Осіннє меню у ресторані Bavette la pasteria

Настання осені в BAVETTE la pasteria зустріли не лише великою радістю, але і новим меню. Осіннє меню, як і всі страви, розроблялось та удосконалюється виключно власником, який за суміснитвом шеф-кухар, беручи до уваги  основи класичної італійської кухні, сезонні продукти і власне відчуття смаку.

Як завжди заклад не має жодної претензійності чи амбіцій на високу ресторанну кухню, а лише втілює в життя ідею хорошого, атмосферного, смачного та демократичного закладу, основою якого є паста.

Цієї осені команда BAVETTE la pasteria підготувала нововведення у вигляді різотто, знову ввела, всіма обожнювану закуску, диню з прошуто  та потрудилась над іншими новими стравами.

1/11
2/11
3/11
4/11
5/11
6/11
7/11
8/11
9/11
10/11
11/11

  • Брускети з томатами та моцарелою (30грн) ідеально обсмажені брускети з томатами конкасе, базиліком та моцарелою.
  • Закуска з прошуто (60грн) Медова диня з ніжним прошуто-  шедевральне поєднання. Не даврма ж кажуть,що «все геніальне просто»
  • Салат з курочкою та моцарелою (60грн) Соковита курочка з ароматними томатами  на подушці з хрумкої зелені, приправлена фірмовим соусом, гарбузовим насінням та пармезаном.
  • Салат з прошуто та грінками (80грн) Італійське ніжне прошуто , м’ясисті томати ,мікс зелені, фірмовий соус, гарбузове насіння, пармезан та хрумкі грінки.
  • Шпинатний крем-суп (30грн) легкий, ароматний та корисний крем суп зі шпинату. Щодня на обід ми готуємо новий суп,адже з 12 до 15 діє обідня пропозиція, за якою гість обирає пасту або салат та додатково отримує супчик дня та напій.
  • Паста з кроликом (80грн) Свіже тальятеле з кроликом в медовому маринаді.
  • Паста зі шпинатним соусом та куркою (60грн) Домашнє тальятеле з ніжним вершковим шпинатним соусом та соковитою курочкою.
  • Путанеска (70 грн) класична паста з анчоусами та каперсами під соусом з томатів та гострим перцем.
  • Різотто з чотирма сирами (80грн) Ніжне та ароматне різотто з данаблу, камембером, моцарелою та пармезаном, ідеально смакує з келихом білого вина.
  • Тірамісу (45грн) унікальне поєднання ніжності справжнього сиру маскарпоне, савоярді, нотки алкоголю, терпкості  кави та какао. Повітряний, як хмаринка.
Gloss8 сентября 2015, 18:22

Ресторан: Bavette la pasteria

В центре внимания

Bavette la pasteria

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии

Новое на Gloss.ua

Александр Гнилицкий. Художник, ожививший иллюзию

Александр Гнилицкий. Художник, ожививший иллюзию

О личности, жизни и творчестве культового художника современности и почему нельзя пропустить его выставку «Реальность иллюзии»
ВМЕСТО СМАРТФОНА: умная классика

ВМЕСТО СМАРТФОНА: умная классика

Мы провели один день с часами Samsung Gear S3 и теперь нам есть, что о них рассказать
Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Камбэк в 90-е: Чокеры, блестящие ткани и группа Нэнси

Вспоминаем главные модные тренды из «хорошо забытого старого»
Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Дикарем в Африку: яркие истории и ценные советы от путешественника Михайла Сальникова

Здесь пластик можно видеть чаще, чем людей. И еще чаще животных, которые жуют этот пластик