Пресс-релиз

Допомога імунній системі: зелені смузі та інші корисності, для приготування яких потрібен блендер

Gloss 15 апреля 2020, 16:42  115

Підвищити показники опірності й захистити себе від ГРВІ можна за допомогою функціонального блендера. Адже в період міжсезоння про себе часто дає знати дефіцит вітамінів в організмі та хронічна втома. Ці наслідки зниження імунітету призводять до появи простудних захворювань і погіршення стану нервової системи.

Блендер дозволяє готувати різні корисні страви та напої, які сприяють зміцненню імунітету.

Для приготування яких саме багатих на вітаміни та мікроелементами ласощів потрібен кухонний подрібнювач?

Зелені смузі

Ягідні, фруктові та овочеві коктейлі містять велику кількість клітковини, калію, магнію, заліза та інших мікронутрієнтів. Вони допомагають відновитися після інтенсивних фізичних навантажень, підбадьоритися після важкого робочого дня або компенсувати недосипання перед важливими подіями й зустрічами.

Готувати зелені смузі можна за допомогою занурювального або стаціонарного блендера. Також існує окрема категорія подрібнювачів, призначених для пюрування твердих і м'яких фруктів, овочів, коренеплодів. Називаються такі пристрої смузімейкерами.

Супи-пюре

Одна з найулюбленіших страв прихильників здорового харчування - овочевий суп-пюре. Його переваги - це:

  • Поживність. Після вживання такого супу почуття голоду зникає в середньому на 3-4 години.
  • Приємний смак. Практично будь-який суп-пюре має відмінні смакові якості.
  • Легкість приготування. На приготування супу-пюре витрачається не більше часу, ніж на варіння звичайного бульйону або супу.
  • Користь для імунітету. Залежно від інгредієнтів суп-пюре може містити кальцій, цинк, залізо, вітамін C.

Приготувати пюреподібний суп в блендері можна практично з будь-яких овочів - наприклад, з:

  • відвареної кукурудзи та болгарського перцю;
  • брокколі та брюссельської капусти;
  • кабачків і цибулі;
  • грибів.

Для ніжності й насиченості смаку замість звичайного бульйону в суп-пюре можна додати тварини або рослинні вершки.

Паштети

Поліпшенню стану імунної системи сприяє споживання достатньої кількості білка і жирних кислот, тому м'ясні та рибні паштети повинні бути обов'язковою частиною раціону кожної людини.

Приємний смак і корисний склад мають паштети з таких інгредієнтів:

  • лосося, тріски, оселедця, анчоусів або мідій;
  • філе курки та індички;
  • гусячої печінки;
  • кролячого м'яса;
  • яловичої печінки та журавлини.

Потрібен блендер не тільки для приготування смузі, супів і паштетів. Його функції дуже допомагають робити заготівлі для корисних м'ясних мусів, боулів, дієтичних кремів і низькокалорійного морозива.

Подписывайтесь на нас в Facebook, Twitter, Telegram.

Комментарии

Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее здесь
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more