Ольга Фреймут: Прості мамині речі роблять мене щасливою

Gloss 08 декабря, 2016, 13:37
 0

У ній гармонійно поєднались елегантність та благородність, розум та вишуканість, жіночність та мужність. Ольга Фреймут – одна із найзагадковіших і, в той же час, найвідвертіших телеведучих сьогодення.

Вона довела, що бути українкою не просто престижно! Це дар, який потрібно нести з високо піднятим чолом.

До неї можна ставитись по-різному, але факт залишається фактом: уже з перших хвилин живого спілкування Ольга викликає у співрозмовника палітру різних емоцій. Вона справжня!

Я вперто вбираюся у дороге та модне. У мене такий оберіг - щоб всякі недочоловіки у стоптаних черевиках і підтягнутих до пупця майтках оминали лісами-городами“, – із книги Де їсть і з ким спить Ольга Фреймут.

Проект Новий інспектор Фреймут. Міста Фото: Проект Новий інспектор Фреймут. Міста
Проект Новий інспектор Фреймут. Міста
прес-служба каналу 1+1

Олю, вітаємо вас із успішним проектом Новий інспектор Фреймут. Міста на телеканалі 1+1. Міста, який все більше і більше завойовує симпатію телеглядачів. Ви провели ревізію уже не в одному місті. Скажіть, де живуть найпривітніші українці?

– Дякую. Програма справді резонансна. Українці згуртувалися та перейнялися проблемами міст. А отже, є шанси, що після “поставлених діагнозів“ настане “лікування та зцілення“. Місто – це костюм. Але суттю його є люди. Тому кожне має характер, звички і навіть колір та запах. Але найусміхненішим і найлагіднішим став Маріуполь. Несподівано, бо місто проживає кожен день, мов останній. Межує з війною і при цьому залишається привітним. Коли на третій день перевірок маріупольці зібралися на площі, я бачила немовлят, стареньких, молоденьких – із квітами і ніжністю до мене. Адже не всі міста зустрічали мене привітно.

У народі кажуть: краще там, де нас немає. Як думаєте, ідеальне місто існує? Якщо так, то яка його формула?

– Ідеальне місто – невеличке, де до всього можна дійти, бо поруч. Де неподалік аеропорт та вокзал; звідки родом успішні люди. Це місто, яке не бідує: там є підприємства, що дають робочі міста, є архітектурне чудо, а, отже, туристи... Це місто, де на вулиці чисто і немає бездомних тварин.

Ольга під час зйомок Фото: Ольга під час зйомок
Ольга під час зйомок
прес-служба каналу 1+1

Ви часто говорите, що робота – ваше життя. Але інколи трапляються непередбачувані неприємні робочі ситуації: вас не раз ображали, не впускали в кафе чи готель, а то й навіть застосовували силу проти вас. Перед глядачами ви виглядаєте сильною та мужньою. Як шукаєте сили посміхатися, коли боляче не тільки фізично, але й морально, духовно?

– Мені подобається бути дзеркалом суспільства. У конфліктних ситуаціях краще дати людям викричатися, погніватися. Я вже з імунітетом. А ось вони нехай дивляться на себе – це ефективна терапія. Я звикла компенсувати такий негатив спокійною та оптимістичною поведінкою, тому і посміхаюся.

На вашу думку, які телепроекти завжди будуть цікавими та актуальними глядачеві?

– На жаль, вічних телепроектів не буває. Особливо з українським глядачем у постійність не зіграти. Він вибагливий і спонукає телевізійників до постійного пошуку. Телебачення – чутливе до трендів: те, що дивилися вчора – не дивляться нині. Але завжди будуть рейтинговими проекти справжні, без постановок та театральних трюків, проекти, які сприяють змінам у суспільстві, роблять життя людей кращим. Такими проектами, про правді, займаємось ми.

  • Проект Новий інспектор Фреймут. Міста стартував 1 листопада 2016 року. Його ціль – провести глобальну інспекцію міст України.

Як любите відпочивати після зйомок? Яке заняття-хоббі дає можливість вам переключитись?

– Я люблю своїх дітей. Читати казку, їхати з дочкою в машині, ходити на батьківські збори – прості мамині речі роблять мене щасливою. Я багато читаю і люблю кататись на лижах. Адреналінова робота вимагає розвантажень.

  • Ольга виховує десятирічну доньку Злату, яка захоплюється танцями. 8 травня 2016 року народила сина Валерія від генерального продюсера Нового каналу Володимира Локотко.

Телеведуча із сином Фото: Телеведуча із сином
Телеведуча із сином
прес-служба каналу 1+1

Ви – джерело натхнення для багатьох дівчат, приклад справжньої леді. Цікаво, що вас надихає?

– Дякую. Я намагаюся не марнувати свій час. Ось чому мене немає у соціальних мережах, крім Instagram. Надихаюся несподіваним: випадково кинутою фразою випадкової людини; картинами з Tate Modern; книгами Шопенгауера і Ліспектор... Cильними людьми, які виклик кидають біді і не відступають перед ними.

Кажуть, у першого враження немає другого шансу. Що має зробити людина, аби вам симпатизувати?

– Я не люблю обмежених людей. Мені щиро шкода, коли тіло зростає, а душа міліє. Я люблю красиву правильну мову, чисте обличчя, волосся, нігті; люди замурзані і духовно низькі мене не цікавлять.

У публічної людини чимало знайомих. Як розрізняєте своїх “друзів“ та “ворогів“?

– У мене вся Україна знайомих. Це невід'ємність популярності. Забігаю в аптеку: “Оля, чим допомогти?“. Гуляю із коляскою: “Оля, який у вас синочок милий“. Я знайома зі всіма. Але друзів у мене мало. Так було завжди. Така й моя дочка. А вороги... Вони в мене є. Але мене у них немає, бо я не ворогую ні з ким.

Що змінилось у вашому житті після виходу автобіографічної книги? Плануєте продовження?

– Це – містифікована біографія. Ця книга не біографічна, а описує фантазії душі, а не сюжети з життя. Скоро вийде третій тираж. А тому, отримавши підтримку від читачів, працюю над новою книгою.

Книга Ольги під назвою Де їсть і з ким спить Фреймут Фото: Книга Ольги під назвою Де їсть і з ким спить Фреймут
Книга Ольги під назвою Де їсть і з ким спить Фреймут
instagram.com/freimutolia

Що зараз читаєте? Книги якого автора та жанру переважають на вашій книжковій поличці?

– Я люблю читати і часто перечитую твори. Подобається Джеймс Джойс, Вірджинія Вульф A Room of One's Own, я під враженням від О. Кобилянської Вальс меланхолійний.

Зовсім скоро новорічні та різдвяні свята. Які подарунки ви полюбляєте робити самі та отримувати?

– Я за емоції, тому подарую дітям подорож у теплі краї. І сама з ними полечу до сонячного і екзотичного...

Перед Новим роком ми стараємось пригадати всі ті знакові події, які робили нас щасливими протягом року. За що ви вдячні 2016 року? Чи маєте плани на 2017 рік?

– Плани не планую. Бо є наміри, але їх поки розкривати не хочу. А досягненням року вважаю народження сина. У кар'єрі – це Новий інспектор Фреймут. Міста – програма, яка довела, що зміни на краще можливі. Вона об’єднала людей спільними добрими справами. Позитивні зміни, які стаються в місті після нашого від’їзду – гроші, виділені на відбудову лікарень, ремонт школи, доріг, нові дитячі майданчики, – це те, що справді радує та надихає.

Дивись онлайн відео із Ольгою Фреймут:

  • 27 марта 17:20 «У меня выросли крылья»: украинская певица Таисия Повалий поблагодарила Путина за СВО    0
  • 25 марта 16:36 Алина Гросу показала новые фото со свадьбы: фанаты артистки уверены, что ее мужем стал российский актер    0
  • 18 марта 17:18 Ксения Мишина подтвердила слухи о новом романе, опубликовав пикантные фото с мужчиной    0
  • 15 марта 16:57 Замужняя актриса и блогер Виктория Маремуха призналась, что закрутила роман с коллегой по фильму    0
  • 14 марта 16:40 Экс-нападающий киевского «Динамо» и сборной Украины Артем Милевский признался в изменах и участии в оргиях    0
  • 08 марта 16:47 57-летний легендарный боксер Майк Тайсон вернется на ринг: кто сразится с экс-чемпионом мира (видео)    0
  • 07 марта 15:58 Forbes составил топ-10 самых высооплачиваемых актеров 2023 года    0
  • 23 февраля 15:40 Анджелина Джоли кардинально сменила имидж и стала блондинкой (фото)    0
  • 19 февраля 19:24 Оля Полякова нарвалась на критику в сети из-за клипа, который снимала на фоне Мемориала жертв Голодомора (видео)    0
  • 16 февраля 17:21 Меган Фокс оскорбила украинских женщин неудачной шуткой (фото)    0
  • 13 февраля 15:58 Филипп Киркоров приехал в оккупированную Горловку выступать перед российскими военными (видео)    0
  • 23 января 16:57 Известный украинский продюсер Юрий Бардаш получил российский паспорт (фото)    0
  • 17 января 16:39 Леонардо Ди Каприо впервые за долгое время заметили на свидании с 25-летней супермоделью (фото)    0
  • 15 января 19:27 Кто получил титул «Мисс Америка 2024» и причем здесь Военно-воздушные силы США (фото)    0
  • 08 января 14:14 Илон Маск употребляет ЛСД, кокаин, экстази, грибы и кетамин – WSJ    0
  • 04 января 15:39 56-летняя Памела Андерсон показала лицо без макияжа и фильтров (фото)    0
  • 26 декабря 17:47 38-летняя Даша Астафьева рассказала, почему у нее нет детей    0
  • 18 декабря 17:43 Том Круз встречается с дочерью депутата от «Единой России» (фото)    0
  • 15 декабря 18:24 Принца Гарри и Меган Маркл назвали главными неудачниками года: причина    0
  • 28 ноября 18:02 Мисс Вселенная 2023 Ангелина Усанова рассказала, что вне камер ей сказала российская конкурсантка    0