Літо-2022 на ВДНГ: відкриті локації

Які локації відкриті на ВДНГ || прес-служба ВДНГ

Національний комплекс "Експоцентр України" у Києві на Академіка Глушкова, 1 готується відкрити літній сезон 2022 року. Незважаючи на воєнний стан у країні, тут поступово відновлюють роботу безліч локацій. Ми розповімо, що саме вже відкрилося на території і де можна провести активне дозвілля.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Варто зазначити, що під час повітряної тривоги у Києві всі локації на ВДНГ закриваються, а відвідувачів просять пройти в найближчі укриття, що знаходяться в павільйонах №1 та №5.

Активний відпочинок

Прокат велосипедів та електротранспорту Veliki.ua та Velolife - пропонують двомісні тандеми для парочок, ровер або круїзер, відправитися на велопрогулянку, ролики, самокати та електротранспорт для молоді. В наявності шоломи і всі необхідні засоби захисту.

Урбан-парк – спортивна локація для шанувальників екстремальних видів спорту зі скейт-парком, спотом для занять вуличними танцями, із зонами для вуличних тренувань та паркуру, майданчиками для баскетболу, стрітболу, панна-футболу, зі столами для тенісу.

Пейнтбол та лазертаг Ganz – командні ігри, серед яких пропонується як дорослий формат пейнтболу, так і дитячий нетравматичний варіант розваги.

Rejo: футбольні та тенісні поля - для занять футболом, тенісом та міні-футболом. Тут також є індивідуальні роздягальні та душові. Забронювати поле можна онлайн або за телефоном, вказаним на сайті.

Extreme rent – локація для заїздів на джипах, квадроциклах, кросових мотоциклах та іншій техніці. Є послуги для дітей віком від 4-х років.

Для натхнення

Оранжерея - insta-зона з екзотичними рослинами та деревами. Вперше за останні сім років на локації розцвіла хурма, цвітуть кактуси та зібрали врожай цитрусових. Незабаром тут обіцяють знову відкрити Hendrick's бар.

Kitchen&Garden - студія декоративних рослин, центр садівництва та мікрофермерства. Тут є магазин, де можна купити пряно-ароматичні трави, товари для садівництва, кімнатні рослини, саджанці, сукуленти, кактуси та декоративні квіткові композиції. Неподалік розташований сад яблунь та кафе.

Венеціанська карусель – єдина в Україні двоярусна карусель, ексклюзивний дизайн якої розробили італійські майстри. Тут можна провести побачення, влаштувати фотосесію чи покатати дітей.

Де перекусити

Coffee Lover – кав'ярня, де подають класичні кавові напої на основі еспресо, V60, фільтр-каву, аеропрес. Серед закусок: сендвічі, салати та десерти.

Biologist – поєднує кіно, музику, мистецтво та вино. Винна карта закладу налічує близько 150 вин. Тут також проводять дегустації, лекції, кінопокази, концерти та інші івенти.

HayLoft Version 2.0 - заклад для прихильників страв на грилі та на відкритому вогні.

"Білий Налив" - бар, де подають розливний сидр, наливки, кальвадос, хот-доги та устриці.

Відпочинок з дітьми

Простір сімейного відпочинку KACHELI - зелена та екологічна зона, де розміщено не менше 40 гойдалок для дітей різного віку. Серед них дерев'яні, мотузкові, традиційні та незвичайні. На території також є лавки для відпочинку, гойдалки для різного віку та великий батут.

Фабрика атракціонів - можна відвідати "Дзеркальний лабіринт Мая", зануритися у космічні пригоди у "Гравітації", вибратися з кімнати з пастками у "Джокері".

Зона дитячих розваг KidCity - дитячий світ із батутами та джампами, лабіринтом, поїздом, каруселями, вигаданою риболовлею. Діти можуть навчитися навіть керувати веломобілем.

Мотузковий SkyPark - парк для дорослих та дітей від 3-х років, де розташовані дев'ять мотузкових трас різної складності. Відвідувачі можуть проїхатися на велосипеді або на скейті по тросу, пройти спіраль ДНК, загадковий тибетський мостик, хиткий рукохід або відчути вільне падіння на QuickJump.

Величезний батут - надувна гірка з батутами, де немає обмежень за віком та вагою.

ВДНГ у соцмережах: Facebook, Instagram, Viber.

Читай також

Купівля однокімнатної квартири в Києві дорівнює 17 рокам оренди: яка ситуація в інших містах України

Молодь все частіше обирає довгострокову оренду замість покупки житла

Чи будуть відключення світла через руйнування Трипільської ТЕС — відповідь «Укренерго»

Енергосистема втратила частину потужності

В Україні водія можуть оштрафувати за порушення, які він не скоював: причина

Злочинна схема

В Україні перейменують 5 міст та понад 100 сіл: повний список нових назв

Нові назви отримають Бровари, Павлоград та інші

500 гривень штрафу та рік без прав: водіїв в Україні можуть жорстко покарати за невинне порушення

Нагадування про ПДР

Куди піти погуляти в Києві на вихідні з дітьми

В Україну повернуться морози до -15: синоптики попередили, коли чекати на похолодання

Причиною стане холодне повітря з Арктики

Чого чекати від погоди в останній місяць зими: прогноз на лютий від Укргідрометцентру

Середня місячна температура

Як змінилася ситуація на ринку нерухомості України у 2023 році: пропозиції та ціни

Скільки коштуватиме житло в Україні 

«Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки