Огляд на блиск для губ від INSTYTUTUM

Зовсім нещодавно бренд INSTYTUTUM представив новий засіб із доглядової косметики. Їхній блиск для збільшення губ одночасно виконує декілька функцій. Взагалі виробник прагне до того, аби скоротити кількість косметики до базового мінімуму. Завдяки цьому ви можете позбавитися від зайвих баночок у ванній і отримувати гарний ефект. 

Основні функції Fancy Match Lip Gloss

Новий блиск-догляд Fancy Match Lip Gloss спрямований на декілька основних задач:


При цьому цей блиск можна використовувати замість помади чи іншого косметичного засобу. Він надає приємне сяйво. Бренд, прагнучи створити якісну косметику для всіх, вибрав універсальний відтінок блиску. Тож його можна придбати й для мейкапу.

Огляд компонентів у формулі

Блиск Fancy Match Lip Gloss має унікальну формулу. Вона орієнтована на професійний догляд. Також засіб відповідає науково обґрунтованому догляду за м’якою й делікатною зоною губ.

В основі блиску-догляду є такі компоненти:

Ці компоненти у поєднанні надають доволі потужну формулу для догляду за тендітною шкірою губ. Засіб не липкий, тож не залишає по собі дискомфортних відчуттів.

Як використовувати засіб?

Блиск краще наносити вранці після догляду. Але ви можете й користуватися ним протягом дня, аби подовжувати й посилювати ефект збільшення губ і зволоження.

Після того, як ви нанесете блиск на губи, ви відчуєте поколювання й приємне тепло. Це ознаки того, що діє ефект збільшення об’єму.

Отже, блиск-догляд Fancy Match Lip Gloss — це гарний спосіб покращити стан губ. Він підходить для щоденного догляду й гарно поєднається з вашим щоденним макіяжем завдяки своїй витонченості.

Читай також

Авто з США які обирають українці

Autel Evo Max 4T: Високопродуктивний квадрокоптер для вашої найкращої польотної подорожі

Які бувають напої на основі бренді

Ехолот - невід'ємний інструмент сучасного рибалки

Крокуйте у ніч з впевненістю: переваги та використання AGM PVS 14 NL1

Інвестуйте у безпеку!

Чому варто обрати натуральні креми для обличчя? 3 ключові переваги

Тепловізор HikMicro: Зануртеся в світ теплового зору

Доставка суші в Білій Церкві: зручність та смак з Roll Club

Огляд на блиск для губ від INSTYTUTUM