Арт-проєкт “Театр 360 градусів” за підтримки glo™ Арт-проєкт “Театр 360 градусів” за підтримки glo™
Стиль жизни

Арт-проєкт “Театр 360 градусів” за підтримки glo™

Gloss 24 ноября, 2020, 10:15
 0

На правах реклами.
glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

В Україні стартував інноваційний арт-проєкт "Театр 360 градусів", у рамках якого глядачу продемонструють унікальний симбіоз звичного для нас театрального мистецтва разом із сучасними 3D-технологіями. Його творці вперше показали відеоверсії театральних постанов з інтегрованими в них 3D-копіями акторів і декорацій. Бренд glo™ став одним із партнерів цього проєкту.

Чому glo™ став партнером “Театру 360 градусів”

Наша аудиторія живе в нову епоху, коли культура, ідентичність та успіх більше не визначаються однозначно. Натомість вони багатогранні та інколи навіть поєднують, здавалося б, несумісні речі. Сучасні люди не бачать необхідності йти на компроміси між тим, що традиційно розглядалося як суперечливий вибір між одним і іншим. Секрет у тому, що вони хочуть і можуть мати їх обох.

glo™ хоче створити нову культуру, нові можливості, залучивши дві протилежні сили до співіснування, які у поєднанні перетворюються на абсолютно унікальний досвід. І саме таким досвідом є "Театр 360 градусів", концепція якого повністю відображає цінності бренду. Як надсучасний театр поєднав у собі цифрові технології та безсмертну класику, так і бренд glo™ поєднує інновації з традиційними звичками.

Пристрій glo™ змінює уяву про звичні способи споживання тютюну і дає можливість насолодитися улюбленим смаком у новому форматі. glo™ - це інноваційна технологія, яка нагріває тютюн, а не спалює його. Для пристроїв glo створені спеціальні стіки neo™*, в яких використовується справжній, високоякісний тютюн, який розкриває свої смакові властивості під час нагрівання. Стіки neo мають широку лінійку смаків - від класичного тютюнового до фруктово-карамельного, з капсулою та без, що дає можливість обрати згідно власних уподобань.

Концепт glo™ направлений на сучасне сприйняття життя і поєднання, здавалося б, непоєднуваного - традиційного та інноваційного, тютюну та сучасних технологій, що відповідає головній ідеї проєкту:

Унікальне явище

Завдяки поєднанню голлівудських технологій з класичним сценічним мистецтвом, театр став цікавішим та відкрився по-новому для глядача, а вихід в онлайн зробив його доступним кожному українцю. Саме ідея доступності театру і поєднання, здавалося би, несумісних речей, спонукали створити "Театр 360 градусів". Авторами проєкту виступили українська продюсерка та акторка Даша Малахова і продюсерка Наталія Чижова.

Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™ Фото: Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™

За їх словами, "Театр 360 градусів" покликаний розширити аудиторію та привернути увагу до українського театру. Таким чином, унікальний проєкт підтримає театри різного формату - від маленьких і камерних та навіть до великих театрів національного значення. Наразі індустрія перебуває у складному становищі, незважаючи на те, що є безліч режисерів, акторів, гідних уваги. А завдяки “Театру 360 градусів” глядачі мають змогу відкрити для себе дійсно якісний театр, опинившись у залі, не покидаючи домівок.

"Я хочу, щоб люди полюбили театр онлайн і прийшли в офлайн. Так ми зможемо в десятки разів розширити аудиторію, яка побачить роботу великої творчої команди", - розповіла продюсерка проєкту Даша Малахова.

Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™ Фото: Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™

Глядачі також мають змогу спостерігати за процесом створення проєкту і за роботою творчої команди. Для цього автори відзняли короткі документальні фільми про створення онлайн-вистави. Потрапити у закулісся можна на YouTube-каналі проєкту.

Діджитал-театр допоможе продемонструвати усі грані театрального мистецтва, до якого можна "доторкнутися" за допомогою інтернету та електронних пристроїв.

Перший показ

Першою відеовиставою стала “Камінний господар”. Це поетична драма авторства Лесі Українки в інтерпретації режисера Івана Уривського, яку продемонструють актори Театру на Подолі. Цей спектакль був обраний не випадково - постанова присвячена 150-річчю з дня народження поетеси, який країна буде святкувати вже у лютому 2021 року.

"Я радий, що саме "Камінний господар" першим знайде новий сучасний образ в рамках проєкту. Упевнений, це додасть йому вагомості і продовжить життя вистави", - поділився Іван Уривський.

Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™ Фото: Арт-проєкт “Театр 360 градусів” разом з glo™

Показ вистав онлайн стартував 17 листопада. Перші десять прем'єр, які пройдуть щодня до 26 листопада включно, організатори показують абсолютно безкоштовно - достатньо зареєструватися на сайті проєкту та отримати свій електронний квиток на e-mail. За анонсами вистав і новинами "Театру 360 градусів" можна слідкувати на офіційній Facebook-сторінці.

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.

Теги: реклама , glo , арт-проєкт , театр 360 градусів , інновації

  • 14:41 Украинские разработчики представили новую хоррор игру F20, где главные роли сыграли известные военные (видео)    0
  • 14:00 Миллионер отказался от своих денег, чтобы снова заработать $1 000 000 с нуля: что пошло не так    0
  • 24 апреля 18:09 Психолог рассказала, как сформировать здоровые отношения в рабочем коллективе    0
  • 22 апреля 15:20 Украина вошла в ТОП-5 стран по количеству разводов: в какой стране браки самые крепкие    0
  • 19 апреля 17:16 В каких регионах Украины жить дешевле в 2024 году — рейтинг Госстата    0
  • 17 апреля 17:03 Топ-6 лучших бизнес-книг из списка Forbes издадут в Украине в этом году    0
  • 16 апреля 15:29 Стильная революция – от минимализма до экстравагантности, откройте свой индивидуальный стиль    0
  • 12 апреля 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 апреля 19:13 Британец Расс Кук стал первым человеком в истории, пробежавшим всю Африку    0
  • 03 апреля 15:45 Полное солнечное затмение в апреле 2024 года: когда и где можно будет наблюдать    0
  • 01 апреля 15:45 Ретроградный Меркурий с 1 по 25 апреля 2024 года: влияние на все знаки зодиака    0
  • 29 марта 14:51 Цветочные чудеса Киева: от букетов до горшков    0
  • 28 марта 15:00 Google запустил бесплатное обучение для украинцев: кто может зарегистрироваться    0
  • 28 марта 14:31 YouTube добавит новую функцию на основе искусственного интеллекта, которая сэкономит ваше время    0
  • 27 марта 16:55 В одной из самых популярных онлайн-игр воссоздали Майдан Независимости: как это поможет Украине    0
  • 16:06 Вечером украинцы смогут увидеть редкое северное сияние    0
  • 21 марта 15:46 Как повысить самооценку: 5 шагов любви к себе    0
  • 18 марта 16:07 Лучшие фотографии дикой природы: названы победители ежегодной премии «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 марта 18:36 Быстрый тест: чего вам не хватает в жизни, чтобы быть действительно счастливым    0
  • 12 марта 17:10 Лучшие книги года: Международная Букеровская премия – 2024 опубликовала лонг-лист    0