Огляд житлового комплексу Henesi House

Житловий комплекс Henesi House, розташований за адресою вул. Нагірна, 18/16 у Києві, є втіленням комфорту й сучасності. Цей масив, схований серед міської метушні, є мрією кожного про ідеальне житло.

Уособлення престижу в історичному районі

Henesi House – це три каскадні секції, що підносяться на 23 поверхи й формують архітектурну композицію, де кожна деталь промовляє про вишуканість. Особливістю ЖК є його унікальний дизайн фасадів, які поступово змінюють колір від темно-коричневого у нижній частині до світло-коричневого і бежевого у верхній. Такий дизайн доповнюється панорамним дзеркальним склінням, що робить зовнішній вигляд будинку особливо привабливим.

Саме тут, у Henesi House, знайшло своє втілення поняття комфорту: монолітно-каркасна основа, стіни з газоблоку, утеплені мінеральною ватою, обрамлені керамогранітними фасадами – усі застосовні матеріали при будівництві говорять про якість і довговічність споруди, жити в якій буде зручно та безпечно.

Купити квартиру в Шевченківському районі столиці означає доторкнутися до історії й підкреслити свій високий статус. На додачу, він ще й пропонує легкий доступ до центру міста, шкіл, торгових центрів і зелених парків, надаючи мешканцям усе необхідне для комфортного життя, наприклад:

Від дверей цього комплексу до станції метро «Лук'янівська» лише десять хвилин пішої прогулянки, проте виходити за межі комплексу кожного дня не має особливої потреби, оскільки внутрішній двір у такому місці спланований до найменших дрібниць і втілює собою концепцію “міста в місті”.

Коляскова на 1 поверсі, зручний паркінг для велосипедів, відкриті тераси, що обіймають простір світла та повітря, підземний паркінг для автомобілів – усе створено задля комфорту мешканців Henesi House, які вирішили орендувати квартиру довгостроково тут. Консьєрж-сервіс завжди готовий допомогти, а закрита територія та відеоспостереження забезпечують захищеність й стовідсоткову безпеку.

Особливістю житлового комплексу є спортивний майданчик на даху будівлі. Набридло займатися спортом у тісних спортзалах-підвалах? Оберіть можливість тренування на самому даху ЖК Henesi House, що містить у собі спортивний майданчик зі штучною травою, силові тренажери й лаунж зону, де можна насолодитися краєвидами або зайнятися йогою.

Оптимальні планування апартаментів у житловому масиві Henesi House – це саме те, що потрібно для комфортного сьогодення. До ваших вимог доступні як практичні й функціональні однокімнатні та двокімнатні квартири, так і просторі трикімнатні. Якщо ж ви мрієте про більшу кількість квадратних метрів, то варто звернути увагу на рішення купити дворівневу квартиру в такому місці.

Придбати апартаменти, що відповідають вашому уявленню про затишну оселю в ЖК Henesi House вам із радістю допоможе агенція преміум нерухомості номер один в Україні та Європі T.H.E. Capital. Ми станемо вашою опорою та підтримкою протягом всього процесу купівлі нерухомого майна.

Читай також

Каблучки для коханих: 11 неповторних ідей освідчення у Києві

Як знайти роботу без досвіду в Конотопі

IESF World Championship 2024: грандіозна подія для фанатів CS і не тільки

Металопластикові вікна Кривий Ріг: у чому полягає їх популярність

Магазин КупиСтілець – найбільший вибір стільців для дому

Огляд житлового комплексу Henesi House

Мода на вулицях міста: що носять стильні чоловіки?

Інноваційні рішення модернізованого авто Mercedes-Benz GLS: акустика та голосовий помічник

Як обрати найкращу школу англійської мови: Поради та рекомендації

Гіпертонія: розуміння, управління та стратегії лікування