Американський журналіст Такер Карлсон приїхав до Москви, щоб взяти інтерв'ю у Путіна: що відомо Американський журналіст Такер Карлсон приїхав до Москви, щоб взяти інтерв'ю у Путіна: що відомо
Події

Американський журналіст Такер Карлсон приїхав до Москви, щоб взяти інтерв'ю у Путіна: що відомо

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 07 лютого, 2024, 18:43
 0

Американський журналіст Такер Карлсон підтвердив, що приїхав до Москви, щоби взяти інтерв'ю у президента Росії Володимира Путіна. Про це телеведучий заявив на своєму сайті.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Такер Карлсон підтвердив, що незабаром візьме інтерв'ю у російського диктатора Путіна. Цей анонс набрав понад 15 млн переглядів.

"У нього позиція, яка відрізняється від інших". Так у Кремлі прокоментували, навіщо Путін дав інтерв'ю американському телеведучому. До речі, Карлсон буде першим західним журналістом, який поспілкується з Путіним із часу повномасштабного вторгнення.

В опублікованому ролику Карлсон заявив, що вирішив поговорити з російським президентом, тому що більшість американців не знають, що «насправді відбувається» у Росії та Україні.

«Жоден із західних журналістів не подбав зробити інтерв'ю з президентом іншої країни, залученої до цієї війни, — з Володимиром Путіним. Більшість американців не знають, чому Путін вторгся в Україну і якими є його нинішні цілі», — сказав Такер Карлсон.

«Ми тут не тому, що любимо Путіна, а тому, що любимо США», - додав він.

Карлсон назвав війну в Україні катастрофою, через яку загинули сотні тисяч людей. При цьому телеведучий додав, що довгострокові наслідки війни будуть ще значнішими. За його словами, війна вже змінила світові військові та торговельні альянси, а економічна система, яка забезпечувала благополуччя Заходу, почала розвалюватися. «Це не малі зміни. Вони визначать життя наших онуків», – заявив Карлсон.

Крім цього, телеведучий заявив, що самостійно сплатив дорогу і не отримував жодної підтримки від влади. Також він додав, що заручився підтримкою власника Х Ілона Маска. За його словами, бізнесмен пообіцяв не блокувати інтерв'ю і не заважати його розповсюдженню у соціальній мережі. Коли вийде інтерв'ю Карлсон не уточнив.

Такер Карлсон також має намір взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського

Американський журналіст Такер Карлсон має намір добиватися інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським, про що він повідомив напередодні у соціальній мережі X (колишній Twitter).

За словами Карлсона, всі попередні інтерв'ю голови «київського режиму» в американській пресі є не журналістикою, а пропагандою, і цю ситуацію слід змінювати.

«Ми самі направили запит на інтерв'ю із Зеленським, сподіваємось на його згоду. Ті інтерв'ю, які він дав у США, не є традиційними інтерв'ю, це підбадьорливі сесії, що підлещуються, спеціально розроблені для того, щоб посилити вимогу Зеленського про більшу залучення США до війни у Східній Європі», — пояснив екс-телеведучий Fox News

Хто такий Такер Карлсон?

Такер Карлсон працював журналістом у американському виданні Fox News. Він мав власне шоу Tucker Carlson Tonight у вечірньому прайм-таймі телеканалу Fox News. Карлсон зарекомендував себе як ключовий гравець та впливовий голос у республіканській політиці. Його шоу стало найпопулярнішою програмою новин у віковій групі від 22 до 54 років, а сам канал - найпопулярнішим у кабельній мережі США. До 2023 року середня аудиторія шоу становила понад 3 млн глядачів, однак у квітні того ж року телеканал припинив співпрацю з ним.

Журналіст відомий своїми заявами, які часто повторюють тези російської пропаганди. Він вважає, що НАТО навмисно спровокувало РФ на війну, критикував санкції, виправдовував Володимира Путіна, називав російське вторгнення в Україну «прикордонною суперечкою» і стверджував, що Байден віддає перевагу Україні, оскільки її лідери дали його сім'ї «мільйони доларів».

Крім того, у червні 2023 року Такер Карлсон заявив, що у підриві Каховської ГЕС винна Україна. Тоді він опублікував 10-хвилинне відео, в якому розповів, що українські військові самостійно підірвали греблю Каховської ГЕС, проте не надав доказів.

У листопаді 2023 року Дональд Трамп заявляв, що розглядає можливість обрання на посаду віце-президента Такера Карлсона. За словами політика, Такер «має прекрасний здоровий глузд».

Теги: світові новини , російсько-українська війна , журналіст , пропаганда , Росія , Володимир Путін , інтерв'ю

  • 23 квiтня 16:03 Бог благословив: засновник секти Мунтян показав подарунок від віруючих за 300 тисяч доларів (відео)    0
  • 19 квiтня 16:51 На Telegram чекають на великі оновлення: як користувачі зможуть заробляти в месенджері    0
  • 17 квiтня 15:24 Засновник Telegram Павло Дуров дав інтерв'ю журналісту Такеру Карлсону: найцікавіше    0
  • 12 квiтня 18:10 Чверть чоловіків призовного віку не готові мобілізуватись – результати опитування    0
  • 10 квiтня 17:55 Великдень 2024: дата в Україні, традиції та заборони, чи будуть додаткові вихідні    0
  • 09 квiтня 20:26 Росія запросила Україну на спортивні «Ігри дружби» до Єкатеринбургу: реакція    0
  • 09 квiтня 17:48 11 українців потрапили до списку Forbes «30 до 30» у Європі: хто вони    0
  • 08 квiтня 15:50 Ілон Маск планує відправити на Марс близько мільйона людей і тонни вантажу: причина    0
  • 05 квiтня 17:42 У СБУ розповіли про нові інформаційні спецоперації росіян    0
  • 03 квiтня 16:16 В Україні можуть заборонити TikTok: названі причини    0
  • 02 квiтня 14:42 У Німеччині офіційно легалізували канабіс: тисячі німців вийшли на площу і одночасно закурили (відео)    0
  • 01 квiтня 18:42 Українська кіберспортивна команда NAVI стала першим чемпіоном світу з Counter-Strike 2 (відео)    0
  • 01 квiтня 18:22 Китай збудував у пустелі копію урядового району столиці Тайваню (фото)    0
  • 13:33 Фахівці назвали 5 основних способів, за допомогою яких ваш номер телефону потрапляє до шахраїв    0
  • 12:49 «Епідемія ігроманії» в українців та у ЗСУ: 9 із 10 військових залежні від онлайн-казино та ставок    0
  • 26 березня 20:08 Археологи знайшли підтвердження існування амазонок: якими були жінки-войовниці    0
  • 26 березня 19:17 Населення планети скорочується вперше з часів «Чорної смерті» у 14 столітті    0
  • 26 березня 17:35 Більшість американців вважають, що українці будуть союзниками США у новій світовій війні – результати опитування    0
  • 26 березня 16:51 Шокуюче відео: у США обвалився 16-кілометровий міст після того, як в нього врізалося судно    0
  • 22 березня 15:50 Як українці відреагували на заклики США припинити удари по російським НПЗ – добірка мемів    0