Концерты

Офіційні правила участі у конкурсі „Відгуки на події та місця Києва”

09 ноября 2010, 21:46
 0

Офіційні правила участі у конкурсі „Відгуки на події та місця Києва”, який проходить на сайті Gloss.ua (надалі - Акція).

1. Організатором Акції є: ТОВ "Група ХайВей ", місцезнаходження Організатора: вул. Дмитрівська 56-б, офіс 3, Київ, Україна. Виконавцем Акції є ТОВ "Група ХайВей", місцезнаходження Виконавця акції вул. Дмитрівська 56-б, офіс 3, Київ, Україна.

2. До участі в Акції та отримання статусу Учасника допускаються громадяни України, яким на момент проведення Акції виповнилося 18 років (далі – Учасники).

3. Акція триває з 3 листопада по 24 грудня включно (надалі – період проведення Акції) на всій території України.

4. Акція проводиться з метою популяризації сайту Gloss.ua, поширення обізнаності споживачів щодо сервісів цього сайту.

5. Для участі в Акції та отримання статусу Учасника, особа, яка відповідає вимогам, визначеним в п.2 цих Правил, повинна, зареєструватись на сайті, розміщеному в глобальній мережі інтернет за адресою Gloss.ua, та керуючись підказками та інструкцією, розміщеною на цій адресі, опублікувати відгук на місце або подію, яку він відвідав. Статус Учасника зберігається за особою при умові дотримання нею положень цих правил.

6. Учасник має право опублікувати необмежену кількість відгуків на місця та події, які він відвідав.

7. Фіналістом Акції стає той Учасник, який напише відгук на місце або подію і набере 5 або більше позитивних оцінок за відгук.

8. Голосування відбувається в період з 2 листопада по 24 грудня 2010 р. зареєстрованими відвідувачами сайту.

9. 24 грудня 2010 р. серед фіналістів шляхом випадкового вибору буде визначено одного переможця Акції, який матиме право на отримання від Організатора Акції подарунка – планшета Apple iPad. Ім’я переможця Акції (зазначене ним при реєстрації) буде опубліковане на сторінці сайту. Також кожного тижня серед фіналістів Акції будуть розігруватися невеликі призи на розсуд Організаторів – квитки в кіно, подарункові сертифікати в ресторани тощо. Факт отримання подарунка фіналістом не позбавляє його права брати участь у розіграші головного приза – Apple iPad.

10. Для отримання подарунку, фіналістам та переможцю Акції необхідно протягом 5 календарних днів з моменту публікації імені на сайті звернутись до Організатора за адресою: вул. Дмитрівська 56-б, офіс 3, Київ, Україна в робочі дні з 10:00 до 17:00, з власним паспортом, та ідентифікаційним кодом. У випадку, якщо реєстраційні дані Учасника, зазначені ним при реєстрації в стистемі Акції не будуть співпадати з даними його паспорта, або буде виявлено те, що така особа не відповідає вимогам, які ставляться до Учасників, або така особа зазначила неправдиві дані по відношенню до інформаційного джерела запозичення, або переможець не звернеться до Організатора за отриманням подарунку у зазначений строк, такій особі буде відмовлено в отриманні подарунку.

11. Право на отримання подарунку не є майновим правом та не може бути передано іншим особам чи успадковано.

12. Вся інформація, яка предається Виконавцю Учасником, а також коментарі до них не повинні містити в собі ненормативної лексики, або іншої інформації забороненої або обмеженої до використання чинним законодавством України. Учасник, надсилаючи інформацію Виконавцю погоджується з умовами цих Правил, з тим що його персональні дані можуть бути зібрані, опубліковані, та використані Організатором чи Виконавцем у власних маркетингових цілях, а також з тим, що Учасник самостійно несе відповідальність за не відповідність такої інформації вимогам законодавства України, та за порушення прав третіх осіб. Організатор/Виконавець Акції не несе відповідальність за зміст інформації, наданої Учасниками, і не відповідає перед третіми особами за порушення авторських і суміжних прав на матеріали, надані Учасниками Акції.

13. При виявленні Організатором чи Виконавцем порушень умов цих Правил, вони мають право виключати Учасника з участі в Акції, та його уривки, надіслані Виконавцю. Виконавець та Організатор не гарантують нормальну роботу сайту, та не несуть відповідальності при виникненні непередбачених обставин, які спричинять збої в роботі використаного для забезпечення роботи Акції обладнання.

  • 15 августа 15:46 Spotify запустил свой сайт для продажи билетов на живые ивенты    0
  • 17 января 17:23 В Киеве выступит знаменитый американский певец Khalid    0
  • 01 ноября 13:00 В Киев снова приедут Imagine Dragons с концертом    0
  • 26 октября 16:03 Известно, кто победил в нацотборе на "Детское Евровидение" в 2021 году (видео)    0
  • 28 сентября 11:51 В Киев едут победители "Евровидения-2021" из Италии Måneskin    0
  • 01 июля 10:32 Два дня Atlas Weekend Friends Edition сделают бесплатными    0
  • 18 апреля 10:22 В Киеве выступит CREW LOVE    0
  • 29 января 13:31 Мартин Гор пригласил поклонников на киевское шоу Depeche Mode    0
  • 08 января 14:57 Отпразднуйте День Влюбленных на концерте группы Depeche Mode!    0
  • 19 декабря 16:28 Концертное агентство «Аншлаг» в преддверии новогодних праздников проводит акцию    0
  • 19 декабря 13:18 Новый альбом KAZAKY уже в iTunes    0
  • 11 ноября 10:00 Леди Гага уже задумывается о детях    0
  • 21 октября 11:11 Виступ групи “Втрачаю контроль” у Freud House    0
  • 15 октября 11:14 19 октября состоится грандиозное шоу Ани Лорак при участии специальных гостей    0
  • 14 октября 13:50 Колектив “Al Andalus” у FREUD HOUSE cafe art club    0
  • 23 сентября 14:11 Эмика везет в Киев эротическое шоу    0
  • 16 сентября 11:37 Новый клип от Оркестра Дзержинского - Женщина    0
  • 11 сентября 15:05 На Нашем Радио начали разыгрывать людей    0
  • 02 сентября 13:35 Longer Party: Тимати едет в Киев!    0
  • 29 августа 17:00 Джастин Бибер ездил по Калифорнии без прав    0