Стало відоме ім'я романтичного героя 13-го сезону проекту Холостяк Стало відоме ім'я романтичного героя 13-го сезону проекту Холостяк
Кіно

Хто став головним героєм шоу «Холостяк» на СТБ у 2024 році: оголошено ім'я (фото)

Фото: Телеканал СТБ
Дарина Герасимчук 13 травня, 2024, 17:55
 0

Одне з найпопулярніших шоу на українському телебаченні "Холостяк" повертається на екрани і вже відоме ім'я головного героя, за якого боротимуться українські жінки. Новина про це з'явилася на сторінці СТБ у Instagram.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

На день народження ветерана російсько-української війни СТБ опублікували новину про повернення реаліті «Холостяк» на екрани. Захисник Олександр Будько із позивним «Терен» став головним героєм нового сезону, який має вийти восени 2024 року.

«Два роки ми отримували питання, чи повернеться до СТБ "Холостяк". І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли ми матимемо справжнього героя нашого часу. Адже головний Холостяк країни – це не просто успішний чоловік, який готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українці готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік у власних очах українок - це захисник, поряд з яким почуваєшся в безпеці», – пишуть на сторінці СТБ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телеканал СТБ🇺🇦 (@stbua)

«З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проекту "Нескорені". Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже й сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують із першого погляду. Побачивши минулого року реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли – ось наш кандидат у новий Холостяк», – розповідають автори реаліті.

Хто такий Олександр "Терен" Будько?

Олександр "Терен" Будько - військовий ЗСУ, громадський діяч, блогер, учасник національної збірної Invictus Games та автор книги "Історія впертого чоловіка". А також про нього зняли фільм "Перший ряд" ("Front Row"), продюсером якого виступила актриса Сара Джессіка Паркер.

Йому 28 років, народився у місті Рівному. 24 лютого 2022 року він пішов добровольцем на фронт. До цього працював баристою. За півроку хлопець став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ" із позивним "Терен".

Тяжке поранення у боях за Харківщину, втрата обох кінцівок, протезування та складна реабілітація не зупинили Терена на шляху до своїх мрій. У його серці — безмежна любов до України та життя. Ветеран продовжує вести активний спосіб життя, займається розвитком інклюзії в Україні та допомогою у соціалізації військових, які повернулися з бойових позицій.

instagram.com/tsvit_terenu Фото: instagram.com/tsvit_terenu

«Холостяк для мене — це шанс зустріти свою людину, з якою хочеться спробувати створити сім'ю. На власному досвіді знаю, що див можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроекті можна знайти кохання. Звичайно, це також крута можливість транслювати багато хороших і позитивних ідей, які змінюють нас на краще», — повідомив військовий.

instagram.com/tsvit_terenu Фото: instagram.com/tsvit_terenu

«Я не шукаю ідеалу. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватися. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую та іноді досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та у суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовною, підтримувала всі ідеї єдиної, міцної України без жодних сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності», - зізнався Олександр.

Теги: новини України , реаліті-шоу , Холостяк , головний герой , військовий , СТБ

  • 20 червня 16:18 Вийшов видовищний трейлер українського фільму жахів "Конотопська відьма" (відео)    0
  • 31 травня 14:59 До 15-річчя популярної гри: Netflix випустить мульт-серіал на основі Minecraft (відео)    0
  • 23 травня 13:31 Олександр Усик зніметься у голлівудському фільмі разом зі "Скалою" Джонсоном та Емілі Блант    0
  • 22 травня 18:42 Документальний міні-серіал про донецький ФК "Шахтар" отримав престижну нагороду Sports Emmys (відео)    0
  • 16 травня 16:04 Стало відомо, коли вийде другий сезон популярного серіалу «Гра в кальмара»    0
  • 15 травня 15:29 Оголошено номінантів на національну кінопремію «Золота дзиґа-2024» (відео)    0
  • 13 травня 17:55 Хто став головним героєм шоу «Холостяк» на СТБ у 2024 році: оголошено ім'я (фото)    0
  • 30 квiтня 19:23 Disney представив трейлер приквела "Короля Лева": мультфільм про молодого Муфаса (відео)    0
  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0