Євген Могилевський презентує містичне відео про гіпнотизера Євген Могилевський презентує містичне відео про гіпнотизера
Город

Євген Могилевський презентує містичне відео про гіпнотизера

Gloss 19 апреля, 2018, 11:00
 0

На сайті YouTube та на українських радіостанціях відбулася презентація нової пісні співака Євгена Могилевського.

Цей надзвичайний анімаційний музичний кліп, який має назву “Гіпнотизер”, здатен вразити як пересiчного слухача, так і найвибагливішого українського меломана та глядача жахливою гуморескою, покладеною на модний якісний саунд.

Приємно, що музичний продакшн зроблено на високому рівні.
Євген обрав столичну студію Bobina Records та саундпродюсера Дмитра Хомулко, який записав чимало суперпопулярної української музики (“Бумбокс”, O.Torvald, “Антитіла” та інші).

Особливо приємно, що “Гіпнотизер” - справжня українська пісня, яка не копіює а ні східних, а ні західних музичних стилів.

Слухаємо:

Ідея пісні надійшла до світлої макітри, коли Євген проходив повз метро, й собі згадав, що восени у парку Нивки завжди з’являвся цирк бродячий – шапіто, але одного разу не з’явився, проте тепер є пісенька про то. Про те є пісня, що насправді цирку ніякого й ніколи не було, і це був масовий гіпноз для всього міста.

«Гіпнотизер» - перший трек з нового проекту, над яким Євген Могилевський працював протягом останнього часу й результатом якого став альбом “Сьома печатка Галілея”, який повністю буде презентовано наприкінці 2018 року.

Наразі Євген зібрав концертний состав, та планує вже через кілька місяців вийти на сцену з новою групою та зіграти чимало запальних концертів. Обіцяє, що це буде весело.

Чекаємо на ці подіі, а поки – слухаємо нову пісню.

Про проект:

Автор (тексти, музика й аранжування) та виконавець - Євген Могилевський.

Запис пісні - студія Bobina Records, саунд продюсер - Дмитро Хомулко.

Анімація - Богдан Голоколосов.

Музичний жанр: український фолк-фанк, готично-гумористична фантасмогория.