Як здивувати дружину на День святого Валентина: поради лідера гурту ТІК

Gloss 08 февраля, 2016, 13:30
 0

Виктор со своей женой Татьяной Фото: Виктор со своей женой Татьяной
Виктор со своей женой Татьяной
пресс-служба

Вікторе, дайте пораду, як здивувати свою другу половинку в День святого Валентина?

– Дивувати і радувати коханих потрібно завжди, а не тільки раз на рік. Романтика, квіти, увага, ніжність, лагідні слова – все це потрібно жінкам, як зрештою, і чоловікам, – щодня. Щире “кохаю“ ніколи не буває зайвим! Тому тим, хто цього не робив раніше, раджу з цього Дня святого Валентина якраз розпочати. Проведіть цей день разом у гарній романтичній атмосфері і зберігайте її та підтримуйте протягом решти життя.

Особливо напружуватися з приводу “здивувань“ своєї половинки, я вважаю, не потрібно. Інколи в погоні за мегасюрпризами люди забувають подумати, чи дійсно вони потрібні партнерові. Коли о сьомій ранку чоловік будить дівчину, щоб вона скоріше скуштувала сніданок, який він приготував, можливо і не варто. Може, вона хотіла би ще годинку-другу поспати і взагалі не має ніякого бажання їсти, але вже мусить їсти, щоб не образити.

Читай также: Виктор Бронюк: Щедривка порой лечит душу лучше, чем лекарства

Та й романтика, скажу вам, інколи буває підступною. Наша бек-вокалістка Віка Воронюк якось своєму чоловіку захотіла влаштувати романтичний вечір: понаставляла по всій квартирі стільки свічок, що зрештою всі меблі зіпсувала. А її чоловік Андрій натомість теж хотів вразити романтикою – наповнив ванну пелюстками троянд, а вона акрилова була, вся така червона зробилася, що відмити потім не вдалося і ванну міняли. Так що, бачте, тут теж треба бути обережними (сміється – прим.ред.).

Тож моя порада для закоханих одна: кохайте, не соромтеся своїх почуттів і робіть те, чого дійсно бажаєте!

Чи складно придумувати нові сюрпризи щороку?

– Я добре знаю смаки і вподобання своєї дружини, тож вгодити їй мені не важко. Та й дружина у мене не примхлива. Для нас обох головне – це увага. Подарунки до Дня святого Валентина я, як правило, купую за два-три дні до свята, хоча ідеї збираю раніше. З цим зараз просто – є Інтернет, де можна знайти безліч варіантів і ідей.

Минулого року у День закоханих я був на гастролях, тож скористався послугами служби доставки квітів. Мене поруч не було, але гарний кошик улюблених квітів з душевною валентинкою моя Танюша все одно отримала. Валентинки, до речі, дуже приємно і цікаво робити самотужки. Коли є час, із задоволенням це роблю. Одного року разом з дочкою Євою ми гарні паперові квіти виготовили, від яких наша матуся була у захваті. Подарунок, зроблений своїми руками – це завжди безпрограшний варіант, бо найцінніший.

У це свято дивували частіше ви чи вас?

Читай также: Виктор Бронюк раскрасил вышивкой фасад своего дома

– Питання “здивувати“ у нашій родині не стоїть. Ми просто насолоджуємося кожною нагодою побути разом. Та й сама суть Дня святого Валентина – це не дивування і шалені вчинки, а зайвий привід нагадати про свої почуття. Але інколи в гонитві за здивуваннями люди забувають цю суть.

У нас був випадок, коли перед концертом один хлопець попросив на сцені зізнатися своїй дівчині в коханні. Таких історій у нас було багато і ми до цього завжди позитивно ставимося. Але то була якась дуже дивна подія. Хлопець вийшов, на сцену викликали його дівчину, всі завмерли в очікуванні романтики, а він у мікрофон каже: “Чуєш… цей, Галя, я тебе люблю“, – дав їй квіти, розвернувся і пішов в одну сторону, а вона – в іншу. Так ніхто й не зрозумів, що то було: зізнання чи хлопець просто в карти програв (сміється – прим.ред.). Ніби “поступок“, але якийсь недолугий.

Тому, повторюсь, я за гармонію у всьому. Можна, звісно, приголомшувати жінку великими обіцянками, зірки з неба дарувати, вивчати чужі гучні промови, але, як на мене, краще робити її щасливою – тут і зараз, сьогодні і завтра, щиро і від душі.

Нагадаємо, що Віктор Бронюк розповів, що незалежність великої країни починається із кожного з нас.

Дивись відео на пісню Не цілуй гурту ТІК та Ірини Білик:

  • 27 марта 17:20 «У меня выросли крылья»: украинская певица Таисия Повалий поблагодарила Путина за СВО    0
  • 25 марта 16:36 Алина Гросу показала новые фото со свадьбы: фанаты артистки уверены, что ее мужем стал российский актер    0
  • 18 марта 17:18 Ксения Мишина подтвердила слухи о новом романе, опубликовав пикантные фото с мужчиной    0
  • 15 марта 16:57 Замужняя актриса и блогер Виктория Маремуха призналась, что закрутила роман с коллегой по фильму    0
  • 14 марта 16:40 Экс-нападающий киевского «Динамо» и сборной Украины Артем Милевский признался в изменах и участии в оргиях    0
  • 08 марта 16:47 57-летний легендарный боксер Майк Тайсон вернется на ринг: кто сразится с экс-чемпионом мира (видео)    0
  • 07 марта 15:58 Forbes составил топ-10 самых высооплачиваемых актеров 2023 года    0
  • 23 февраля 15:40 Анджелина Джоли кардинально сменила имидж и стала блондинкой (фото)    0
  • 19 февраля 19:24 Оля Полякова нарвалась на критику в сети из-за клипа, который снимала на фоне Мемориала жертв Голодомора (видео)    0
  • 17:21 Меган Фокс оскорбила украинских женщин неудачной шуткой (фото)    0
  • 13 февраля 15:58 Филипп Киркоров приехал в оккупированную Горловку выступать перед российскими военными (видео)    0
  • 23 января 16:57 Известный украинский продюсер Юрий Бардаш получил российский паспорт (фото)    0
  • 17 января 16:39 Леонардо Ди Каприо впервые за долгое время заметили на свидании с 25-летней супермоделью (фото)    0
  • 15 января 19:27 Кто получил титул «Мисс Америка 2024» и причем здесь Военно-воздушные силы США (фото)    0
  • 08 января 14:14 Илон Маск употребляет ЛСД, кокаин, экстази, грибы и кетамин – WSJ    0
  • 04 января 15:39 56-летняя Памела Андерсон показала лицо без макияжа и фильтров (фото)    0
  • 26 декабря 17:47 38-летняя Даша Астафьева рассказала, почему у нее нет детей    0
  • 18 декабря 17:43 Том Круз встречается с дочерью депутата от «Единой России» (фото)    0
  • 15 декабря 18:24 Принца Гарри и Меган Маркл назвали главными неудачниками года: причина    0
  • 28 ноября 18:02 Мисс Вселенная 2023 Ангелина Усанова рассказала, что вне камер ей сказала российская конкурсантка    0