Івано-Франківськ запрошує на Спорт Фестиваль "40"

Gloss 05 июня, 2015, 13:13
 0

Івано-Франківськ запрошує на Спорт Фестиваль "40", який відбудеться 21- 22 червня.

Це грандіозне спортивне свято для всіх бажаючих провести шалений уікенд здорово, весело та з користю для душі і тіла. А також зарядитися позитивними емоціями та неймовірними враженнями на весь рік…. і навіть більше !

Вперше в Україні відбудеться масштабна фізкульттусовка для всіх прихильників здорового та активного способу життя. Спорт Фестиваль «40» - це два неймовірних дні насичені спортивними забавами для людей різного віку і фізичної підготовки. Тут можна спробувати буквально все. Адже на Спорт Фестивалі «40» будуть представлені понад 60 видів спорту та різноманітних розважальних заходів. Зокрема, водне кануполо, великий і настільний теніс, «зоряний» лазертарг, запальні танці, карколомний паркур, релаксаційна йога, петанк, алтимат та різновиди бойового мистецтва. А ще - футбол, волейбол, баскетбол, бейсбол, пляжні ігри, гонки на байдарках, стрітбол та захоплюючі квести від організаторів і ще багато- багато цікаво. Родзинкою командних змагань Спорт Фестивалю стане перший всеукраїнський «ЧУ ВА ЧІ Чемпіонат» ( або «Камінь - папір- ножиці). Тут звичайна дитяча забава перетвориться на серйозну дорослу боротьбу за абсолютну першість в «Чу – ва – Чі».

Хто може взяти участь у Спорт Фестивалі «40» ?

Всі без винятку! Спорт Фестиваль «40» орієнтований насамперед на людей, котрі обирають здоров’я для себе та своїх близьких. Головний критерій участі в Фестивалі – це бажання стати частиною грандіозного спортивного дійства, аналогів якому немає в Україні. До участі запрошуються сімейні тандеми з непосидючими дітлахами і компанії спритних друзів для командних видів спорту та завзятих сміливців, які хочуть спробувати свої сили в індивідуальних змаганнях. Раді вітати у великій родині Фестивалю також професійних легкоатлетів і вже злагоджених спортивних команд.

Філософія Спорт Фестивалю «40» , або «Я не спортсмен, Я тільки навчаюсь!»

Основна мета Спорт Фестивалю «40» зробити спорт та активний спосіб життя модним. А головне, доступним та зрозумілим для кожного. Для цього організатори масштабного Фестивалю влаштували цикл пізнавальних майстер-класів та лекцій від провідних легкоатлетів України, які вже стали кращими в своїй сфері та завоювали всенародну любов. Свою участь в проведенні навчання в рамках Спорт Фестивалю вже підтвердили такі спортсмени, як командор групи екстрималів «Еквітес», автор методики «Зцілюючий імпульс» Володимир Вукста (Голтіс) , основоположник вуличного воркауту, лідер Всеукраїнської громадської організації вуличного спорту Денис Мінін, провідний ідеолог становлення йога культури Західної України Юрій Сулик, володар титулу "IRONMAN" Олександр Горган та багато інших знаменитих легкоатлетів. За ними спостерігає вся спортивна спільнота, їх наслідують та обожнюють. А вони розкриватимуть власні секрети успіху для аудиторії Фестивалю - від побудови режиму для, спортивного харчування, мотивації та філософії життя до перших болісних поразок та серйозних перемог. Відтак, учасники Фестивалю отримають унікальну змогу навчатись в кращих з кращих.


Сергій Караванець, організатор Спорт Фестивалю «40»:

"Спорт Фестиваль «40» це унікальна можливість отримати все в одному за мінімальні гроші. Підрахуємо: вартість реєстрації на Фестиваль не перевищує двох сотень гривень. За ці кошти можна, наприклад, один раз сходити в нічний клуб чи то повечеряти в кафе. Натомість , за умови участі в Спорт Фестивалі «40», Ви отримуєте безцінний багаж знань, вмінь та навичок від зустрічей з «спортивними гуру». А також незабутня дводенна тусовка з рідними та близькими нон-стом та гігабайти яскравих фото на згадку про шалений уікенд в Івано-Франківську! "

Що? Де ? Коли? І… Куди?

Спорт Фестиваль «40» відбудеться в місті Івано-Франківську на території міського озера, парк імені Тараса Шевченка 21-го та 22-го червня. Для участі в Фестивалі необхідно зареєструватися на вебсайті: http://sportfest40.com/ . Про проведення заходів Фестивалю - майстер-класів та лекцій, організатори попередню повідомлятимуть на офіційних сторінках Спортивного Фестивалю «40» в соціальних мережах Facebook.

  • 22 апреля 17:02 Покупка однокомнатной квартиры в Киеве равна 17 годам аренды: какая ситуация в других городах Украины    0
  • 11 апреля 16:41 Будут ли отключение света из-за разрушения Трипольской ТЭС — ответ «Укрэнерго»    0
  • 04 апреля 16:09 В Украине водителя могут оштрафовать за нарушения, которые он не совершал: причина    0
  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 29 января 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 29 декабря 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 28 ноября 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0