Детальна програма Ukrainian Music Week з 3 по 13 грудня

Gloss 02 декабря, 2015, 13:41
 0

Ukrainian Music Week (UMW) – перший Український Тиждень Музики, що завітає в столицю вже 3 грудня. На сьогодні на сайті ukrainianmusicweek.com анонсовано детальну програму з більш ніж 60 яскравими музичними подіями. Всі вони вже доступні для відвідування учасниками UMW протягом 10 днів.

Найочікуванішими стануть події, які поєднують сучасне музичне мистецтво з нашою культурною спадщиною. 3 грудня урочисте відкриття почнеться виступом Дмитра Шурова (Pianoбой) з містичним сетом в Музеї Булгакова, в Національному Музеї Історії України можна буде здійснити музичну подорож до власних культурних коренів разом з гуртом Shanti People та музикантом Zymosis, по-новому зрозуміти творчість «Шістдесятників» в Національному Художньому Музеї завдяки музичному супроводу українських артистів та поринути у суть концептуалізму, одного з найпоширеніших напрямків мистецтва сьогодення, в галереї Vozdvizhenka32, де на виставці «Пісня Товариш», в концепті осмислення російсько-українського конфлікту митцями , відбудеться лекція на тему сучасного мистецтва, виступлять українські та російські діджеї, і навіть коктейлі будуть в тематиці виставки.

Головною подією для професіоналів стане Музична Конференція, яка 5 грудня пройде в клубі ТАО. Тут зберуться професіонали українського музичного бізнесу, які представлять своє бачення того, як розвивати українську музичну культуру та формувати сучасний український музичний бізнес на європейському рівні.

Невід’ємною частиною UMW стане спілкування з улюбленими українськими артистами. Олег Скрипка до 30-річчя гурту ВВ презентує конкурс реміксів на радіо KissFM. Гурт O.Torvald проведе відкриту репетицію перед концертами 11 та 12 грудня, гурт ТНМК презентує свій унікальний для України магазин, гітарист групи С.К.А.Й. дасть власний майстер-клас, а унікальний ворк-шоп по діджиїнгу пройде з DJ Valik, діджеєм гурту Бумбокс.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Загальна програма музичних майстер-класів розрахована як на профі, так і на тих, хто вперше знайомиться з музикою. Якщо ви колись мріяли стати діджеєм, у вас буде можливість спробувати це зробити в ProDJ School, або розкрити свої вокальні дані разом з Київською школою вокалу, навчитись грати на барабанах з Валентином Богдановим, а також писати електронну музику та робити ремікси з Zwook.ru.

Що стосується профі, то для них цікавими будуть майстер-класи щодо мастерингу треків від студії Ost & Meyer Production, рекомендації професіоналів студії DJ Kon`, з чого починати промо артиста за кордоном від Be Management та як налагодити систему отримання Роялті за свою інтелектуальну працю з Мариною Абрамовою.

Розважальну програму наповнять концерти та вечірки київських клубів Boom Boom Room, Heaven, Zaal, Indigo, TAO, Forsage, Apelsin Magic Café, Miami Blues, Boilernaya Wooly Booly. Протягом 10 днів виступлять артисти абсолютно різних жанрів від нашого Monatik до унікальних Guti, Frey, Plastik Funk, Mark Radford, Marquise Hawkes, Shaun J. Wright, Limewax та багато інших.

Фінальне свято музики пройде у форматі RoofTop в новому арт-просторі «Артіль Т», який розташований на даху бізнес-центру. 12 грудня всіх причасних до музики запрошують сюди знайомитись, обмінюватись контактами та просто спілкуватись на улюблену тему. Тут буде розташована музична барахолка, музичні майстер-класи та ворк-шопи, відкриті репетиції, покази тематичного кіно та навіть благодійний концерт сучасних українських гуртів, а наприкінці фінальна вечірка в діп хаус форматі з національним дрес-кодом «Вишиванки». Заключний день 13 грудня пройде у форматі Lounge, де на гостей чекатимуть майстер-класи від Музею Снів, від студії Призма по боді арту, вокальна йога, чайні церемонії, музика від AnyKey та ще багато іншого.

Ukrainian Music Week (UMW) за десять днів може відкрити для кожного світ музики та стати для когось новим захопленням, яке, як доведено науковцями, робить людей щасливішими. І це тільки перша презентаційна UMW, яка лише знайомить всіх з форматом, а повномасштабна UMW пройде вже з 18 по 28 травня 2016 року. Настав час створити власний культ української музики!

Долучитись до UMW просто. На сайті ukrainianmusicweek.com є можливість отримати квиток на кожну подію окремо, або стати учасником UMW з доступом на всі події лише за 20% від загальної вартості квитків.

Слідкуйте за усіма подіями та учасниками UMW на офіційних сторінках та в соціальних спільнотах в FB і VK.

  • 22 апреля 17:02 Покупка однокомнатной квартиры в Киеве равна 17 годам аренды: какая ситуация в других городах Украины    0
  • 11 апреля 16:41 Будут ли отключение света из-за разрушения Трипольской ТЭС — ответ «Укрэнерго»    0
  • 04 апреля 16:09 В Украине водителя могут оштрафовать за нарушения, которые он не совершал: причина    0
  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 29 января 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 29 декабря 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 27 декабря 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 28 ноября 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0