Американський журналіст Такер Карлсон приїхав до Москви, щоб взяти інтерв'ю у Путіна: що відомо

Getty Images

Американський журналіст Такер Карлсон підтвердив, що приїхав до Москви, щоби взяти інтерв'ю у президента Росії Володимира Путіна. Про це телеведучий заявив на своєму сайті.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Такер Карлсон підтвердив, що незабаром візьме інтерв'ю у російського диктатора Путіна. Цей анонс набрав понад 15 млн переглядів.

"У нього позиція, яка відрізняється від інших". Так у Кремлі прокоментували, навіщо Путін дав інтерв'ю американському телеведучому. До речі, Карлсон буде першим західним журналістом, який поспілкується з Путіним із часу повномасштабного вторгнення.

В опублікованому ролику Карлсон заявив, що вирішив поговорити з російським президентом, тому що більшість американців не знають, що «насправді відбувається» у Росії та Україні.

«Жоден із західних журналістів не подбав зробити інтерв'ю з президентом іншої країни, залученої до цієї війни, — з Володимиром Путіним. Більшість американців не знають, чому Путін вторгся в Україну і якими є його нинішні цілі», — сказав Такер Карлсон.

«Ми тут не тому, що любимо Путіна, а тому, що любимо США», - додав він.

Карлсон назвав війну в Україні катастрофою, через яку загинули сотні тисяч людей. При цьому телеведучий додав, що довгострокові наслідки війни будуть ще значнішими. За його словами, війна вже змінила світові військові та торговельні альянси, а економічна система, яка забезпечувала благополуччя Заходу, почала розвалюватися. «Це не малі зміни. Вони визначать життя наших онуків», – заявив Карлсон.

Крім цього, телеведучий заявив, що самостійно сплатив дорогу і не отримував жодної підтримки від влади. Також він додав, що заручився підтримкою власника Х Ілона Маска. За його словами, бізнесмен пообіцяв не блокувати інтерв'ю і не заважати його розповсюдженню у соціальній мережі. Коли вийде інтерв'ю Карлсон не уточнив.

Такер Карлсон також має намір взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського

Американський журналіст Такер Карлсон має намір добиватися інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським, про що він повідомив напередодні у соціальній мережі X (колишній Twitter).

За словами Карлсона, всі попередні інтерв'ю голови «київського режиму» в американській пресі є не журналістикою, а пропагандою, і цю ситуацію слід змінювати.

«Ми самі направили запит на інтерв'ю із Зеленським, сподіваємось на його згоду. Ті інтерв'ю, які він дав у США, не є традиційними інтерв'ю, це підбадьорливі сесії, що підлещуються, спеціально розроблені для того, щоб посилити вимогу Зеленського про більшу залучення США до війни у Східній Європі», — пояснив екс-телеведучий Fox News

Хто такий Такер Карлсон?

Такер Карлсон працював журналістом у американському виданні Fox News. Він мав власне шоу Tucker Carlson Tonight у вечірньому прайм-таймі телеканалу Fox News. Карлсон зарекомендував себе як ключовий гравець та впливовий голос у республіканській політиці. Його шоу стало найпопулярнішою програмою новин у віковій групі від 22 до 54 років, а сам канал - найпопулярнішим у кабельній мережі США. До 2023 року середня аудиторія шоу становила понад 3 млн глядачів, однак у квітні того ж року телеканал припинив співпрацю з ним.

Журналіст відомий своїми заявами, які часто повторюють тези російської пропаганди. Він вважає, що НАТО навмисно спровокувало РФ на війну, критикував санкції, виправдовував Володимира Путіна, називав російське вторгнення в Україну «прикордонною суперечкою» і стверджував, що Байден віддає перевагу Україні, оскільки її лідери дали його сім'ї «мільйони доларів».

Крім того, у червні 2023 року Такер Карлсон заявив, що у підриві Каховської ГЕС винна Україна. Тоді він опублікував 10-хвилинне відео, в якому розповів, що українські військові самостійно підірвали греблю Каховської ГЕС, проте не надав доказів.

У листопаді 2023 року Дональд Трамп заявляв, що розглядає можливість обрання на посаду віце-президента Такера Карлсона. За словами політика, Такер «має прекрасний здоровий глузд».

Читай також

«Укрпошта» виставлятиме на аукціон посилки, які ніхто не забрав протягом півроку

Від 10 гривень за товар

В інтернеті продають «маски жінки для ухилянтів» за 14 тисяч гривень (фото)

Користувачі мережі не втрималися від жартів

Українські школярі, які зараз у 6-му класі та молодші, навчатимуться 12 років

Що змінить реформа Нової української школи

Стівен Кінг запропонував Зеленському і Путіну зійтись у поєдинку сам на сам

На кого робить ставки сам письменник та хто підтримав його ідею

Рада цього тижня може ухвалити нові штрафи за порушення мобілізації та військового обліку

Якими будуть суми штрафів

Українка Ангеліна Усанова стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss Eco International-2024 (фото)

Фото двох неймовірних образів українки

В Іраку ввели кримінальну відповідальність за одностатеві стосунки

До 15 років ув'язнення

Бог благословив: засновник секти Мунтян показав подарунок від віруючих за 300 тисяч доларів (відео)

Ексклюзив, якого більше ніде немає

На Telegram чекають на великі оновлення: як користувачі зможуть заробляти в месенджері

Інтеграція криптотехнологій

Засновник Telegram Павло Дуров дав інтерв'ю журналісту Такеру Карлсону: найцікавіше

Про ВК, Євромайдан, Telegram та полювання американських спецслужб