Як правильно закушувати пиво по-українськи (Відео)

Як правильно закушувати пиво по-українськи (Відео)

Велика кількість українців полюбляє пиво. Цей напій найкраще смакувати у поєднанні з різноманітними смаколиками, які найбільше підходять до пива за своїми смаковими якостями.​

Нещодавно в Україні з’явився новий  сорт нефільтрованого пива «Robert Doms  Бельгійський». Завдяки особливому світлому ячмінному солоду «Belgium Pilsner Malt», цей напій має м’який солодовий смак, який відрізняється ніжним пшеничним відтінком та особливим пряно-фруктовим післясмаком. Нове пиво надзвичайно освіжаюче, а також підкреслює смак їжі, не залишаючи її гостроти або солонуватості.​

 

Нефільтровані сорти пива взагалі настільки універсальні, що варіанти для смакових поєднань майже безмежні. Але ми віднайшли три рецепти найбільш вдалих закусок, які відрізняються особливим смаком, й легкі у приготуванні. 

Хрусткі палички з сиром Моцарелла

 

Час приготування: 30 хвилин

Що знадобиться: 16 паличок сиру Моцарелла, 1/2 склянки борошна, 2 яйця, 3 столових ложки молока, панірувальні сухарі

Як приготувати: Збийте разом яйця і молоко, у дві окремі миски насипте борошно та панірувальні сухарі. Кожну паличку обваляйте у борошні, потім занурте в суміш яєць і молока та обваляйте у панірувальних сухарях. Викладіть палички на підніс і поставте у холодильник на 20-30 хвилин. Нагрійте пательню на середньому вогні, додайте рослинну олію та обсмажте сирні палички до коричневого кольору з усіх боків. Потім викладіть палички на паперові рушники і дайте залишкам олії стекти.

Печериці, фаршировані соусом песто

 

Час приготування: 30 хвилин

Що знадобиться: 300 г шапочок великих печериць, 1/2 склянки вашого улюбленого соусу песто, тертий пармезан, підсмажені кедрові горішки за смаком

Як приготувати: Розігрійте духовку до 200 градусів. Заповніть порожнину грибних шапочок соусом песто, а зверху посипте тертим пармезаном. Запікайте у духовій шафі приблизно 15 хвилин, при подачі додайте трохи підсмажених кедрових горішків.

Роли з бекону та вершкового сиру

 

Час приготування: 35-40 хвилин

Що знадобиться: 8 скибочок бекону, 8 скибок білого хліба без скоринок, вершковий сир

Як приготувати: Розігрійте духову шафу до 200 градусів. Кожен шматочок хліба обмажте з обох боків вершковим сиром. Загорніть хліб у бекон, скріпивши зубочисткою. Вистеліть деко листом паперу для випікання та викладіть готовими ролами. Випікайте при температурі 200 градусів упродовж 20 хвилин або поки бекон не набуде золотисто-коричневого кольору.

Поціновувачам пива буде цікаво дізнатися, що насправді Роберт Домс не є вигаданим персонажем, як можна подумати. Свого часу цей відомий львів'янин, будучи великим поціновувачем хмільного напою, привозив з усіх подорожей оригінальні сорти пива та вдосконалював їх на власній пивоварні. Саме тому сучасні броварі створили лінійку сортів пива ТМ «Robert Doms». Кожен сорт має свій особливий смак і аромат. Наприклад, світле «Robert Doms Богемський» має золотавий колір та яскраво виражений хмельовий аромат, напівтемне «Robert Doms Віденський» відрізняє насичений смак та бурштиновий колір, а темне «Robert Doms Мюнхенський» завдяки оригінальному мюнхенському солоду «Munich Malt» має ту саму приємну гіркоту та легкий карамельний присмак.

 

Зовсім скоро настане літо – найкраща пора для смакування прохолодного пива у затишку рідної оселі або у компанії друзів. Та не забувайте про особливі рецепти справжніх чоловічих закусок до пива, легких у приготуванні!

Gloss26 апреля 2016, 11:00

В центре внимания

ЗакрытьСити-гайд Gloss.ua Получай самые интересные материалы первым!
  • facebook.com
  • vk.com
  • instagram.com
  • google.com
Комментарии