Фільми та мультики по відеоіграм 2022  Фільми та мультики по відеоіграм 2022
Кіно

Геймери оцінять: 5 фільмів та мультиків по відеоіграм, які вийдуть в 2022 році

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 17 травня, 2022, 18:04
 0

Ігрові екранізації сьогодні перебувають у тренді, адже останнім часом кіноадаптації найпопулярніших відеоігор стають хітами морового прокату.

Якщо раніше фільми за відеоіграми викликали неоднозначну реакцію у глядачів, то зараз на арену вийшли стрімінгові сервіси, які мають колосальні бюджети та зацікавлення у створенні якісного контенту.

Не забудьте підписатись на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua, підготував для вас список фільмів по відеоіграм, які повинні вийти в 2022 році. Сподіватимемося, що всі геймери та кіномани залишаться задоволені.

"Uncharted" ("Незвідане")

Дата виходу: лютий 2022 року

Жанр: бойовик, пригоди

Режисер: Рубен Фляйшер

У головних ролях: Том Холланд, Марк Волберґ, Антоніо Бандерас та інші.

Пригодницький бойовик "Незвідане" - це приквел до серії популярних відеоігор "Uncharted", яка вийшла у 2007 році на PS3. У відеогрі розповідається історія авантюрного мандрівника Нейтана Дрейка, який є досвідченим шукачем скарбів.

У фільмі буде показаний молодий Нейтан, роль якого виконає Том Голланд. Його предок – Френсіс Дрейк – був піратом, якому не було рівних. Через 400 років після його смерті Нейтан знаходить артефакт, який може привести його до таємного острова скарбів. Але дорога до цього острова буде найважчою в його житті і, звичайно ж, один він не впорається. Його союзником стане Віктор "Саллі" Салліван у виконанні Марка Волберга. Разом їм належить відкрити одну з найбільших таємниць в історії людства, а також знайти сліди брата Нейтана - Сема.

"Їжак Сонік 2"

Дата виходу: березень 2022 року

Жанр: фантастика, пригоди

Режисер: Джефф Фоулер

У головних ролях: Джим Керрі, Джеймс Марсден, Коллін О'Шонессі, Бен Шварц та інші.

Серія відеоігор "Sonic the Hedgehog" стартувала влітку 1991 року. У цій грі почалося протистояння їжака Соніка та його головного ворога – доктора Еггмана. Франшиза виявилася досить успішною і залишалася активною багато років.

Після виходу в 2020 році повнометражного фільму "Сонік в кіно" було вирішено зняти продовження, яке вийде на екрани в 2022 році.

За сюжетом Сонік залишається жити у містечку Грін-Хіллз разом зі своїм другом шерифом Томом та його дружиною ветеринаром Медді. Коли Том і Медді вирушили у відпустку, то головний супротивник Соніка - лікар Роботник - повертається на Землю для пошуків унікального каменю, що надає сил. Разом з ним новий союзник – червона єхидна Наклз. Протистояти злодіям Соніку допоможе двохвоста лисиця Тейл.

"The Division" ("Дивізіон")

Дата виходу: 2022 рік

Жанр: бойовик, трилер, фантастика

Режисер: Роусон Маршалл Тербер

У головних ролях: Джессіка Честейн, Джейк Джилленгол

Гра "The Division" - це шутер про майбутнє, в якому людство вразила пандемія страшного вірусу. У світлі цих подій спеціально навчені агенти змушені ходити похмурими, занедбаними вулицями Нью-Йорка, борючись з мародерами та небезпечними злочинцями.

За сюжетом фільму, агенти повинні будуть знайти джерело поширення вірусу і постаратися врятувати людство, яке все більше і більше занурюється в безодню хаосу.

"Брати Супер Маріо"

Дата виходу: грудень 2022 року

Жанр: комедія, пригоди, анімація

Режисер: Аарон Хорват, Міхаель Єлєнік

У головних ролях: Аня Тейлор-Джой, Кріс Пратт, Сет Роген, Джек Блек.

Цього року на екрани має вийти анімаційний мультфільм "Брати Супер Маріо", в основу якого ляже легендарна гра від компанії Nintendo. Цікаво, що персонаж Маріо, будучи талісманом Nintendo та основним героєм серії, з'явився у більш ніж 200 відеоіграх з моменту свого створення.

Анімаційною адаптацією франшизи Nintendo займається студія Illumination. Про сюжет мультфільму нічого не відомо, але очікування глядачів по всьому світу вже зашкалюють.

"Borderlands" ("Бордерлендс")

Дата виходу: 2022 рік

Жанр: фантастика, бойовик, трилер, комедія, пригоди

Режисер: Елай Рот

У головних ролях: Кейт Бланшет, Джеймі Лі Кертіс, Хейлі Беннет, Яніна Гаванкар, Джек Блек

Шутер "Borderlands" вийшов у 2009 році та мав велику популярність серед шанувальників жанру. Серія ігор зосереджена навколо оригінальних персонажів, які прямують на спорожнілу планету Пандора для пошуку різних артефактів.

Відомо, що дія фільму розгортається в альтернативному всесвіті ігор. Ліліт, злочинниця із загадковим минулим, повертається на свою рідну планету – Пандору, щоб знайти зниклу дочку Атласа – відомого торговця зброєю. Ліліт укладає союз з несподіваною командою — Роландом, колишнім елітним найманцем; Крихіткою Тіною, підлітком-підривником; Кригом, захисником Тіни; Доктором Патрицією Танніс, неврівноваженим вченим та Залізякою, дивним роботом.

Ці неймовірні герої повинні битися з інопланетними монстрами та небезпечними бандитами, щоб знайти та захистити зниклу дівчину, яка може володіти ключем до неймовірної сили. Доля Всесвіту може бути в їхніх руках, але вони боротимуться за щось більше: один за одного.

Теги: фільми за іграми , фільми та мультики по відеоіграм 2022

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0