Серіали та фільми від Netflix: 14 новинок червня Серіали та фільми від Netflix: 14 новинок червня
Кіно

Серіали та фільми від Netflix: 14 новинок червня

Дарина Герасимчук 10 червня, 2022, 12:45
 0

Gloss.ua не залишить вас без прем'єр від кращої стрімінгової платформи Netflix і розповість що нового та захоплюючого можна подивитися у червні 2022 року.

Приватність / Intimacy

Жанр : драма, детектив, трилер

Прем'єра : 10 червня

Тривалість : 8 епізодів

Рейтинг IMDb : -

Netflix представив трейлер іспанського серіалу Intimacy, головні ролі в якому виконують Іціар Ітуньо з культового серіалу «Паперовий будинок» та Вероніка Ечегі («Траст»). В основі сюжету — кар'єра політика, що сходить до влади, якій починає загрожувати небезпека, коли секс-відео за її участю стає надбанням громадськості. Тепер подальша кар'єра жінки опиняється під питанням. Тож що відбувається з особистим життям, коли воно опиняється у всіх на очах?

Перше вбивство / First Kill

Жанр : детектив, драма, жахи

Прем'єра : 10 червня

Тривалість : 8 епізодів

Рейтинг IMDb : -

На перший погляд Джульєтт - звичайна старшокласниця, яка насправді належить до могутнього стародавнього роду вампірів. Щоб пройти обряд ініціації, дівчині необхідно вперше вбити людину. Її жертвою мала стати нещодавно переїхавша до міста Каліопа, яка виявилася спадковою мисливицею на вампірів, їй також доручено вчинити своє дебютне вбивство. У протистояння двох різних світів несподівано втручається кохання. Чи допоможе воно дівчатам уникнути першого вбивства?

Прорватись у NBA / Hustle

Жанр : комедія, спорт, драма

Прем'єра : 10 червня

Тривалість : 117 хвилин

Рейтинг IMDb : 7.3

Адам Сендлер виступить у головній ролі в новому фільмі від Netflix, одним із продюсерів якого став відомий американський баскетболіст Леброн Джеймс. У центрі історії виявиться списаний з рахунків баскетбольний скаут Стенлі Берен, якому за довгі роки посміхається удача: він відкриває неймовірно талановитого гравця на ім'я Бо Круз, іспанця з непростим минулим, і має зробити все можливе, щоб пробитися з ним до NBA.

Дженіфер Лопес: шоу тільки починається / Jennifer Lopez: Halftime

Жанр : документальний, музика

Прем'єра : 14 червня

Тривалість : 95 хвилин

Рейтинг IMDb : 8.6

Це документальний фільм про неї — про неймовірну жінку, яка продала 80 мільйонів платівок та виступила перед 103 мільйонами глядачів Супербоула. Вона змалку поставила собі високу планку, і їй вдалося через неї перестрибнути. У біографічному проекті автори показують шлях становлення чудової артистки та танцівниці. Крім цього Дженніфер особисто ділиться подробицями про свої життєві драми і розставання з дорогими для неї  людьми у зв'язку зі світовою популярністю.

Гнів Божий / The Wrath of God

Жанр : трилер, драма

Прем'єра : 15 червня

Тривалість : 98 хвилин

Рейтинг IMDb : -

Колись у Лючіани - молодої, привабливої дівчини, була велика сім'я, з якою вона любила проводити час разом. Але невдовзі число близьких людей стало швидко скорочуватись. Смерть стрімко наздоганяла кожного з її родини найтаємничішим чином. Поліція нічим не могла допомогти, тому Лючіана вирішує розібратися в цьому та звертається по допомогу до місцевого журналіста на ім'я Естебан. Разом вони знаходять докази, які ведуть безпосередньо до її колишнього боса. Але що саме змусило його вбити цю сім'ю? І як Лючіані врятувати життя єдиної молодшої сестри?

Мальдіви / Maldivas

Жанр : детектив, драма, комедія

Прем'єра : 15 червня

Тривалість : 7 епізодів

Рейтинг IMDb : -

У центрі подій бразильського комедійно-драматичного серіалу – молода жінка Ліззі, яка переїжджає до розкішного кондомініуму під назвою «Мальдіви», щоб розслідувати таємничу подію – раптову смерть своєї матері. Там вона знайомиться з його ексцентричними та дуже підозрілими жителями. Приголомшливі красуні на шезлонгах і не менш гарячі мачо плетуть інтриги, дружать і воюють, закохуються та розлучаються, але Ліззі мусить дізнатися правду.

Дурень від Бога / God's Favourite Idiot

Жанр : комедія, ситком, фантастика

Прем'єра : 15 червня

Тривалість : 16 епізодів

Рейтинг IMDb : -

Кларк – рядовий спеціаліст техпідтримки. Одного разу його життя змінюють дві важливі події: він зав'язує службовий роман із колегою Емілі та водночас стає посланцем самого Господа. І все це - в умовах апокаліпсису, що насувається. Здається, що душка Кларк – останній, кого Бог покличе для боротьби зі злом. Тепер, щоб врятувати світ, він повинен заручитися підтримкою вірних друзів та коханої.

Спайдерхед / Spiderhead

Жанр : екшн, кримінал, детектив, фантастика

Прем'єра : 17 червня

Тривалість : 107 хвилин

Рейтинг IMDb : -

«Спайдерхед» – науково-фантастичний фільм режисера Джозефа Косінскі з Крісом Хемсвортом у головній ролі. Події розвиваються в недалекому майбутньому, де ув'язнені злочинці можуть скорочувати свій термін за ґратами, добровільно беручи участь у тестуванні сучасних препаратів. Злочинець на ім'я Джефф стає учасником програми, препарат якої здатний викликати почуття любові. Експеримент підштовхує Джеффа до зустрічі з ув'язненою Рейчел, але тепер головний герой сумнівається у власних почуттях і починає задаватися питанням, навіщо ці препарати потрібні. Хлопець рішуче налаштований дізнатися правду.

Спріґґан / Spriggan

Жанр : аніме, бойовик, пригоди

Прем'єра : 18 червня

Тривалість : 6 епізодів

Рейтинг IMDb : -

Співробітники секретної турецької організації знаходять Ноїв ковчег. Спеціальний підрозділ США прагне захопити ковчег як засобу світового панування. Їм може стати на заваді лише досвідчений агент, відомий як «Спріґґан». Щоб протистояти переважаючим силам супротивника, очолюваних генетично модифікованим полковником Макдугаллом, французький оперативник Жан-Жак Мондо змушений поєднати зусилля зі своїм японським колегою Ю Омінає. Маючи обмежений запас часу, вони повинні швидко і рішуче вступити в бій з Макдугаллом, доки він не застосував ковчег для досягнення підступних цілей.

Бен Крамп: Борець за права / Civil: Ben Crump

Жанр : документальний, біографія

Прем'єра : 19 червня

Тривалість : 101 хвилин

Рейтинг IMDb : -

Бен Крамп, якого називають «головним чорним адвокатом Америки», розповідає про своє життя відповідального сім'янина та захисника громадянських прав. Крамп виріс у маленькому містечку Ламбертон, Північна Кароліна, як найстарша дитина у великій родині. В основному його виховувала мати, яка вдень працювала в готелі, а вночі на взуттєвій фабриці. Пізніше адвокат представляв сім'ї деяких із найвідоміших жертв поліцейського насильства, включаючи Джорджа Флойда, Бреонну Тейлор та Даунт Райт. Як він став популярною людиною і що стало початком шляху до того, аби стати юристом?

Академія Амбрелла / The Umbrella Academy

Жанр : драма, бойовик, комедія, кримінал, фантастика

Прем'єра : 22 червня

Тривалість : 10 епізодів (3-й сезон)

Рейтинг IMDb : 8.0

У 1989 році у різних куточках планети одночасно народили 43 жінки. Дивним було те, що жодна з них не була вагітною. Діти, що раптово з'явилися на світ, виявилися володарями суперздібностей. Харгрівз – ексцентричний мільярдер бере під опіку цих дивовижних дітей та відкриває академію «Амбрела», де вони розвивають свої здібності, щоб згодом стати борцями зі злом. Подорослішавши, діти роз'їжджаються в різні міста і команда розпадається. Проте загадкова смерть Харгрівза змусить їх знову зібратися разом.

Кохання та морозиво / Love & Gelato

Жанр : комедія, мелодрама

Прем'єра : 22 червня

Тривалість : 111 хвилин

Рейтинг IMDb : -

Молода дівчина Ліна все життя провела на батьківщині в Америці. Тепер вона готується до вступу до Массачусетського університету, щоб продовжити навчання. Зненацька її мати вмирає. Виконуючи останнє бажання матері, Ліна вирушає на літо перед коледжем до Риму, де вона може знайти свого батька. Дівчина не особливо прагне побачитися з родичем, якого ніколи не знала, а нове місто відкриває перед нею цілий світ пригод, морозива та кохання. Вивчаючи щоденник своєї матері, який вона вела доки жила в Італії, Ліна піде її слідами і можливо розкриє одну з найбільших таємниць у своєму житті.

Людина проти бджоли / Man vs. Bee

Жанр : комедія, сімейний

Прем'єра : 24 червня

Тривалість : 10 епізодів

Рейтинг IMDb : -

Комедійний англійський міні-серіал про битву людини з проблемною комахою з Роуеном Аткінсоном (знаменитий на весь світ «Містер Бін») у головній ролі. У центрі сюжету - невдаха Тревор, який опиняється в розкішному особняку Ніни у пошуках роботи. Наглядати за будинком йому заважає маленька спритна бджілка. Тревор оголошує їй війну, під час якої в хід підуть усі засоби. Ще невідомо, що вціліє у цьому бою – бджола чи особняк.

Сім'я Апшоу / The Upshaws

Жанр : комедія, ситком

Прем'єра : 29 червня

Тривалість : 8 епізодів (2-й сезон)

Рейтинг IMDb : 6.8

Американський ситком розповість історію звичайної сім'ї, що проживає на Середньому Заході. У автомеханіка Бенні та співробітниці місцевої лікарні Реджини четверо дітей, які не дають батькам розслабитись. Бенні та Реджина намагаються звести кінці з кінцями та знайти баланс між роботою та особистим життям. Нескінченні сімейні клопоти та інші щоденні труднощі героям вдається вирішувати завдяки позитивному настрою.

 

Теги: Netflix , серіали , Фільми , червень 2022

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0