Кредитування бізнесу — рекомендації для успішного розвитку компанії

Фінансова стійкість та платоспроможність — запорука успішного розвитку бізнесу в довготривалій перспективі. Забезпечення цих показників залежить від раціонального фінансового менеджменту, який передбачає використання не лише власного, а й залученого капіталу.

Серед перспективних напрямів залучення коштів — державна програма кредитування малого бізнесу 5-7-9%, дізнатися про неї та долучитися можна за посиланням на банк-партнер Unex Bank: https://unexbank.ua/biznesu/finansuvannia/programa-finansuvannya-5-7-9.

Програма розрахована на мікро та малий бізнес, що найбільш чутливі до коливань економічної ситуації в країні, та водночас становлять основу економічного добробуту. З її допомогою популяризуються банківські послуги для бізнесу, нарощуються міцні зв’язки в системі «бізнес-банк-держава», що сприяють динамічному розвитку кожної сторони.

За умовами програми компанія може отримати кредит у банку під 5%, 7% чи 9% залежно від масштабу виробництва та кількості новостворених робочих місць на комерційні потреби. Ця програма кредитування має широкий цільовий діапазон. Зокрема може бути надана для таких інвестиційних напрямків:

Держава гарантує низьку відсоткову ставку, покриваючи різницю комісій банку. Термін кредитування може сягати 60 місяців, а гранична сума позики становить 150 млн гривень.

Долучитися до кредитної програми розвитку бізнесу можуть компанії більшості сфер економічної діяльності, крім тих, що займаються торгівлею тютюну, алкогольних виробів, зброї та заборонених товарів. Кінцевим бенефіціарним власником має бути громадянин України, щоб перешкодити відтоку капіталу за кордон. Перед подачею заявки варто пересвідчитись, що фірма працює на ринку понад 12 місяців.

Кредитування бізнесу цікавіше ризиковим сферам економічної діяльності, зокрема сільськогосподарським виробникам. Аграрне виробництво пов’язане з кліматичними, природними ризиками, які неможливо передбачити та контролювати. Технологія передбачає касові розриви в кілька місяців, протягом яких компанії може знадобитися поповнення обігових коштів, які також передбачає кредитна програма, хоч віднедавна у дещо обмеженому обсязі.

Також кредитування за програмою 5-7-9% корисне компаніям, що працюють у високотехнологічних сферах із високими темпами модернізації. Для утримання конкурентних позицій необхідне своєчасне вдосконалення основних засобів та залучення продуктів інтелектуальної власності.

Читай також

Огляд прибутків казино України

Ферментотерапія — як це допомагає одужанню та відновленню

Каблучки для коханих: 11 неповторних ідей освідчення у Києві

Як знайти роботу без досвіду в Конотопі

IESF World Championship 2024: грандіозна подія для фанатів CS і не тільки

Металопластикові вікна Кривий Ріг: у чому полягає їх популярність

Магазин КупиСтілець – найбільший вибір стільців для дому

Огляд житлового комплексу Henesi House

Мода на вулицях міста: що носять стильні чоловіки?

Інноваційні рішення модернізованого авто Mercedes-Benz GLS: акустика та голосовий помічник