Корисні та зручні мобільні додатки для киян

Сьогодні у багатьох є смартфони, які мають масу програм та різних додатків. Особливо вони затребувані у 3G-мережах. Саме тому ми вирішили зробити огляд додатків, які стануть корисними містянам столиці.

Для тих, хто їздить громадським транспортом, в нагоді стане такий додаток як Easy Way. Його головна перевага – відстеження усього наземного транспорту по GPS. Тобто ви в реальному часі можете бачити, де знаходиться потрібний тролейбус чи автобус, розрахувати час, коли вийти з дому, щоб встигнути сісти, або ж поїхати іншою дорогою.

Також з його допомогою можна будувати маршрути містом, що зекономить час та гроші. Додаток дуже простий у користуванні і безкоштовний. Наразі в ньому вже є весь наземний громадський транспорт міста Києва.

Існує свій додаток і для підземного громадського транспорту – Metr4all

Ця програмка створена спеціально для метро, вона може будувати маршрути від станції до станції, показувати час в дорозі, а також демонструвати куди переходити і де виходити.

Також вона має схеми всіх станцій і цим самим спрощує пошук потрібної вулиці чи сторони дороги, куди потрібно вийти з підземки. І ще показує усі можливі виходи і до яких автобусів веде той чи інший вихід.

Контактний центр міста Києва також має свій додаток для телефонів.

Тепер 1551 може бути у Вашому телефоні і ви можете онлайн відправляти ініціативи, скарги, звернення та пропозиції, як це можливо сьогодні телефоном чи на сайті. Ви також можете додавати фото, обирати категорію звернення, район і тому подібне. Відстежувати стан заявки, продивитися історію усіх своїх звернень.

Для тих, хто користується таксі – зручним додатком стане Uklon. Проста програмка, яка допоможе швидко викликати таксі з будь-якими варіаціями пошуку машини, а також можна читати рейтинг та коментарі щодо машин і їх водіїв.

Часто використовувані адреси можна зберегти, а при потребі простим натисканням однієї кнопки викликати собі таксі по старому маршруту. Перегляд історії з цінами і маршрутами також можливий у цьому додатку.

Якщо ваша дорога йде не в підземці і вам важливо знати, де затори, тянучки і перекриті вулиці, тоді додаток VideProbki не просто покаже незручні для проїзду місця, а й дасть змогу оглянути з камер ситуацію на дорогах міста в даний час і момент. Більш як півсотні камер по Києву дає змогу проглянути усі головні магістралі міста і ситуацію на них.

Евгенiя Тхо

Читай также

Покупка однокомнатной квартиры в Киеве равна 17 годам аренды: какая ситуация в других городах Украины

Молодежь все чаще выбирает долгосрочную аренду вместо покупки жилья

Будут ли отключение света из-за разрушения Трипольской ТЭС — ответ «Укрэнерго»

Энергосистема потеряла часть мощности

В Украине водителя могут оштрафовать за нарушения, которые он не совершал: причина

Преступная схема

В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий

Новые названия получат Бровары, Павлоград и другие

500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение

Напоминание о ПДД

В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание

Причиной станет холодный воздух из Арктики

Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра

Средняя месячная температура 

Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены

Сколько стоит жилье в Украине

«Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки

Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ

ПВО уничтожили 72 воздушные цели из 83