ТМ "Rollton" святкує 10-річчя в Україні та дарує автомобілі

Наразі у вас є можливість не лише смачненько поласувати улюбленою продукцією ТМ "Rollton", а й виграти коштовні призи!

Вже 10 років міжнародна компанія "Маревен Фуд Європа" виготовляє продукти харчування під усім відомим брендом "Rollton" у м. Біла Церква. За 10 років продукцію компанії оцінили не лише споживачі в Україні, а і за кордоном. Наразі географія збуту поширюється у 30 країнах Європейського Союзу, Близького Сходу та Африки.

У складний період нової реальності, коли люди частіше турбуються про своє майбутнє, а компанії значно скорочують свої витрати, виробник ТМ "Rollton" випускає новинки та проводить розіграші серед споживачів, щоб віддячити за любов до бренду. Щоб зробити свято яскравим, на честь 10-річчя "Rollton" компанія "Маревен Фуд Європа" запустила масштабну акцію під назвою "Rollton! 10 років заради смаку!".

Тож, у своє свято, бренд "Rollton" дослідив найактуальніші потреби споживачів та дарує аж 4 автомобілі, а також смартфони та поповнення мобільного. Щоб взяти участь у розіграші цінних подарунків потрібно придбати акційну продукцію ТМ "Rollton", знайти код всередині та зареєструвати його на сайті: https://rollton.promo. За кожний код нараховуються бали, тож чим більше кодів зареєстровано – тим більше шансів отримати головний подарунок.

До речі, ТМ "Rollton" вже визначив двох переможців авто. У квітневому розіграші першою щасливою власницею автомобіля стала Катерина, яка проживає у м. Васильків Київської області. Жінка придбала та зареєструвала понад 50 акційних кодів.

На початку травня у прямому ефірі під час онлайн трансляції на сторінці Facebook обрали другого переможця – 21-річну Наталю з Житомирської області. Дівчина збирала бали, купуючи різну акційну продукцію ТМ "Rollton" - локшину, приправи, картопляне пюре.

Компанія "Маревен Фуд Європа" розіграє ще два автомобіля та анонсувала наступний розіграш у кінці травня. Бренд обіцяє також провести його у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook.

Читай также

Час розвантажитися: concept pop-up store IQOS в Unit.City

Лицензионные игорные заведения: почему верификация пользователей обязательна на легальных площадках

KitKat запустив корисні для ментального здоров’я українців інстаграм-маски

Основные причины купероза и как их избежать

Благотворительность, волонтерство и уплата налогов — вклад компании ПинАп в победу

Медведи BTC и шансы на поднятие рынка

Insta-квартирник о крипте от WhiteBIT со звездами и лидерами индустрии

Звезды и лидеры индустрии помогут разобраться в крипте

U set the Level. Компания WhiteBIT запускает криптоквартирники с лидерами индустрий в прямом эфире

Разговоры о крипте, звездные гости, информативно и по фану - вот, что обещает аудитории крупнейшая криптобиржа в Европе

"Укрзализныця" запускает новый поезд из Киева в Кишинев

Специально к рождественским праздникам

Чесні молочні продукти без нічого зайвого: як у «Молокія» створюють продукти для людей і чому простота та правда є основою всього. Інтерв'ю з головою правління Олександром Руднєвим

Все про улюблене молоко