магазині працює найсильніша команда продавців-консультантів, які є справжніми експертами і помічниками при виборі електронних гаджетів, техніки для дому та для дозвілля. Більш того: наявність безмежної онлайн-полиці FOXTROT.UA дозволяє ознайомитися з усім асортиментом мережі, вибрати потрібну модель, якщо вона не представлена ​​в магазині фізично, і оформити покупку.

Звичайно ж, оновлення "Фокстрот" не може пройти непоміченим. А у випадку з флагманським магазином - це дійсно історична і масштабна подія. Тому 12, 13, 16 і 17 листопада з дотриманням всіх карантинних заходів для жителів і гостей столиці триватиме святкове відкриття супермаркету електроніки на С.Бандери, 21.

Серед всіх покупців, які зроблять покупку на суму від 999 грн у дні відкриття, відбудеться розіграш сучасного комплекту техніки для дому. Також передбачені знижки до 53% на електронні гаджети, аксесуари, дрібну і велику побутову техніку, різноманітні активності і майстер-класи від провідних брендів. Безумовно - з подарунками та гарним настроєм.

Як відомо, минулого року "Фокстрот" оголосив про повне перезавантаження бренду, яке торкнулося перш за все оновлення торгових точок. Починаючи з середини 2019 року "нове обличчя" отримали 40 магазинів в різних куточках країни.

Читай также

Час розвантажитися: concept pop-up store IQOS в Unit.City

Лицензионные игорные заведения: почему верификация пользователей обязательна на легальных площадках

KitKat запустив корисні для ментального здоров’я українців інстаграм-маски

Основные причины купероза и как их избежать

Благотворительность, волонтерство и уплата налогов — вклад компании ПинАп в победу

Медведи BTC и шансы на поднятие рынка

Insta-квартирник о крипте от WhiteBIT со звездами и лидерами индустрии

Звезды и лидеры индустрии помогут разобраться в крипте

U set the Level. Компания WhiteBIT запускает криптоквартирники с лидерами индустрий в прямом эфире

Разговоры о крипте, звездные гости, информативно и по фану - вот, что обещает аудитории крупнейшая криптобиржа в Европе

"Укрзализныця" запускает новый поезд из Киева в Кишинев

Специально к рождественским праздникам

Чесні молочні продукти без нічого зайвого: як у «Молокія» створюють продукти для людей і чому простота та правда є основою всього. Інтерв'ю з головою правління Олександром Руднєвим

Все про улюблене молоко