Ноутбуки ROG ‒ ідеальний вибір для геймерів та професіоналів

Ігрові ноутбуки від бренду Republic of Gamers (ROG) відрізняються високою потужністю, портативністю та стильним дизайном.

ROG Zephyrus G16 (2024) — 16-дюймовий ноутбук з OLED-екраном

ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 — це компактний 16-дюймовий ноутбук в алюмінієвому корпусі, який у максимальній конфігурації оснащений сучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H. Вбудований нейронний процесор (NPU) значно прискорює роботу штучного інтелекту. Такі ресурсомісткі завдання, як відеомонтаж і 3D-моделювання, завдяки апаратним засобам ШІ-прискорення виконуються щонайменше удвічі швидше, ніж раніше. При цьому споживання енергії зменшується, тож заряду акумулятора вистачить на довше.

Високу продуктивність у сучасних іграх і програмах для творчості забезпечують також потужна відеокарта до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD об’ємом до 4 ТБ.

ROG Zephyrus G16 (2024) отримав також оновлену систему охолодження, що дозволяє ноутбуку працювати на максимумі без перегріву. Особливістю цієї системи є рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера й до трьох вентиляторів охолодження.

OLED-дисплей ROG Nebula діагоналлю 16 дюймів з підтримкою технології G-SYNC має роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц і час відгуку 0,2 мс, завдяки чому відтворює неймовірно чітке та яскраве зображення. А 100% покриття колірного простору DCI-P3 і точність відтворення кольорів (Delta E) менше ніж 1 оцінять не тільки геймери, а й дизайнери та фотографи.

При всіх своїх технічних характеристиках Zephyrus G16 залишається тонким і легким пристроєм, товщиною 1,49 см і вагою 1,85 кг. Акумулятор 90 Вт·год і підтримка заряджання через порт USB-C забезпечать тривалу автономну роботу та зручність у мобільних умовах.

ROG Strix SCAR 18 (2024) — ідеальний для роботи з графікою

ROG Strix SCAR 18 є першим 18-дюймовим ноутбуком від ROG, оснащеним дисплеєм Mini LED з понад 2000 зонами затемнення і піковою яскравістю 1100 кд/м2. До апаратної платформи входять 24-ядерний 32-потоковий процесор Intel Core i9-14900HX, відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090 із максимальною графічною потужністю (TGP) 175 Вт, до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5, а також пара твердотільних накопичувачів PCIe Gen4 x4 обсягом до 4 ГБ. Незалежно від складності ваших завдань, цей ноутбук надасть більш ніж достатню потужність.

Strix SCAR 18 оснащений новітньою системою охолодження з рідким металом Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах і трьома вентиляторами. Завдяки цьому пристрій працює швидше, а стабільно висока продуктивність збережеться на довгі роки.

В цьому ноутбуку використовується 18-дюймова панель ROG Nebula HDR, що має роздільну здатність 2,5K, частоту оновлення 240 Гц і час відгуку менше 3 мс. Великий дисплей зі співвідношенням сторін 16:10 і 100% охопленням колірного простору DCI-P3 прекрасно підійде як для ігор, так і для роботи з графікою.

ROG Strix SCAR 18 відрізняється високоякісним ігровим звуком — його забезпечує аудіосистема Dolby Atmos з чотирма динаміками. Гаджет оснащений адаптованою для ігор клавіатурою, мережевим портом 2,5 Гбіт/с, інтерфейсом Thunderbolt 4, модулем Wi-Fi 6E та акумулятором 90 Вт·год із можливістю заряджання через USB-C. Корпус прикрашений вишуканим логотипом з RGB-підсвічуванням у стилі ROG Slash.

Ноутбуки ROG завдяки своїм технічним характеристикам та ергономіці стануть бездоганним вибором для користувачів, які шукають потужний пристрій для ігор і роботи над ресурсомісткими проєктами.

Купуйте ці та інші ноутбуки ASUS в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Онлайн-магазин ASUS — це найбільш зручний спосіб купівлі продукції, адже він пропонує офіційну продукцію з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (окрім тимчасово окупованих територій), швидку доставку.

Читай також

1Х представила робота-прислугу NEO Beta, який виглядає як людина у костюмі (відео)

Помічник по дому

У Мережу злили відео з iPhone 16 Pro Max в абсолютно новому кольорі Desert Titanium

Офіційна презентація через 11 днів

Які пристрої покажуть на осінній презентації Apple 9 вересня (фото)

Якими будуть нові iPhone 16, Apple Watch 10 та AirPods 4

Роутери TP-Link можуть визнати загрозою національній безпеці США

Компанія може бути причетна до кібератак

EcoFlow випустив капелюх, який може заряджати смартфон на ходу (відео)

Його оснастили сонячними панелями

Штучний інтелект із надздібностями: колишній співробітник OpenAI злив у мережу плани компанії до 2029 року

Календар подій найближчого майбутнього

Apple планує випустити перший складаний iPhone: стали відомі деталі

Перший крок Apple у технологію складаних дисплеїв

Британська компанія представила електросамокат, який може зрівнятися за швидкістю з автомобілем (фото)

Характеристики та ціна

iPhone 17 Pro Max перевершить усі очікування в якості фотозйомки: перші подробиці

Оновлення камер

Британські експерти назвали 10 найкращих електромобілів з пробігом

Від міських авто до позашляховиків