Найочікуваніші фільми червня 2022 Найочікуваніші фільми червня 2022
Кіно

Найочікуваніші фільми червня 2022

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 08 червня, 2022, 20:13
 0

Війна назавжди змінила життя кожного українця та змусила нас звикати до нової реальності. Але не зважаючи на страх, постійний стрес та невпевненість у майбутньому ми повинні повертатися до роботи, разом відроджувати економіку країни та хоч інколи відволікатися від постійних переживань. Тож гарним антистресом може стати перегляд фільмів та серіалів.

Більше актуальних новин – на каналі Gloss.ua в Telegram. 

Gloss.ua, підготував для вас список наочікуваніших кінострічок, які повинні вийти в червні 2022 року. Сподіватимемося, що всі  кіномани залишаться задоволені. 

"Топ Ґан: Меверік"

Жанр: бойовик, драма

Режисер: Джозеф Косинські

У головних ролях: Том Круз, Дженніфер Коннеллі, Джон Хемм, Вел Кілмер

"Топ Ґан: Меверік"- це продовження фільму "Найкращий стрілець", який вийшов на екрани далекого 1986 року. Головну роль у цій картині виконав Том Круз.

Головний герой фільму - лейтенант Піт Мітчелл на прізвисько «Меверік» - майстерний пілот важкого палубного винищувача та курсант елітного училища ВМС США. Під час чергового тренувального польоту в гонитві за званням "кращий пілот" літак Меверіка розбивається, а внаслідок катастрофи гине його напарник Нік Бредшо.

Дія фільму "Топ Ган: Меверік" відбувається через 36 років після подій першого фільму. Легендарний пілот Пітер Мітчел вирішує попрацювати новим льотним інструктором Top Gun, де також навчається Бредлі Бредшоу, син Ніка Бредшоу, який прагне стати льотчиком, так само як і його батько. Головну роль в картині виконав Том Круз. 

"Морбіус"

Жанр: фільм жахів, фантастика, трилер, бойовик

Режисер: Даніель Еспіноса 

У головних ролях: Джаред Лето, Метт Сміт, Адріа Архона

"Морбіус" - це супергеройський фільм жахів, заснований на коміксах видавництва Marvel Comics про вампіра Морбіуса з Джаредом Лето у головній ролі.

Доктор Майкл Морбіус - видатний вчений і лауреат Нобелівської премії з хімії. З раннього дитинства він страждає на рідкісне захворювання крові, яке буквально вбиває його на очах у оточуючих. Все своє життя геніальний вчений намагається знайти ліки від своєї недуги і вже відчуваючи подих смерті він наважується вдатися до страшного експерименту з кров'ю кажана...

"Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля"

Жанр: супергеройский экшн, пригоди, фентезі

Режисер: Скотт Дерріксон

У головних ролях: Бенедикт Камбербетч, Елізабет Олсен

Довгоочікуване продовження фільму "Доктор Стрендж", який вийшов на екрани у 2016 році. Ця супергеройська картина базується на коміксах Marvel. У головній ролі, як і раніше, Бенедикт Камбербетч, а компанію йому складе Елізабет Олсен, яка грає роль Червоної відьми.

Подробиці сюжету тримаються студією в таємниці. За однією з версій, події нового фільму розгортатимуться після того, що сталося у стрічці «Месники: Завершення». Доктор Стівен Стрендж  продовжить досліджувати Камінь Часу. Але старий приятель, що став тепер ворогом, намагається знищити Стренджа, вмішуючись у його плани та змушуючи його розкрити свою злу сутність.

"Попелюшка та таємниця чарівного каменю"

Жанр: мультфільм

Режисер: Еліс Блехарт 

У головних ролях: Джері Кортні-Остейн, Ешлі Борнансін, Тоні Аццоліно 

Зла чаклунка вдалася до темної магії і перетворила принца Алекса на мишу. Врятувати принца допоможе чарівне зілля. Щоб знайти його, Попелюшка та її вірні друзі вирушили у подорож, що обіцяє багато пригод та випробувань. Ця подорож допоможе відважним героям зрозуміти, що найкращі ліки – це справжня дружба.

"Камон Камон"

Жанр: драма

Режисер: Майк Міллс

У головних ролях: Хоакін Фенікс, Ґебі Гоффманн, Вуді Норман

Зворушлива історія про порозуміння дитини та дорослого. У радіожурналіста Джонні (Гоакін Фенікс) немає сім’ї і весь свій час він присвячує роботі. Його новий проект – інтерв’ю з дітьми з різних куточків Америки про їхні переживання та майбутнє людства. У цій мандрівці до нього приєднується 9-річний племінник, за яким Джонні обіцяє приглянути. У новій для себе ролі опікуна герой Фенікса відкриває досі невідомий світ «батьківства» зі всіма його складнощами та радощами.

"Базз Рятівник"

Жанр: пригоди, мультфільм, комедія, сімейний

Режисер: Енгус МакЛейн

У головних ролях: Кріс Еванс, Тайка Вайтіті

                       

Науково-фантастична пригодницька анімація від Disney та Pixar представляє історію походження Базза Рятівника, легендарного космічного рейнджера, який завоює любов цілого покоління шанувальників.

"Коханці"

Жанр: драма, трилер

Режисер: Ніколь Ґарсія

У головних ролях: Стейсі Мартін, П’єр Ніне, Бенуа Мажимель, Крістофер Монтене

Ліза та Сімон були закохані одне в одного мало не з дитинства. Чисті та пристрасні стосунки обірвалися в одну мить - Сімон, сам того не бажаючи, опинився вплутаним у страшний злочин. Аби уникнути незаслуженої кари, хлопець мусить зникнути і він тікає з країни. Відтоді минуло три роки та жодного разу за цей час він не надіслав Лізі ніякої звістки. Втомившись від очікування та невідомості, вона погоджується вийти заміж за Лео. Він заможний та здатений забезпечити молодій дружині безбідне життя. Подружжя вирушає у подорож на віддалені острови Індійського океану. Виявляється, що саме тут і переховувався Сімон, а їх минула ристрасть спалахує з новою силою.

"Альфа Код"

Жанр: бойовик, фантастика, трилер

Режисер: Кеоні Ваксман

У головних ролях: Брен Фостер, Ренді Кутюр, Деніз Річардс, Марек Васут

Втративши дружину і доньку в серії загадкових зникнень, чоловік починає бачити дивний символ усюди, куди б він не пішов. Опритомнівши в лікарні в оточенні озброєних агентів, він тікає і зустрічає жінку та її автономну спільноту, яка знає про більшу змову, пов'язану з викраденнями інопланетянами та створенням людських гібридів.

"Флешбек"

Жанр: екшн, кримінал, трилер

Режисер: Мартін Кемпбелл

У головних ролях: Ліам Нісон, Моніка Беллуччі, Гай Пірс, Рей Стівенсон, 

"Флешбек" є рімейком бельгійського фільму 2003 року, знятого режисером Еріком Ван Лоєм.

Найманий вбивця вищого класу Алекс Льюїс (Ліам Нісон) завжди виконував замовлення, якими б не були умови. Але цього разу він вирішив відмовити. Впливова злочинна організація такого не пробачає та на Алекса розпочинається справжнє полювання.

"Світ Юрського періоду 3: Домініон"

Жанр: наукова фантастика, трилер, пригоди

Режисер: Колін Треворроу

У головних ролях: Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард, Джефф Ґольдблюм, Лора Дерн

Культова франшиза продовжиться! Нова глава з життя динозаврів у XXI столітті. Давні ящери і сучасні люди намагаються співіснувати в одній екосистемі. Та часом це призводить до фатальних наслідків.

Так події фільму відбуватимуться після подій у сиквелі другої трилогії. Динозаври залишають острів та населяють Землю. З цього моменту людям та динозаврам доводиться уживатися на одній території. Щоб вижити і не стати кормом для величезних рептилій, основні персонажі повинні битися з ними або вигадати іншу геніальну стратегію, яка зможе усунути всесвітню проблему.

"Елвіс"

Жанр: біографія, музичний, драма

Режисер: Баз Лурманн 

У головних ролях: Остін Батлер, Том Генкс , Олівія Деджонґ, Гелен Томсон, Річард Роксбург

Фільм «Елвіс» розповідає про життя і музику Елвіса Преслі крізь призму складних стосунків з його таємничим менеджером, полковником Томом Паркером.

Стрічка занурить в історію Преслі та Паркера, які працювали разом понад 20 років: від початку кар’єри Елвіса до його небувалої слави. І усе це – на тлі змін культурного ландшафту Америки. Особливе місце у цій подорожі займає Прісцилла Преслі, яка була однією з найважливіших і найвпливовіших людей у житті зірки.

"Чорний телефон"

Жанр: фільм жахів

Режисер: Скотт Деріксон

У головних ролях: Ітан Хоук, Джеремі Девіс, Джеймс Ренсон

Після страшного викрадення 13-річний підліток виявляється замкненим у звуконепроникному підвалі зі зламаним чорним телефоном. Його викрадає страшний маніяк-дітовбивця, який не знаю жалю.

Несподівано хлопець починає отримувати дзвінки від попередніх жертв убивці, які будь-що прагнуть його врятувати.

"Лоран Ґарньє: Електрошок"

Жанр: документальний, музика

Режисер: Ґабен Рівуар

У головних ролях: Лоран Гарньє, Еллен Ален, Зе Блек Мадонна, Керрі Чандлер

Документальна стрічка Ґабена Рівуара – це занурення в історію електронної музики разом із діджеєм Лораном Ґарньє, піонером французької техно-сцени. За майже 40-літню кар’єру діджея він на власні очі спостерігав зародження ейсід-гаусу та формування рейв-культури. Ґарньє зіграв сети у всіх найважливіших клубах світу – від Berghain до Сloser, а його особиста колекція налічує 50 тисяч платівок.

«Електрошок» – захоплива подорож десятиліттями музичної еволюції: від манчестерського клубу Haçienda у 80-ті та берлінського Love Parade до вечірок у Детройті та рейву біля парламенту Тбілісі.

Теги: фільми червень 2022 , нові фільми 2022 , нові фільми , що подивитися

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0